Connect with us
Promo

Tuet struktura na HPL plo─Źi

I ove godine kompanija Arpa Industriale nas je obradovala novitetima. Struktura TUET odgovara trendu duboke rebraste strukture i inspirisana je Pijemontskom trskom koja se prote┼że du┼ż reke Tanaro, nagla┼íavaju─çi kontrast izme─Ĺu tamnog i svetlog. Rebrasti reljefi stvaraju tako i talasastu taktilnu povr┼íinu, unose─çi dodir elegancije i sofisticiranosti u svaki prostor.

TUET predstavlja inovativnu povr┼íinu za name┼ítaj i dizajn enterijera koju je razvila Arpa Industriale, radi dobijanja intenzivnih taktilnih i vizuelnih senzacija za izgradnju inspirativnog name┼ítaja i prostora. Poslednjih godina, rebrasti trend se vratio da privu─Źe pa┼żnju arhitekata i dizajnera enterijera ┼íirom sveta. Obnovljena od strane majstora modernizma koji su je u─Źinili protagonistom dizajnerske scene sve do 1970-ih, ─Źini se da ova konkretna povr┼íina odra┼żava harmoniju kontrasta koji su karakterisali te godine i koji se danas ┼żeli ponovo posti─çi.

foto: Arpa Industriale Tuet

foto: Arpa Industriale Tuet

Redovno i neprekidno ponavljanje talasa, zaista, stvara igru vizuelnih i taktilnih alternacija koja prenosi dinamiku okolini i istovremeno uspostavlja ─Źvrstu ravnote┼żu. TUET otkriva harmoniju fluidnih kontrasta, vizuelno i taktilno. Svojim geometrijskim dubokim ritmom, ÔÇ×trskeÔÇť stvaraju pokret i istovremeno daju ravnote┼żu celokupnoj dizajnerskoj kreativnosti. TUET postaje vijugav ples teksture, gde ponavljanje reljefa drveta stvara atmosferu prirodnog blagostanja.

foto: Arpa Industriale Tuet

foto: Arpa Industriale Tuet

Struktura TUET predvi─Ĺena je za vertikalne povr┼íine i dostupna u dva drvo dekora Caravella Light i Caravell Dark. Dostupna je na HPL plo─Źama debljine 1,5 mm. Pogodna za sve vertikalne povr┼íine, struktura TUET se mo┼że aplicirati na zidove, kuhinje, komade name┼ítaja, oblaganje liftova, marina, vozova, javnih ustanovaÔÇŽ kao i svaka HPL plo─Źa. Predvi─Ĺen balans sa druge strane plo─Źe treba biti 1 mm. Inovativni TUET HPL povezuje funkcionalnost sa dugotrajno┼í─çu i beskona─Źnim mogu─çnostima dizajna.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com