Connect with us
Arhitektura

Otvaranje 22. Salona arhitekture Novi Sad

22. Salon arhitekture Novi Sad

DaNS – Društvo arhitekata Novog Sada Vas poziva na otvaranje digitalne izložbe 22. Salona arhitekture Novi Sad.

Usled epidemiološke situacije ovogodišnje izdanje Salona arhitekture biće održano u online verziji. To znači da će na posebno dizajniranom website-u biti prikazana selekcija arhitektonskih projekata iz regiona: http://salonarhitekturenovisad.rs/. Otvaranje Salona u vidu lansiranja internet stranice biće 15.10.2020. godine, u 19h.

Na ovogodišnji Salon dobili smo prijave 236 projekata iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Mađarske i Rumunije. Uz nadu da će budući Saloni ponovo biti i mesta okupljanja i druženja arhitekata, verujemo da će digitalno izdanje Salona doneti veću vidljivost izložbi i promociji selektovanih projekata.

Osim što je 2020. godina posebna po različitim okolnostima u kojima se nalazimo po prvi put, ona označava i 60. godina Društva arhitekata Novog Sada. Smatramo da je ovaj 60. rođendan dobra prilika da jedan od najznačajnijih događaja koje organizuje DaNS po prvi put bude realizovan u digitalnom prostoru i na taj način otvori novu epohu u budućem delovanju Društva.

Društvo arhitekata Novog Sada

Svetozara Miletića 20, 21000 Novi Sad
T +381 21 423485
dans@dans.org.rs
www.dans.org.rs