Connect with us
Novosti

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva – Budu─çnost gradimo sada

45. ME─ÉUNARODNI SAJAM GRA─ÉEVINARSTVA SEEBBE
pod pokroviteljstvom Ministarstva gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture Republike Srbije

Od 17. do 20. aprila 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma

Vode─çi sajamski doga─Ĺaj u gra─Ĺevinskoj industriji u regionu jugoisto─Źne Evrope
Preko 600 izlaga─Źa iz 27 zemalja
Ponosni prijatelj manifestacije: Roloplast Mošić

Vode─ça smotra najve─çih profesionalnih dostignu─ça svih u─Źesnika gra─Ĺevinske industrije

U ┼íest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma nastupi─çe preko 600 izlaga─Źa iz 27 zemalja, odnosno svi eminentni doma─çi i strani gra─Ĺevinski proizvo─Ĺa─Źi, distributeri i trgovci opremom i materijalima, akteri gra─Ĺevinske industrije i predstaviti svoju produkciju kroz sve segmente gra─Ĺevinske delatnosti: istra┼żivanje i projektovanje, izgradnju i odr┼żavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju, gra─Ĺevinske ma┼íine, ure─Ĺaje, materijale i alate, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Vi┼íe od ─Źetiri decenije dugo poslovno iskustvo afirmisalo je manifestaciju u svim oblastima gra─Ĺevinske delatnosti i utvrdilo jak me─Ĺunarodni karakter i liderski status Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva na Beogradskom sajmu.

Ugled i obim koji ima, manifestaciju ─Źine jednim od poslovnih za┼ítitnih znakova Beograda i Srbije, ┼íto potvr─Ĺuje veliki broj inostranih u─Źesnika i posetilaca.
Pored zna─Źajnog broja u─Źesnika, Sajam gra─Ĺevinarstva svake godine poseti i veliki broj ljudi iz zemlje i inostranstva, a doga─Ĺaj privla─Źi veliku pa┼żnju medija, stru─Źne ali i naj┼íire javnosti.

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva

Tehnološke novosti

Niz noviteta, inovacija, usavr┼íenih ÔÇťstarihÔÇŁ proizvoda, modernog dizajna, funkcionalnosti i savremenog pristupa gradnji, obele┼żi─çe 45. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva u Beogradu. Proizvo─Ĺa─Źi su se potrudili da tr┼żi┼ítu i korisnicima plasiraju ┼íto kvalitetnije i atraktivnije proizvode.

Kao i svake godine, Sajam gra─Ĺevinarstva ponudi─çe ─Źitavu paletu tehnolo┼íkih novosti, koje su uvek podjednako interesantne i stru─Źnoj i ┼íiroj javnosti. Izme─Ĺu ostalog predstavi─çe se:

– Najsavremeniji softveri iz oblasti arhitekture i gra─Ĺevinarstva
– Ure─Ĺaji za su┼íenje zidova zahva─çene kapilarnom vlagom
– Ure─Ĺaji za solarno termalnu energiju
– Nove vrste ambala┼ża i pakovanja
– Solarni sistemi za zagrevanje sanitarne i tehni─Źke vode
– Vatrootporne membrane i boje
– Proizvodno-prodajni program iz oblasti industrijskog obele┼żavanja kontrole i sledljivosti proizvoda
– Generatori
– Inovativna tehnologija za izgradnju pasivnih i energetski efikasnih kuc╠ü a
– Boje koje ┼ítede energiju
– Paneli za ravne krovove i sistemi za oblaganje zidova
– LED rasvete i elektromaterijali
– Pametni kuc╠ü ni ure─Ĺaji povezani putem tehnologije radio-frekvencije preko wi-fi konektora
– Kompletna digitalna template re┼íenja
– Zidno grejanje i hla─Ĺenje, plafonsko hla─Ĺenje, geotermalne toplotne pumpe, geotermalne sonde
– Hidrauli─Źki stroj za savijanje lima sa grafi─Źkim programiranjem, i jo┼í niz inovacija i osavremenjenih proizvoda

Na veliko zadovoljstvo posetilaca, proizvo─Ĺa─Źi materijala i proizvoda za gradnju, renoviranje, rekonstrukciju i opremanje stanova i ku─ça u toku trajanja sajma obezbedi─çe ekskluzivne popuste od 5 do 30 posto, kao i specijalne ponude i mogu─çnosti pla─çanja usluga i proizvoda.

Perspektive srpskog gra─Ĺevinarstva

Posebnu pa┼żnju sajam ─çe, tradicionalno, usmeriti na promociju potencijala i perspektive srpskog gra─Ĺevinarstva. U svetlu velikih gra─Ĺevinskih projekta, ovogodi┼ínji Sajam gra─Ĺevinarstva bi─çe mesto poslovnih susreta, razmene ideja i dogovora razli─Źitih oblika poslovne saradnje me─Ĺu u─Źesnicima.

