Connect with us

Zašto izabrati GRENEF – Građevinarstvo & Energetska efikasnost?

GRENEF – Građevinarstvo & Energetska efikasnost je specijalizovani građevinski časopis koji se, iz stručnog ugla, bavi inovativnim materijalima i proizvodima u građevinarstvu, a sve u cilju postizanja bolje energetske efikasnosti (solarni sistemi, klimatizacija, ventilacija, grejanje i hlađenje, reciklaža, inovativne tehnologije i sistemi, pametne kuće, pasivna gradnja, automatika, softver, mašine, oprema, sistemi i alati, građevinarstvo, arhitektura i enterijer sa fokusom na upotrebu energije dobijene iz obnovljivih izvora i uštedu energije). Časopis je zamišljen kao stručno izdanje koje će arhitektama i investitorima, između ostalog, približiti moderne tehnologije ili prezentovati budućnost u svetu građevinarstva.

Časopis GRENEF - građevinarstvo & energetska efikasnost, broj 18, jul 2022

Časopis GRENEF – građevinarstvo & energetska efikasnost, broj 18, jul 2022

EKO papir – specifičan format

Casopis GRENEF energetska efikasnostČasopis se izdvaja po dimenzijama – 21x26cm, kvalitetu štampe, gramaži i odabiru vrste papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi u kombinaciji za 140g/m² eko papirom). GRENEF se predstavlja svojim čitaocima na preko 180 strana, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ovo izdanje na jedno od vodećih mesta u regionu, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji. Imamo pozitivne komentare i dosadašnje informacije pokazuju da je naš časopis zaista čitan od strane lica koji ga dobijaju na adresu uz pohvale za stručne tekstove i celokupan utisak.

Specifičnost našeg glasila su:

REČ STRUČNJAKA • rubrika u kojoj dajemo odgovore na pitanja koja na drugom mestu nećete dobiti
ARHITEKTURA • promovišemo projekte na teritoriji Republike Srbije
ARHITEKTA JEDNOG GRADA • u svakom broju promovišemo po jedan grad iz aspekta lokalnog arhitekte

World Wide Web

Casopis GRENEF energetska efikasnostPored oglašavanja u časopisu GRENEF postoji i opcija postavljanja banera i promotivnih objava na našem websajtu www.grenef.com, koji konstantno beleži rast poseta. Pružamo značajnu podršku u plasiranju informacija, što u kvalitetnom i čitanom časopisu, tako i na našem websajtu – redovno šaljemo i newsletter na našu bazu i šerujemo sve informacije i preko socijalnih mreža. Trudimo se da dođemo kako do značajnih stručnjaka iz oblasti tako i do krajnjih korisnika i da zajedno radimo na edukaciji.

Časopis, zbog listanja online, spada i u grupu web izdanja jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletterom na našu bazu od 20.000 email adresa u Srbiji i na oko 18.000 email adresa u Hrvatskoj. Tako da je naša čitalačka publika desetak puta veća u odnosu na tiraž časopisa. Na sajt se svakodnevno postavljaju novosti i stručni tekstovi, kao i svaki tekst koji je štampan u časopisu. Ono što je specifično za naš časopis je da smo jedan od retkih koji se može listati i na mobilnim uređajima na našoj internet stranici.

ARHIVA svih izdanja časopisa „GRENEF – Građevinarstvo & Energetska efikasnost“

Mi stižemo na pažljivo odabrane adrese

Casopis GRENEF energetska efikasnostČasopis izlazi 4 puta godišnje (januar, april, jul i oktobar) u tiražu od 5.000 primeraka i kao besplatan primerak se dostavlja kompanijama u Srbiji tako da je zainteresovanost zaista velika. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde kao medijski partner imamo svoj izložbeni prostor, časopis štampamo u povećanom tiražu, a deo tiraža dostavljamo svim izlagačima i posetiocima našeg štanda.

Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža, pa se i po tome se izdvajamo i od sličnih glasila. Naša misija je da plasiramo informacije od značaja i edukujemo javnost, a ciljna grupa su nam: arhitekte, projektni biroi, investitori, građevinske firme, izvođači radova, distributeri, fabrike, industrijski pogoni, skladišta, mala i srednja preduzeća, ugostiteljski objekti, obrazovne ustanove, auto saloni, banke, javna preduzeća…

Ciljna grupa časopis GRENEF

Saradnja

Casopis GRENEF energetska efikasnostUkoliko se bavite građevinarstvom ili eneretskom efikasnošću na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu i na portalu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, svaka objava i svaki tekst je pažljivo odabran, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je analizirana i plod je našeg desetogodišnjeg rada i iskustva sa kompanijama iz sektora građevinarstva.

Zahtev za ponudu možete poslati na redakcija@grenef.com ili telefonom na broj +381 21 63 33 824

Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Časopis “GRENEF – Građevinarstvo&Energetska Efikasnost”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
www.grenef.com