Connect with us
Promo

Tuet struktura na HPL ploči

I ove godine kompanija Arpa Industriale nas je obradovala novitetima. Struktura TUET odgovara trendu duboke rebraste strukture i inspirisana je Pijemontskom trskom koja se proteže duž reke Tanaro, naglašavajući kontrast između tamnog i svetlog. Rebrasti reljefi stvaraju tako i talasastu taktilnu površinu, unoseći dodir elegancije i sofisticiranosti u svaki prostor.

TUET predstavlja inovativnu površinu za nameštaj i dizajn enterijera koju je razvila Arpa Industriale, radi dobijanja intenzivnih taktilnih i vizuelnih senzacija za izgradnju inspirativnog nameštaja i prostora. Poslednjih godina, rebrasti trend se vratio da privuče pažnju arhitekata i dizajnera enterijera širom sveta. Obnovljena od strane majstora modernizma koji su je učinili protagonistom dizajnerske scene sve do 1970-ih, čini se da ova konkretna površina odražava harmoniju kontrasta koji su karakterisali te godine i koji se danas želi ponovo postići.

foto: Arpa Industriale Tuet

foto: Arpa Industriale Tuet

Redovno i neprekidno ponavljanje talasa, zaista, stvara igru vizuelnih i taktilnih alternacija koja prenosi dinamiku okolini i istovremeno uspostavlja čvrstu ravnotežu. TUET otkriva harmoniju fluidnih kontrasta, vizuelno i taktilno. Svojim geometrijskim dubokim ritmom, „trske“ stvaraju pokret i istovremeno daju ravnotežu celokupnoj dizajnerskoj kreativnosti. TUET postaje vijugav ples teksture, gde ponavljanje reljefa drveta stvara atmosferu prirodnog blagostanja.

foto: Arpa Industriale Tuet

foto: Arpa Industriale Tuet

Struktura TUET predviđena je za vertikalne površine i dostupna u dva drvo dekora Caravella Light i Caravell Dark. Dostupna je na HPL pločama debljine 1,5 mm. Pogodna za sve vertikalne površine, struktura TUET se može aplicirati na zidove, kuhinje, komade nameštaja, oblaganje liftova, marina, vozova, javnih ustanova… kao i svaka HPL ploča. Predviđen balans sa druge strane ploče treba biti 1 mm. Inovativni TUET HPL povezuje funkcionalnost sa dugotrajnošću i beskonačnim mogućnostima dizajna.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Južni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com