Connect with us
Enterijer

Kvalitetna rasveta za kvalitetno dizajniran prostor

Bilo da je u pitanju ručno rađena lampa, elegantan luster sa dizajnerskim potpisom ili minimalistička Å”ina sa reflektorima, svetlost je jedan od najznačajnijih elementa dobro dizajniranog prostora, zapravo onog u kome se osećamo prijatno, koji ima svoj pečat i svoju priču. Upravo to je i maksima i osnova koncepta naÅ”e priče, koja se zove E.L.L.

E.L.L je firma koja se bavi prodajom arhitektonske, Ŕinske i dekorativne rasvete evropskih brendova i kvaliteta. Mi smo mlad ogranak Lupo grupacije, koji je svoju glavnu aktivnost usmerio na poslovanje sa profesionalcima iz oblasti arhitekture, dizajna enterijera i gradnje.

DVA OGRANKA POSLOVANJA ā€“ OLAKÅ ICA ZA ARHITEKTE

Želimo istaći da je E.L.L ogranak firme Electro Line Lupo koja viÅ”e od jedne decenije posluje uspeÅ”no u oblasti elektro materijala i elektro opreme i da ovu granu razvijamo uporedo sa arhitektonskom rasvetom. Namera nam je da arhitektama, dizajnerima enterijera i izvođačima građevinskih radova olakÅ”amo posao, jer možemo u isto vreme da ponudimo od kablova, sijalica, led traka do Å”inske i dekorativne rasvete najviÅ”eg kvaliteta.

Å inska rasveta

Å inska rasveta / foto: E.L.L.

Å INSKA RASVETA

Ugradna, nadgradna ili viseća Å”inska rasveta, jedan su od glavnih elemenata za osvetljavanje savremenih enterijera. Zahvaljujući njenim velikim mogućnostima prilagođavanja u privatne stanove, kao i u poslovne prostore, ovaj sistem rasvete je najčeŔći izbor arhitekata i dizajnera enterijera, a E.L.L u svojoj ponudi ima veliki broj opcija i modela. Å irok asortiman Å”inske i dekorativne rasvete različitih brendova daje nam mogućnost da odgovorimo na svaki upit, od opremanja hotela, restorana, kancelarija, do privatnih stanova.

Magnetna rasveta u boji Zambelis

Magnetna rasveta u boji Zambelis / foto: E.L.L.

MODULARNI SISTEMI ZA KREATIVNOST BEZ GRANICA

Ukoliko želite da unesete kreativnost i razigranost u enterijer, obradovaće vas informacija da su deo naÅ”e ponude Å”inski sistemi različitih oblika, debljina i boja. Tako sa segmentima različitih oblika koji se kombinuju po sopstvenoj želji i zamisli, možete formirati prave, zakrivljenje, kružne oblike na plafonu ili na zidu, do toga da izvori svetla posluže i kao umetnička dela.

MAGNETNE Å INE I REFLEKTORI U BOJI

Posebno izdvajamo, sve popularniju, magnetnu Å”insku rasvetu zbog njene fleksibilnosti i povećane funkcionalnosti. Jednostavnost montaže i pomeranja rasvetnih tela je presudna za njenu popularnost. Jednim potezom je moguće pomeriti ili izvaditi iz magnetne Å”ine reflektor ili LED insert. Ova fleksibilnost daje mogućnost menjanja svetla u toku dana i u zavisnosti od potrebe.
Magnetna Å”inska rasveta se pored gipsa može montirati na veoma različite povrÅ”ine kao drvo, metal ili staklo, Å”to jasno govori koliko su poboljÅ”ane njene performanse i povećane mogućnosti, pa ne čudi Å”to je sve viÅ”e tražena. Posebno kada možete birati magnetne Å”ine i reflektore u boji kao Å”to su bela, zlatna, zelena, plava i mnoge druge, a sve to je deo E.L.L ponude.

Slamp stona lampa

Slamp stona lampa / foto: E.L.L.

DEKORATIVNA RASVETA

Dekorativna rasveta je deo naÅ”e ponude, a nezaobilazni deo svakog modernog i sa ukusom dizajniranog enterijera. Sa modelima unikatnih, ručno rađenih lustera, lampi od duvanog stakla unećete u enterijer element koji skreće pogled, privlači pažnju i daje poseban pečat prostoriji i ambijentu. Izbor proizvoda i brendova koji čini LED dekorativna rasveta iz naÅ”e ponude je veliki i podeljen po specifičnim namenama, kao Å”to su podne lampe, zidne lampe, stone lampe, plafonjere, lusteri, visilice. Kako bi put od ideje do realizacije bio Å”to kraći, naÅ” stručni tim je tu da predloži najbolja reÅ”enja, dostavi 3D modele i tehničku dokumentaciju.

ELL logo

ELECTRO LINE LUPO d.o.o.
P.C: Prhovačka bb, Šimanovci
T. +381 22 850 160
M. +381 69 880 7291
office@ell.rs
www.ell.rs