Connect with us
Arhitektura

Baumit Life Challenge: Stru─Źni ┼żiri dodelio nagradu za najbolju fasadu Evrope

Baumit Life Challenge je takmi─Źenje na kojem se svake druge godine dodeljuju nagrade za najbolje Baumit fasade u Evropi. Pored javnog glasanja, sve projekte iz 26 zemalja ocenjuje stru─Źni ┼żiri koji bira nominovane za finalni doga─Ĺaj.

Finale Life Challenge 2020/2021 takmi─Źenja ove godine mogli ste da pratite putem Baumit sajta. Stru─Źni ┼żiri je dodelio Life Challenge nagradu za najbolju fasadu Evrope, kao i nagrade za pobedni─Źke projekte u 6 kategorija!

Nagradu za najbolju fasadu Evrope osvojio je MO Muzej iz Litvanije, projekat ÔÇťStudio LibeskindÔÇŁ i ÔÇťDo ArchitectsÔÇŁ, sa upe─Źetljivom strukturom fasade u belim nijansama iz Baumit Life palete, u kombinaciji sa staklenim panelima.

Vlasnik Baumita gospodin Rober ┼ámid, izrazio je posebnu zahvalnost partnerima, saradnicima, kao i predstavnicima me─Ĺunarodnog ┼żirija, ┼íto su uprkos izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, omogu─çili da se Baumit Life Challenge takmi─Źenje odr┼żi uz rekordno u─Źe┼í─çe ─Źak 386 projekata iz 26 zemalja Evrope!

Za Baumit u Srbiji, bila je posebna ─Źast ┼íto su se me─Ĺu prijavljenim projektima na┼íli i mnogi doma─çi projekti, kao i to ┼íto je projekat M3 odabran za finalstu u kategoriji Termalna obnova. Radujemo se slede─çem Life Challenge takmi─Źenju i prilici da na me─Ĺunarodnom nivou istaknemo kreativnost doma─çih arhitektonskih re┼íenja.

Life Challenge

Life Challenge pobednik u kategoriji porodi─Źna ku─ça

Murgle Apartman

Murgle Apartments / Life Challange pobednik u kategoriji Stambena zgrada

Courtyards

The Courtyard / Life Challange pobednik u kategoriji Nestambeni objekat

Vivienda Alcoba

Vivienda Alcoba / Life Challange pobednik u kategoriji Termalna obnova

Secession

Secession / Life Challange pobednik u kategoriji Istorijska obnova

Rue Curial

Rue Curial / Life Challange pobednik u kategoriji Zadivljeni teksturom

www.baumit.com
BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs