Connect with us
Novosti

ALUMIL & ArchyEnergy – odr┼żiva gradnja i saradnja za bolju budu─çnost

Koliko su odr┼żiva gradnja, energetska efikasnost i odr┼żivi razvoj klju─Źna i va┼żna pitanja govori i na┼ía potreba da organizujemo ArchyEnergy konferenciju, koja ima za cilj ┼íirenje svesti o va┼żnosti ovih tema, uklju─Źivanje stru─Źne javnosti i plasiranje saveta, ideja, inovacija na polju arhitekture i gra─Ĺevinarstva u pravcu odr┼żivog razvoja. Konferencija ─çe se odr┼żati 8 i 9. aprila 2024. godine u Novom Sadu, u Master Centru Novosadskog sajma. Da nismo jedini u tom procesu stvaranja bolje i zdravije budu─çnosti ukazuje i ─Źinjenica da je zlatni partner Konferencije kompanija ALUMIL.

ArchyEnergy logo

Kompanija ALUMIL, svojim vi┼íedecenijskim iskustvom, predstavlja jednu od vode─çih svetskih kompanija na polju proizvodnje aluminijumske stolarije i inovativnih aluminijum sistema, koji doprinose razvoju zelene gradnje, stvaranju kvalitetnije i udobnije svakodnevice, ali i odr┼żivije arhitekture i svetlije budu─çnosti. Izuzetna nam je ─Źast i privilegija ┼íto nam je kompanija kao ┼íto je ALUMIL pru┼żila podr┼íku u ovom na┼íem pionirskom poduhvatu. Upravo to i govori da je na┼ía saradnja zasnovana na istim principima, da delimo iste vrednosti i odgovornosti, a to su borba za bolju budu─çnost svih korisnika kvalitetnih i lepih prostora i postizanje najboljih rezultata odr┼żivosti i energetske efikasnosti koje gradimo.

Klizni ALU sistemi, Alumil

foto: ALUMIL

O kakvoj kompaniji se zapravo radi i koji proizvodi su u pitanju, svi posetioci Konferencije ─çe imati prilike da vide u okviru ArchyEnergy izlo┼żbe, gde ─çe ALUMIL izlo┼żiti svoje proizvode i predstaviti svoje usluge. Kako je izlo┼żba otvorenog tipa uz obaveznu registraciju na sajtu konferencije, uz ALUMIL, na istoj ─çe se predstaviti vi┼íe od 20 kompanija iz sveta gra─Ĺevinarstva, arhitekture i srodnih delatnosti koji imaju zna─Źajnu ulogu u pogledu energetske efikasnosti i odr┼żive gradnje.

Ivana Petronijevi─ç, arhitekta konsultant, ALUMIL

Ivana Petronijevi─ç, arhitekta konsultant, ALUMIL

Pored izlo┼żbe ALUMIL ─çe svoj doprinos Konferenciji dati i kroz u─Źe┼í─çe na 5. panelu u kome ─çe se stru─Źnjaci baviti zna─Źajem prozora, vrata, stakla i fasada u stvaranju energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata, njihovim inovacijama i zna─Źajem za kreiranje energetskih efikasnih i inovativnih arhitektonskih re┼íenja. Ivana Petronijevi─ç, arhitekta konsultant kompanije ALUMIL prene─çe svoje dragoceno iskustvo i znanje na ovom polju i upozna─çe stru─Źnu i korisni─Źku javnost kako ova kompanija svojim poslovanjem doprinosi stvaranjem takvih odr┼żivih i energetski isplativih objekata.

Ukoliko i sami smatrate da bi va┼ía kompanija, zajedno sa ALUMIL kompanijom mogla biti podr┼íka da ova Konferencija dobije status presti┼żnog stru─Źnog doga─Ĺaja i doprinese dugoro─Źnom zna─Źaju kvalitetnije, odgovornije i sigurnije budu─çnosti, pridru┼żite nam se.

Konferencija je organizovana u dva konferencijska dana, kroz 7 panela sa 40+ panelista, 600+ posetilaca, uz podr┼íku institucionalnih tela i Privrednih komora. Pored sveobuhvatnih i temeljnih predavanja, izlaganja, diskusija, svi u─Źesnici Konferencije ima─çe priliku da se opuste na koktelu i budu deo networking mre┼że gde ─çe mo─çi nastaviti komunikaciju, saznati nove, dodatne informacije o proizvodima i uslugama ALUMIL i drugih kompanija i uspostaviti zna─Źajne korake i potencijalne nove poslovne kontakte.

Biti deo ALUMIL i ArchyEnergy odr┼żive saradnje i sigurnije budu─çnosti stvar je li─Źnog razvoja, ali i odgovornosti kada je opstanak i stvaranje boljeg sveta na globalnom nivou u pitanju.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council