Na sajmu ─çe biti predstavljeni investicioni projekti koji su ┼íansa za doma─çe gra─Ĺevinske kompanije.

S obzirom da je prethodne godine otvoren veliki broj gradili┼íta – mo┼żemo re─çi da je gra─Ĺevinska industrija jedan od najrelevantnijih pokreta─Źa privrede u na┼íoj zemlji, a razvoj ove privredne grane name─çe i diktira razvoj i usavr┼íavanje gra─Ĺevinskih materijala.

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva

45. Me─Ĺunarodni Sajam gra─Ĺevinarstva

Biznis segment – B2B neposredni poslovni kontakti

Na ovogodi┼ínjem Sajmu gra─Ĺevinarstva Beogradski sajam nastavlja da podi┼że kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapre─Ĺenu primenu B2B programa pru┼ża podr┼íku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji.

Svim u─Źesnicima i poslovnim posetiocima 45. Sajma gra─Ĺevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umre┼żavanja uspe┼íno implementiran poslednjih godina na najve─çim manifestacijama Beogradskog sajma.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je ulo┼żio napore da biznis segment podigne na vi┼íi nivo i ponudi u─Źesnicima sajma mogu─çnost da lak┼íe i br┼że do─Ĺu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog doga─Ĺaja, ┼ítede─çi vreme i energiju, tako ┼íto imaju mogu─çnost da unapred zaka┼żu poslovne sastanke sa u─Źesnicima sajma. Sva unapre─Ĺenja i kreativna energija ulo┼żeni su sa ciljem podsticaja privrede, pove─çanja izvoza doma─çih i proizvoda iz regiona i osvajanja novih tr┼żi┼íta.

Beogradski sajam kreirao je specijalne pakete za poslovne posetioce i goste na predstoje─çem 45. Me─Ĺunarodnom sajmu gra─Ĺevinarstva, kojima je mogu─çe ostvariti slede─çe pogodnosti: ulaznicu za sva ─Źetiri dana sajma, registraciju i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlaga─Źa i online zakazivanje sastanaka (B2B Talk), pristup u Business Lounge (Hala 1, galerija) koji podrazumeva besplatan wi-fi, toplo i hladno osve┼żenje, mesto za kratke poslovne sastanke, pomo─ç oko ugovaranja sastanaka, informacije o izlaga─Źima (vodi─Ź), kori┼í─çenje ra─Źunara i ┼ítampa─Źa, i jo┼í niz pogodnosti i usluga.

Vi┼íe informacija o B2B portalu Sajma gra─Ĺevinarstva na: http://seebbe.talkb2b.net/

Ministarstvo gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture Republike Srbije

Pokrovitelj 45. Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinarstva je Ministarstvo gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture, koje aktivno u─Źestvuje u sajamskom programu.

Prate─çi program

Sajam gra─Ĺevinarstva ima zna─Źajnu ulogu u afirmaciji gra─Ĺevinske struke, gra─Ĺenju sistema vrednosti i statusa profesije, a eksperti iz razli─Źitih oblasti gra─Ĺevine, arhitekture, projektovanja i izvo─Ĺenja radova aktivno u─Źestvuju na sajmu u prezentacijama, stru─Źnim skupovima i predavanjima koja kao deo prate─çeg programa, upotpunjavaju sadr┼żaj manifestacije.

Ponosni prijatelj manifestacije: Roloplast Mošić

Medijski partneri manifestacije

─îasopisi i portali: Podovi, Prozori&vrata, Al&PVC, Drvo tehnika, ─Źasopis Industrija, Color Press Group, Gradnja, Portal gra─Ĺevinske industrije – gra─Ĺevinarstvo.rs, Energetski portal Srbije, GRENEF, MASCUS, magazin KROV.RS, ─Źasopis m – Kvadrat, EKO KU─ćA, Gradnja.rs – portal gra─Ĺevinarstva i arhitekture, PRO Gradnja

Sve─Źano otvaranje manifestacije
je u sredu 17.04.2017. u hali 1 sa po─Źetkom u 10h.

Radno vreme manifestacije:

od srede, 17. aprila do subote 19. aprila 2019. godine od 10 do 19 ─Źasova.
u subotu, 2. aprila 2019. godine od 10 do 17 ─Źasova.
Ulaznice: cena pojedina─Źne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 250 dinara.
Ulaznice za ─Ĺake i studente: 150 dinara uz ─Ĺa─Źku knji┼żicu i indeks.
Poslovna propusnica (koja podrazumeva paket pogodnosti za poslovne posetioce, va┼żi za sve dane sajma i obezbe─Ĺuje pristup i kori┼í─çenje usluga Business lounge-a tj. toplo i hladno osve┼żenje, wi-fi, kori┼í─çenje ra─Źunara i ┼ítampa─ŹaÔÇŽ) mo┼że se nabaviti po ceni od 2000 dinara.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs