Connect with us
Enterijer

GROHE asortiman Tempesta za opremanje kupatila

Da li je vaše potpuno novo kupatilo iz snova praktično završeno, ali još uvek morate da izaberete tuš? Onda ne tražite dalje od GROHE Tempesta tuš sistema – savršen izbor za moderna kupatila.

Jednostavan za instalaciju i opremljen najnovijim tehnologijama kako bi vaše iskustvo tuširanja bilo najbolje do sada, ne možete pogrešiti sa Tempesta tuš sistemom. Asortiman Tempesta kreiran je sa svakim budžetom na umu, tako da svako može da oseti razliku koju GROHE iskustvo tuširanja čini. Pošto je sistem kompletno rešenje, to znači da štedite vreme i novac jer ne morate da kupujete dodatne delove ili da ih instalirate.

GROHE Euphoria 260

GROHE Euphoria 260

Osim što izgledaju kao celina, Tempesta tuš sistemi su opremljeni sa mnogo funkcija koje ostvaruju najbolje moguće iskustvo tuširanja. Projekciona tuš ruka dužine 390 mm može da se okreće sa jedne na drugu stranu tako da možete pronaći savršen ugao za svoje zadovoljstvo tuširanja. Klizni element na šini tuša se lako pomera gore-dole tako da svi u kući mogu da uživaju u istom luksuznom iskustvu, bez obzira na visinu.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE TEMPESTA TUŠ SISTEMA

  • GROHE DreamSpray tehnologija za veću preciznost i konzistentnu distribuciju vode na svaku pojedinačnu mlaznicu.
  • GROHE StarLight hromirana površina za dugotrajnu površinu koja je izuzetno otporna na prljavštinu i ogrebotine.
  • GROHE SpeedClean sistem protiv kamenca sprečava nakupljanje kamenca i takođe olakšava čišćenje glave tuša.
  • Inner WaterGuide štiti od opekotina i produžava vek hromirane površine.

GROHE Tempesta 250

Pošto je kvalitet od najveće važnosti, GROHE konstantno nastoji da svojim kupcima ponudi najbolje moguće proizvode sa najnovijim tehnologijama, a tu na scenu stupa Tempesta 250 tuš sistem. Dostupan sa okruglim ili kockastim dizajnom glave tuša, moderan, tanak stil se uklapa u svaku estetiku kupatila. U poređenju sa drugim tuš glavama, onaj koji se nalazi u sistemu tuširanja Tempesta 250 je proširen na 250 mm radi ravnomernijeg pokrivanja vode dok se tuširate. Velika veličina glave tuša stvara mek, delikatan vodeni mlaz koji umiruje kožu. Ponovo stvara osećaj umirujuće letnje kiše, SmartRain sprej pruža punu i ravnomernu pokrivenost, uklanja stres i ostavlja vas osveženim i opuštenim.

Euphoria SmartControl 260

Savremeni dobar izgled i čiste linije su suštinski aspekt Euphoria SmartControl 260 tuš sistema. Dizajn obuhvata mnogo više – velikodušna glava tuša je postavljena na ruku sa pogodnom okretnom akcijom, što vam omogućava da je rotirate za 180 stepeni da biste postigli savršen ugao. Euphoria SmartControl 260 klizač za tuširanje omogućava lako podešavanje ručnog tuša, a QuickFix tuš šina je jednostavna za ugradnju, koristeći postojeće izbušene rupe.

GROHE Euphoria SmartControl 260

GROHE Euphoria SmartControl 260

SmartControl jedinica ima kompaktno telo sa ravnim vrhom, idealno za čuvanje šampona ili sapuna. Za kompaktna kupatila čak možete da izaberete Euphoria SmartControl 260 sa dodatnim izlivom za kadu, za udobno, elegantno tuširanje iznad kade.

Inovativno dugme u sredini ploče za prskanje Euphoria SmartControl 260 dodaje više opcija za tuširanje. Okrenite dugme da biste se kretali između tri zone prskanja tuša.

Zona 1 nudi moćni Jet sprej, Zona 2 energizirajući SmartRain sprej, a Zona 3 sprej za celo lice, stvarajući opuštajući osećaj meke letnje kiše. Nastavite da se okrećete da biste ponovo putovali kroz sve tri zone. Krojenje vašeg tuša ne može biti lakše sa Euphoria SmartControl 260 tuš sistemom.

Euphoria SmartControl 310

Kakav tuš želite danas? Sa Euphoria SmartControl 310 tuš sistemom možete birati između – ili kombinovati – dva načina prskanja, u zavisnosti od vašeg raspoloženja. GROHE PureRain stvara opuštajući, osvežavajući tuš, mekan kao letnja kiša, dok novi GROHE ActiveRain sprej pruža moćan, okrepljujući sprej, dovoljno jak da ispere šampon.

GROHE Euphoria SmartControl 310, matt black

GROHE Euphoria SmartControl 310, matt black

Sa Euphoria SmartControl 310 takođe možete biti sigurni da su udobnost i bezbednost ključni. Tehnologija GROHE TurboStat osigurava da se voda isporučuje na željenoj temperaturi u deliću sekunde i da ostane konstantna tokom vašeg tuširanja.

Tehnologija GROHE TurboStat za opremanje kupatila

Tehnologija GROHE TurboStat

Svaki aspekt Euphoria SmartControl 310 je dizajniran da bude jednostavan za upotrebu – klizač za tuš omogućava podešavanje visine ručnog tuša bez napora, dok je QuickFix tuš šina jednostavna za instalaciju, samo korišćenjem postojećih izbušenih rupa.

Ono što Euphoria SmartControl 310 tuš sistem čini tako prijatnim za korišćenje je intuitivna operacija „guraj, okreni, tuširaj“. Osim što vam omogućava preciznu kontrolu količine vode, funkcija SmartControl Euphoria 310 čini prebacivanje između šema prskanja i ručnog tuša – pa čak i kombinovanje dva odjednom – lakim. Sa Euphoria SmartControl 310 čak možete da sačuvate željenu količinu vode za sledeći put kada se tuširate.

Grohe logo

Grohe Adria d.o.o.
Štefanovečka 10, 10000 Zagreb
​adria-hr@lixil.com
www.grohe.rs