Connect with us
Novosti

AQUA Clean tuš WC šolja – specijalna ponuda

Inovativne, savremene, sa izvanrednim funkcijama, Geberit tuš WC šolje pružaju poseban AquaClean osećaj uz doživljaj nežnog pranja vodom. Tokom celog dana možete uživati u osećaju svežine i čistoće, u svakoj situaciji.

Kompanija Geberit kroz modele AquaClean spaja komfor, dizajn i održivost sa već dobro poznatim i priznatim kvalitetom i tako kreira estetska i inovativna rešenja za kupatilo. Od elegantnog, kompletnog WC rešenja sa mnogobrojnim funkcijama, sve do fleksibilnog rešenja u vidu tuš WC daske, odgovarajući tuš WC može se pronaći za gotovo svaki zahtev i svaku stambenu situaciju.

Samo voda vam može doneti potpuni osećaj čistoće kompletnog tela, a posebno intimnog područja. Upravo to je glavna prednost Geberit tuš WC šolja. Omogućavaju vam da jednim pritiskom na dugme doživite nežnu i prirodnu higijenu vodom i potpuno nov osećaj svežine i čistoće.

Postoje tri modela Geberit tuš WC šolja

Mera, Sela i Tuma i svaki nudi odgovarajuće rešenje za vaše različite zahteve:

AquaClean Mera / foto: Geberit

AquaClean Mera / foto: Geberit

AquaClean Mera nudi potpuni komfor i udovoljava najvišim zahtevima za dizajnom i funkcijom.

AquaClean Sela / foto: Geberit

AquaClean Sela / foto: Geberit

AquaClean Sela privlači minimalizmom i jednostavnom elegancijom i na prvi pogled ne odaje svoju posebnu funkciju.

AquaClean Tuma wc šolja za kupatilo

AquaClean Tuma / foto: Geberit

AquaClean Tuma je kompaktan višenamenski model koji pruža mnoge mogućnosti. U ponudi je kao kompletno rešenje i u obliku tuš WC sedišta.

Geberut tuš WC šolje AquaClean opremljene su patentiranom tehnologijom tuša WhirlSpray i ergonomskim daljinskim upravljačem. Svaki model uključuje dodatne prijatne funkcije kao što su tuš za dame, ventilacija neprijatnih mirisa, sušenje toplim vazduhom ili grejanje WC sedišta. Zahvaljujući savršenom skladu dizajna i tehnike za ove modele nije potrebno više mesta nego za klasične, konzolne WC šolje.

Na našem sajtu možete pogledati kompletnu specifikaciju svih modela koji su sada na sniženju i poručiti online.

AquaClean tuš WC šolju možete testirati u našem Geberit Shop-u, na adresi Jurija Gagarina 22v i 22b ( Lokal 6 i 7 / Blok A), na Novom Beogradu

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com