Connect with us
Arhitektura

Otvaranje 22. Salona arhitekture Novi Sad

DaNS ÔÇô Dru┼ítvo arhitekata Novog Sada Vas poziva na otvaranje digitalne izlo┼żbe 22. Salona arhitekture Novi Sad.

Usled epidemiolo┼íke situacije ovogodi┼ínje izdanje Salona arhitekture bi─çe odr┼żano u online verziji. To zna─Źi da ─çe na posebno dizajniranom website-u biti prikazana selekcija arhitektonskih projekata iz regiona: http://salonarhitekturenovisad.rs/. Otvaranje Salona u vidu lansiranja internet stranice bi─çe 15.10.2020. godine, u 19h.

Na ovogodi┼ínji Salon dobili smo prijave 236 projekata iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Ma─Ĺarske i Rumunije. Uz nadu da ─çe budu─çi Saloni ponovo biti i mesta okupljanja i dru┼żenja arhitekata, verujemo da ─çe digitalno izdanje Salona doneti ve─çu vidljivost izlo┼żbi i promociji selektovanih projekata.

Osim ┼íto je 2020. godina posebna po razli─Źitim okolnostima u kojima se nalazimo po prvi put, ona ozna─Źava i 60. godina Dru┼ítva arhitekata Novog Sada. Smatramo da je ovaj 60. ro─Ĺendan dobra prilika da jedan od najzna─Źajnijih doga─Ĺaja koje organizuje DaNS po prvi put bude realizovan u digitalnom prostoru i na taj na─Źin otvori novu epohu u budu─çem delovanju Dru┼ítva.

Društvo arhitekata Novog Sada

Svetozara Mileti─ça 20, 21000 Novi Sad
T +381 21 423485
dans@dans.org.rs
www.dans.org.rs