Budite u kontaktu sa nama

Marketing

Zašto izabrati GRENEF – Građevinarstvo & Energetska efikasnost?

GRENEF – Građevinarstvo & Energetska efikasnost je specijalizovani građevinski časopis koji se, iz stručnog ugla, bavi inovativnim materijalima i proizvodima u građevinarstvu, a sve u cilju postizanja bolje energetske efikasnosti (solarni sistemi, klimatizacija, ventilacija, grejanje i hlađenje, reciklaža, inovativne tehnologije i sistemi, pametne kuće, pasivna gradnja, automatika, softver, mašine, oprema, sistemi i alati, građevinarstvo, arhitektura i enterijer sa fokusom na upotrebu energije dobijene iz obnovljivih izvora i uštedu energije). Časopis je zamišljen kao stručno izdanje koje će arhitektama i investitorima, između ostalog, približiti moderne tehnologije ili prezentovati budućnost u svetu građevinarstva.

Časopis se izdvaja po dimenzijama – 21x26cm, kvalitetu štampe, gramaži i odabiru vrste papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi u kombinaciji za 140g/m² eko papirom). GRENEF se predstavlja svojim čitaocima na 130 strana, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ovo izdanje na jedno od vodećih mesta u regionu, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji. Imamo pozitivne komentare i dosadašnje informacije pokazuju da je naš časopis zaista čitan od strane lica koji ga dobijaju na adresu uz pohvale za stručne tekstove i celokupan utisak.

Specifičnost našeg glasila su:

REČ STRUČNJAKA • rubrika u kojoj dajemo odgovore na pitanja koja na drugom mestu nećete dobiti
ARHITEKTURA • promovišemo projekte na teritoriji Republike Srbije
ARHITEKTA JEDNOG GRADA • u svakom broju promovišemo po jedan grad iz aspekta lokalnog arhitekte

Mi stižemo na pažljivo odabrane adrese

Časopis izlazi 4 puta godišnje (januar, april, jul i oktobar) u tiražu od 5.000 primeraka i kao besplatan primerak se dostavlja kompanijama u Srbiji tako da je zainteresovanost zaista velika. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde kao medijski partner imamo svoj izložbeni prostor, časopis štampamo u povećanom tiražu, a deo tiraža dostavljamo svim izlagačima i posetiocima našeg štanda.

Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža, pa se i po tome se izdvajamo i od sličnih glasila. Naša misija je da plasiramo informacije od značaja i edukujemo javnost, a ciljna grupa su nam: arhitekte, projektni biroi, investitori, građevinske firme, izvođači radova, distributeri, fabrike, industrijski pogoni, skladišta, mala i srednja preduzeća, ugostiteljski objekti, obrazovne ustanove, auto saloni, banke, javna preduzeća…

World Wide Web

Pored oglašavanja u časopisu GRENEF postoji i opcija postavljanja banera i promotivnih objava na našem websajtu www.grenef.com, koji konstantno beleži rast poseta. Pružamo značajnu podršku u plasiranju informacija, što u kvalitetnom i čitanom časopisu, tako i na našem websajtu – redovno šaljemo i newsletter na našu bazu i šerujemo sve informacije i preko socijalnih mreža. Trudimo se da dođemo kako do značajnih stručnjaka iz oblasti tako i do krajnjih korisnika i da zajedno radimo na edukaciji.

Časopis, zbog listanja online, spada i u grupu web izdanja jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletterom na našu bazu od 20.000 email adresa u Srbiji i na oko 18.000 email adresa u Hrvatskoj. Tako da je naša čitalačka publika desetak puta veća u odnosu na tiraž časopisa. Na sajt se svakodnevno postavljaju novosti i stručni tekstovi, kao i svaki tekst koji je štampan u časopisu. Ono što je specifično za naš časopis je da smo jedan od retkih koji se može listati i na mobilnim uređajima na našoj internet stranici.

ARHIVA svih izdanja časopisa GRENEF – Građevinarstvo & Energetska

Saradnja

Ukoliko se bavite građevinarstvom ili eneretskom efikasnošću na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu i na portalu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, svaka objava i svaki tekst je pažljivo odabran, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je analizirana i plod je našeg desetogodišnjeg rada i iskustva sa kompanijama iz sektora građevinarstva.

Zahtev za ponudu možete poslati na redakcija@grenef.com ili telefonom na broj +381(0)21.6.333.824