Connect with us
Budu─çnost

Clivet Smart Living – primena u stambenim objektima

Inovacija i digitalizacija su elementi u koje je Clivet oduvek ulagao, kako bi svoja re┼íenja u─Źinio jo┼í efikasnijim, povezanijim i lak┼íim za kori┼í─çenje.

Clivetov sektor za digitalna re┼íenja je razvio ─Źitav niz digitalnih re┼íenja, kako bi se optimizovala udobnost i potro┼ínja u vezi sa klimatizacijom u razli─Źitim objektima, od stambenih do komercijalnih i industrijskih.

Za stambene objekte se predla┼że re┼íenje Clivet Smart Living ÔÇô integrisani sistem upravljanja udobno┼í─çu i energijom za primenu u stambenim objektima sa slede─çim elementima:

Toplotna pumpa Sphera EVO 2.0

Toplotna pumpa Sphera EVO 2.0 / foto: Clivet

ÔÇó Toplotna pumpa sa ekolo┼íkim rashladnim sredstvom R32 za grejanje, hla─Ĺenje i proizvodnju tople vode za doma─çinstvo. Na raspolaganju je ┼íiroki asortiman pumpi, od hibridnih toplotnih pumpi kao ┼íto je Sphera EVO 2.0 EASYHybrid, koja je dobila Klimahouse nagradu 2022. godine u kategoriji tr┼żi┼ínih performansi, do potpuno elektri─Źnih toplotnih pumpi, koje su prepoznate kao KlimaHaus kvalitetni proizvodi, a koje su dostupne u verzijama sa ku─çi┼ítem, bez ku─çi┼íta, kao i split i monoblok.

ELFOFresh EVO sistem za obnavljanje i pre─Źi┼í─çavanje vazduha

ELFOFresh EVO sistem za obnavljanje i pre─Źi┼í─çavanje vazduha / foto: Clivet

ÔÇó ELFOFresh EVO sistem za obnavljanje i pre─Źi┼í─çavanje vazduha sa aktivnom termodinami─Źkom rekuperacijom i elektronskom filtracijom, koji je dobio nagradu Proizvod za ventilaciju stambenih objekata za 2022. godinu na dodeli nagrada Energy Saving Awards u Velikoj Britaniji.

ÔÇó Clivet Sinergy baterije za skladi┼ítenje elektri─Źne energije koje se mogu povezati sa fotonaponskim panelima za napajanje sistema namenjenog udobnosti i snabdevanju energijom doma─çinstva ÔÇô za dom i ┼żivot sa 100% obnovljivom energijom.

Clivet Sinergy baterije za skladi┼ítenje elektri─Źne energije

Clivet Sinergy baterije za skladi┼ítenje elektri─Źne energije

ÔÇó Pametni termostati postavljeni u svakoj zoni/ sobi.

ÔÇó ELFORoom2 sobne jedinice, tihe i kompaktne, elegantnog dizajna, privla─Źne za svako arhitektonsko re┼íenje.

ÔÇó Tihe i kompaktne sobne jedinice elegantnog dizajna ELFORoom2 i MOOD, sertifikovane od EUROVENT-a.

ÔÇó CONTROL4 NRG centralizovani sistem za kontrolu i upravljanje koji omogu─çava potpunu sinergiju svih povezanih elemenata, kako bi se udobnost i efikasnost doveli do maksimuma.

ÔÇó Clivet Eye aplikacija za prakti─Źno daljinsko upravljanje celim sistemom preko pametnog telefona.

Re┼íenje Clivet Smart Living predstavlja integrisani sistem upravljanja udobno┼í─çu i energijom za primenu u stambenim objektima koji obuhvata: toplotne pumpe za grejanje, hla─Ĺenje i proizvodnju tople vode za doma─çinstvo, obnavljanje i pre─Źi┼í─çavanje vazduha, skladi┼ítenje elektri─Źne energije, pametne termostate, kontrolne termostate, sobne jedinice, centralizovani sistem upravljanja i kontrole i Clivet Eye aplikaciju za daljinsko upravljanje preko pametnog telefona.

Clivet logo

info.see@clivet.com
www.clivet.rs