Budite u kontaktu sa nama

Marketing

Zašto izabrati GRENEF-Građevinarstvo & Energetska efikasnost?

GRENEF-Građevinarstvo i Eneregetska efikasnost je specijalizovani građevinski portal i časopis koji će se iz stručnog ugla, baviti inovativnim materijalima u građevinarstvu u cilju postizanja energetske efikasnosti, zatim mašinama i alatima, arhitekturom i enterijerom. GRENEF je ustvari zamišljen kao stručno izdanje koje će arhitektama i investitorima, između ostalih, približiti moderne tehnologije i prezentovati budućnost u svetu građevinarstva.

GRENEF će se predstaviti svojim čitaocima na povećanom broju strana, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postaviće ovo izdanje na jedno od vodećih mesta u regionu, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji. Časopis će se izdvajati po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi u kombinaciji za 140g/m2 eko papirom).

Mi stižemo na pažljivo odabrane adrese

Časopis će izlaziti 4 puta godišnje u tiražu od 5.000 primeraka, a specifičan način distribucije omogućiće nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža, pa ćemo se i po tome izdvajati od sličnih glasila.

Preko Pošte Srbije distribuiraćemo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, časopis štampamo u povećanom tiražu, a deo tiraža dostavićemo svim izlagačima i posetiocima našeg štanda.

Zbog listanja online, sam časopis spada i u grupu web izdanja jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletterom na našu bazu od 20.000 email adresa u Srbiji i na oko 18.000 email adresa u Hrvatskoj.

Ukoliko se bavite građevinarstvom ili eneretskom efikasnošću na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu i na portalu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, svaka objava i svaki tekst je pažljivo odabran, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je analizirana i plod je našeg desetogodišnjeg rada i iskustva sa kompanijama iz sektora građevinarstva.

Zahtev za ponudu možete poslati na redakcija@grenef.com ili telefonom na broj +381(0)21.6.333.824