Connect with us
Novosti

Rešenja za bolju atmosferu, veći komfor i vrhunsku estetiku prostora

HOME CONCEPT PORCELANOSA je salon u vlasništvu kompanije ENERGY NET, ekskluzivnog zastupnika španskog brenda keramike i sanitarne opreme vrhunskog kvaliteta i estetike PORCELANOSA.

U okviru koncept re┼íenja za opremanje stambenog ili poslovnog prostora, mogu─çe je odabrati: kerami─Źke plo─Źice, mozaike, sanitarni program, parket, podne obloge, prirodni kamen, kuhinje, garderobere, fasadne sisteme i obloge.

HOME CONCEPT PORCELANOSA je salon u vlasništvu kompanije ENERGY NET

HOME CONCEPT PORCELANOSA je salon u vlasništvu kompanije ENERGY NET

Pored ure─Ĺenja prostora, Energy Net se bavi upravljanjem energijom kroz portfolio odr┼żivih i energetski efikasnih re┼íenja za grejanje, hla─Ĺenje, ventilaciju, proizvodnju i skladi┼ítenje energije, te┼że─çi stvaranju bolje atmosfere u prostoru u kojem ─Źovek boravi i vode─çi ra─Źuna pri tom o ┼żivotnoj sredini.

ArchyEnergy logo

U aprilu, Novi Sad postaje epicentar progresivnih ideja i intelektualnih susreta. ArchyEnergy konferencija o zelenoj arhitekturi i odr┼żivom razvoju postaje oaza inspiracije za stru─Źnjake iz razli─Źitih oblasti, od arhitekture do inovativnih tehnologija. Tokom dva dana, 8. i 9. aprila, konferencija ─çe obuhvatiti sedam panela sa preko 40 istaknutih panelista.

Ukoliko ┼żelite da budete deo ekskluzivnog okupljanja najpresti┼żnijih brendova iz sveta gra─Ĺevinarstva i svojim prisustvom doprinesete stvaranju lep┼íe, zdravije i odr┼żivije budu─çnosti, pozivamo Vas da posetite Master Centar. Zajedno mo┼żemo izgraditi bolje sutra za sve nas!