Connect with us
Enterijer

Bela sahara zid za moderan enterijer u par koraka

Slo┼żi─çete se da je kre─Źenje jedan od naj─Źe┼í─çih i najpo┼żeljnijih na─Źina da unesemo sve┼żinu i promenu u svoj dom. Izbor boja i njihova kombinacija su jedni od lep┼íih poslova, kada je kre─Źenje u pitanju. Me─Ĺutim, ukoliko ste od onih koji preferiraju belu boju, koja se realno najbolje i najlak┼íe uklapa sa name┼ítajem i vremenom kori┼í─çenja, samo kre─Źenje ─çe vam postati mu─Źno. Sa jedne strane ─Źisto─ça i lako─ça uklapanja, sa druge monotonija bele boje, izazva─çe konfuziju oko dono┼íenja odluke ┼íta dalje raditi. Danas, vi┼íe ne morate da brinete. Bela sahara zid je va┼íe re┼íenje.

Bela sahara zid je moderna varijanta kre─Źenja i ure─Ĺenja enterijera. U pitanju je Sahara tehnika koja unosi specifi─Źan, luksuzan i moderan izgled, opona┼íaju─çi pe┼í─Źane dine ili izazivaju─çi atmosferu pe┼í─Źane oluje. Igra svetlosti, reljefni zidovi i novi do┼żivljaj prostora je ono ┼íto vas ─Źeka ukoliko izaberete ovu tehniku.

Da bi krajnji rezultat bio odli─Źan, neophodno je ispratiti korake u samom procesu. Pre nano┼íenja bele Sahara boje, neophodno je zid prethodno o─Źistiti od trenutne boje, ispraviti sve nepravilnosti uz pomo─ç glet mase, a potom naneti prajmer koji je po boji najpribli┼żniji krajnje izabranoj boji. Prajmer mora biti razmu─çen sa 10% vode. Nakon nano┼íenja prajmera, neophodno je izdvojiti ─Źetiri do ┼íest sati da se on osu┼íi, a potom naneti glavnu boju. Nano┼íenje boje vr┼íi se ─Źetkom, valjkom ili pomo─çu ┼íprica.

Kako ─çete prostor do┼żiveti zavisi kako ste pristupili nano┼íenju Sahara boje. Ukoliko se odlu─Źite za vertikalne pokrete, simulira─çete pe┼í─Źane dine. Me─Ĺutim, ukoliko su kru┼żni pokreti va┼í izbor, o─Źekujte oluju u va┼íem domu. Ali, pozitivnu.

Ono ┼íto morate znati i zapamtiti jeste da kada se odlu─Źite za jednu tehniku ona mora biti jedina koju ─çete koristiti, odnosno nema kombinacije. U protivnom o─Źekivani, krajnji ishod ─çe izostati. Nakon nano┼íenja boje, dok je zid jo┼í vla┼żan, mo┼żete ga pre─çi suvom ─Źetkom, koja ─çe ispraviti sve eventualne nepravilnosti. Ukoliko i dalje nakon su┼íenja boje nije to to, zid mo┼żete pro─çi bojom jo┼í jednom, nakon ─Źega ─çete sigurno biti zadovoljni.

Bela Sahara zid je jedan od naj─Źe┼í─çih izbora, posebno kod, gore pomenutih, ljubitelja ove boje. Ona je naj─Źe┼í─çe pro┼íarana srebrnim ili zlatnim nitima koji razbijaju monotoniju beline i omogu─çavaju prelivanje svetlosti. Bela Sahara zid u─Źini─çe va┼í prostor otvorenijim, ve─çim, prostorom koji odi┼íe luksuzom, elegancijom i prefinjeno┼í─çu.

Iako je bela Sahara zid, jedan od naj─Źe┼í─çe kori┼í─çenih, nije i jedina opcija kada je Sahara tehnika u pitanju. Pored bele zavr┼íne boje, me─Ĺu tra┼żenijim su tu i srebrna, zlatna, braon i roza. Koja od ovih boja ─çe biti izabrana zavisi isklju─Źivo od va┼íeg ukusa i potrebe.

Prednost, koju pru┼ża bela Sahara zid jeste univerzalnost, ali i lepota, prakti─Źnost, ali i autenti─Źnost, jednostavnost, ali i elegancija. Bela Sahara zid je odraz novog doba, novog vremena i novih tendencija. Izborom ove tehnike i ove boje pokaza─çete da sebi ┼żelite najbolje uslove ┼żivota, da pratite savremene trendove, ali trendove koji ─çe biti upotpunjeni va┼íim li─Źnim pe─Źatom. Bela Sahara zid je pravi izbor za sve generacije, sve ukuse, sve prostore i sve kulture. Mo┼żemo re─çi da je u pitanju belina koja traje, daje i osvaja.