Connect with us
Enterijer

Kvalitetna rasveta za kvalitetno dizajniran prostor

Bilo da je u pitanju ručno rađena lampa, elegantan luster sa dizajnerskim potpisom ili minimalistička šina sa reflektorima, svetlost je jedan od najznačajnijih elementa dobro dizajniranog prostora, zapravo onog u kome se osećamo prijatno, koji ima svoj pečat i svoju priču. Upravo to je i maksima i osnova koncepta naše priče, koja se zove E.L.L.

E.L.L je firma koja se bavi prodajom arhitektonske, šinske i dekorativne rasvete evropskih brendova i kvaliteta. Mi smo mlad ogranak Lupo grupacije, koji je svoju glavnu aktivnost usmerio na poslovanje sa profesionalcima iz oblasti arhitekture, dizajna enterijera i gradnje.

DVA OGRANKA POSLOVANJA – OLAKŠICA ZA ARHITEKTE

Želimo istaći da je E.L.L ogranak firme Electro Line Lupo koja više od jedne decenije posluje uspešno u oblasti elektro materijala i elektro opreme i da ovu granu razvijamo uporedo sa arhitektonskom rasvetom. Namera nam je da arhitektama, dizajnerima enterijera i izvođačima građevinskih radova olakšamo posao, jer možemo u isto vreme da ponudimo od kablova, sijalica, led traka do šinske i dekorativne rasvete najvišeg kvaliteta.

Šinska rasveta

Šinska rasveta / foto: E.L.L.

ŠINSKA RASVETA

Ugradna, nadgradna ili viseća šinska rasveta, jedan su od glavnih elemenata za osvetljavanje savremenih enterijera. Zahvaljujući njenim velikim mogućnostima prilagođavanja u privatne stanove, kao i u poslovne prostore, ovaj sistem rasvete je najčešći izbor arhitekata i dizajnera enterijera, a E.L.L u svojoj ponudi ima veliki broj opcija i modela. Širok asortiman šinske i dekorativne rasvete različitih brendova daje nam mogućnost da odgovorimo na svaki upit, od opremanja hotela, restorana, kancelarija, do privatnih stanova.

Magnetna rasveta u boji Zambelis

Magnetna rasveta u boji Zambelis / foto: E.L.L.

MODULARNI SISTEMI ZA KREATIVNOST BEZ GRANICA

Ukoliko želite da unesete kreativnost i razigranost u enterijer, obradovaće vas informacija da su deo naše ponude šinski sistemi različitih oblika, debljina i boja. Tako sa segmentima različitih oblika koji se kombinuju po sopstvenoj želji i zamisli, možete formirati prave, zakrivljenje, kružne oblike na plafonu ili na zidu, do toga da izvori svetla posluže i kao umetnička dela.

MAGNETNE ŠINE I REFLEKTORI U BOJI

Posebno izdvajamo, sve popularniju, magnetnu šinsku rasvetu zbog njene fleksibilnosti i povećane funkcionalnosti. Jednostavnost montaže i pomeranja rasvetnih tela je presudna za njenu popularnost. Jednim potezom je moguće pomeriti ili izvaditi iz magnetne šine reflektor ili LED insert. Ova fleksibilnost daje mogućnost menjanja svetla u toku dana i u zavisnosti od potrebe.
Magnetna šinska rasveta se pored gipsa može montirati na veoma različite površine kao drvo, metal ili staklo, što jasno govori koliko su poboljšane njene performanse i povećane mogućnosti, pa ne čudi što je sve više tražena. Posebno kada možete birati magnetne šine i reflektore u boji kao što su bela, zlatna, zelena, plava i mnoge druge, a sve to je deo E.L.L ponude.

Slamp stona lampa

Slamp stona lampa / foto: E.L.L.

DEKORATIVNA RASVETA

Dekorativna rasveta je deo naše ponude, a nezaobilazni deo svakog modernog i sa ukusom dizajniranog enterijera. Sa modelima unikatnih, ručno rađenih lustera, lampi od duvanog stakla unećete u enterijer element koji skreće pogled, privlači pažnju i daje poseban pečat prostoriji i ambijentu. Izbor proizvoda i brendova koji čini LED dekorativna rasveta iz naše ponude je veliki i podeljen po specifičnim namenama, kao što su podne lampe, zidne lampe, stone lampe, plafonjere, lusteri, visilice. Kako bi put od ideje do realizacije bio što kraći, naš stručni tim je tu da predloži najbolja rešenja, dostavi 3D modele i tehničku dokumentaciju.

ELL logo

ELECTRO LINE LUPO d.o.o.
P.C: Prhovačka bb, Šimanovci
T. +381 22 850 160
M. +381 69 880 7291
office@ell.rs
www.ell.rs