Connect with us
Arhitektura

SHOWROOM – Hab za arhitekte i investitore

Svi mi koji se bavimo ovim divnim pozivom, mi koji ulazimo klijentima u du┼íu, ku─çu, spava─çu sobu, intimu, kako bi ┼íto bolje razumeli njihove potrebe i ┼żelje, znamo da dizajnirati prostor ne zna─Źi samo odabrati boje zidova, kupiti garniture ili stolice.

Kako bi dizajnirali ┼żivotni ili bilo koji drugi prostor u kome se ljudi kre─çu, rade, ┼żive, potrebno je pre svega razumeti klijenta, a zatim mu pru┼żiti ako je to mogu─çe sve na jednom mestu.

showroom

Fotografija: Dejan Beokovi─ç / Mix moderne i savremene arhitekture

Pre nego što je otvoren Showroom, klijenti su obilazili desetine radnji i trošili svoje vreme na kombinovanje elemenata u prostoru.

Ideja za projektovanje Showroom-a je došla upravo iz te potrebe da klijentima ponudimo sve što im je potrebno da bi na jednom mestu dobili kompletnu sliku o njihovom projektu.

SHOWROOM

Fotografija: Dejan Beokovi─ç / Raj za estete i hedoniste

Restoran Showroom je upravo to postigao. Ovde mo┼żete da u predivnom ambijentu u┼żivate u fenomenalnoj hrani i muzici dok sa svojim arhitektom birate elemente va┼íeg prostora i pritom svaki od tih elemenata u┼żivo vidite upravo u SHRM-u.

showroom

Fotografija: Dejan Beoković / Showroom je smešten u mirnom kraju u Novom Sadu

Nakon godine truda i rada stvoren je objekat moderne arhitekture, sa prelepom ba┼ítom, velikim parkingom i enterijerom koji ostavlja bez daha. Sam enterijer se menja u celosti na svakih godinu dana, kako bi se izlo┼żili novi materijali, dezeni, brendovi, itd.

Pravi raj za sve estete i hedoniste sme┼íten je u mirnom kraju u Novom Sadu, blizu centra grada. Jedinstveni miks moderne i savremene arhitekture stvara savr┼íenu atmosferu za kompletan do┼żivljaj.

Showroom je kreiran tako da omogu─çi ekskluzivan do┼żivljaj luksuza i udobnosti.┬á┼áirina i visina prostora koja je bila veliki izazov za arhitektu je upravo ono ┼íto ovaj prostor ─Źini gracioznim, modernim i upe─Źatljivim. Prostor je podeljen u tri celine – tri potpuno razli─Źita stila i vajba.

SHOWROOM

Fotografija: Dejan Beokovi─ç / Osnovni nivo je komercijalan

Osnovni nivo je komercijalan, podeljen na dva segmenta i samim tim je grandionzni prostor postao intimniji. Showroom je pravi hab za arhitekte i investitore. Zato u Showroom-u postoje i dve galerije specijalno dizajnirane za posebnu namenu.

Jedna galerija je pretvorena u prostor za prezentaciju idejnih rešenja, kao i uzoraka svih potrebnih mate- rijala za bilo koju vrstu prostora.

Druga velika galerija je namenja ve─çim sastancima i korporativnim prezentacijama.

Sam koncept je odli─Źno prihva─çen od strane arhitekata, klijenata i investitora i shodno tome odlu─Źili smo da otvorimo u narednoj godini identi─Źne objekte u Beogradu i Banjaluci.

Autori projekta: Sandra Lukovi─ç d.i.a. Expansion Studio
Lokacija: Novi Sad
Godina izgradnje: 2019.
Autori: Sandra Lukovi─ç d.i.a.
Fotografija: Dejan Beokovi─ç