Connect with us
Enterijer

Aluminijumski radijatori cena po rebru

Složićete se da su ušteda energije i ušteda troškova glavne teme u vreme grejne sezone, ali i tokom čitave godine. A, kako i ne bi kada nam je grejanje jedna od najviših stavki koja opterećuje budžet. Stoga je razumljiva stalna tražnja za pronalaskom najefikasnijeg grejanja ali i grejnog tela. Kako je većina ljudi vezana za centralno grejanje, kao jedno od najkomfornijih vidova grejanja, radijatori su najčešće grejno telo. Ukoliko se odlučite da vaš izbor budu aluminijumski radijatori cena po rebru neka vam bude vodilja u pronalaženju najefikasnije varijante.

Aluminijumski radijatori su veoma lepo i korisno rešenje za stambeni prostor. Ujednačena temperature, komfor, brzina zagrevanja i mala potrošnja, glavne su karakteristike ove vrste radijatora. Da bi ugođaj bio kompletan dobro je istražiti tržište i pronaći adekvatni model i cenu.

Aluminijumski radijatori cena po rebru i po brendu

Aluminijumski radijatori predstavljaju vezu više međusobno povezanih aluminijumskih rebara, što je odlična stvar budući da sami možete odrediti tačne dimenzije koje vam trebaju. I ne samo to. Na taj način možete uticati na to da aluminijumski radijatori i cena po rebru budu u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima. U proseku cena po rebru se kreće od 10 eur pa nadalje. Kako na tržištu postoje različiti proizvođači i brendovi, jasno je i da se cene međusobno razlikuju.

Pa tako, surfovanjem po internetu pronaći ćete sledeće:

  • Italijanski Global Vox – cena po rebru se kreće od 1.358 do 1.818 dinara;
  • Italijanski Fondital Vision – cena po rebru se kreće od 980 do 1.599 dinara;
  • Italijanski Radiatori 2000 Vision – cena po rebru kreće se od 1.552 do 2.192 dinara;
  • Slovenački Aklimat Clasic M – cena po rebru se kreće u intervalu od 1.211 do 2.140 dinara.

Kao što se može videti cene se menjaju od brenda do brenda, ali i modela, veličine i jačine samih radijatora. U zavisnosti od potrebe i očekivanja, najbolje je otići kod ovlašćenih prodavaca izneti šta je ono što vam je potrebno i zatražiti savet i predlog za kupovinu.

Crni aluminijumski radijatori cena

Crni aluminijumski radijator

Već sa upoznavanjem nekih od navedenih brendova i modela možete zaključiti da se radi o veoma kvalitetnim aluminijumskim radijatorima, koji će vam pružiti ne samo odličnu klimu, odlično će se uklopiti u vašu sredinu čineći je modernom, savremenom, a posebno toplom, komfornom i ugodnom na duge staze.

Ukoliko vaš izbor budu aluminijumski radijatori cena ne bi trebala da vam predstavlja problem iz dva razloga. Prvi je da postoji veliki izbor na tržištu, te su i cene raznolike, odnosno uklapaju se u širi budžet i drugi koji kaže da izborom aluminijumskih radijatora ne možete pogrešiti. Pitate se zašto? Aluminijumski radijatori su dobri provodnici toplote i kao takvi za kratko vreme zagrevaju prostor, čineći da i potrošnja energenata bude manja, a samim tim i krajnji troškovi.

Ako bi se vodili onom narodnom koja za pravi izbor kaže “i lepo i korisno”, aluminijumski radijatori su na osnovu svega navedenog pravi primer ove tvrdnje. I ne zaboravite, kada vaša konačna odluka budu aluminijumski radijatori cena po rebru će biti vaš saveznik u stvaranju toplijeg, lepšeg i ekonomski mirnijeg života.