Connect with us
Arhitektura

SHOWROOM – Hab za arhitekte i investitore

SHOWROOM Novi Sad

Svi mi koji se bavimo ovim divnim pozivom, mi koji ulazimo klijentima u dušu, kuću, spavaću sobu, intimu, kako bi što bolje razumeli njihove potrebe i želje, znamo da dizajnirati prostor ne znači samo odabrati boje zidova, kupiti garniture ili stolice.

Kako bi dizajnirali životni ili bilo koji drugi prostor u kome se ljudi kreću, rade, žive, potrebno je pre svega razumeti klijenta, a zatim mu pružiti ako je to moguće sve na jednom mestu.

showroom

Fotografija: Dejan Beoković / Mix moderne i savremene arhitekture

Pre nego što je otvoren Showroom, klijenti su obilazili desetine radnji i trošili svoje vreme na kombinovanje elemenata u prostoru.

Ideja za projektovanje Showroom-a je došla upravo iz te potrebe da klijentima ponudimo sve što im je potrebno da bi na jednom mestu dobili kompletnu sliku o njihovom projektu.

SHOWROOM

Fotografija: Dejan Beoković / Raj za estete i hedoniste

Restoran Showroom je upravo to postigao. Ovde možete da u predivnom ambijentu uživate u fenomenalnoj hrani i muzici dok sa svojim arhitektom birate elemente vašeg prostora i pritom svaki od tih elemenata uživo vidite upravo u SHRM-u.

showroom

Fotografija: Dejan Beoković / Showroom je smešten u mirnom kraju u Novom Sadu

Nakon godine truda i rada stvoren je objekat moderne arhitekture, sa prelepom baštom, velikim parkingom i enterijerom koji ostavlja bez daha. Sam enterijer se menja u celosti na svakih godinu dana, kako bi se izložili novi materijali, dezeni, brendovi, itd.

Pravi raj za sve estete i hedoniste smešten je u mirnom kraju u Novom Sadu, blizu centra grada. Jedinstveni miks moderne i savremene arhitekture stvara savršenu atmosferu za kompletan doživljaj.

Showroom je kreiran tako da omogući ekskluzivan doživljaj luksuza i udobnosti. Širina i visina prostora koja je bila veliki izazov za arhitektu je upravo ono što ovaj prostor čini gracioznim, modernim i upečatljivim. Prostor je podeljen u tri celine – tri potpuno različita stila i vajba.

SHOWROOM

Fotografija: Dejan Beoković / Osnovni nivo je komercijalan

Osnovni nivo je komercijalan, podeljen na dva segmenta i samim tim je grandionzni prostor postao intimniji. Showroom je pravi hab za arhitekte i investitore. Zato u Showroom-u postoje i dve galerije specijalno dizajnirane za posebnu namenu.

Jedna galerija je pretvorena u prostor za prezentaciju idejnih rešenja, kao i uzoraka svih potrebnih mate- rijala za bilo koju vrstu prostora.

Druga velika galerija je namenja većim sastancima i korporativnim prezentacijama.

Sam koncept je odlično prihvaćen od strane arhitekata, klijenata i investitora i shodno tome odlučili smo da otvorimo u narednoj godini identične objekte u Beogradu i Banjaluci.

Autori projekta: Sandra Luković d.i.a. Expansion Studio
Lokacija: Novi Sad
Godina izgradnje: 2019.
Autori: Sandra Luković d.i.a.
Fotografija: Dejan Beoković