Connect with us
Promo

Kupatilo u potkrovlju

─îesto ┼żelimo da imamo prostrano kupatilo, ali na┼żalost uvek nam nedostaje prostora za njega. U ovom tekstu predstavi─çemo Vam realizovanu ideju za jednu ─Źetvoro─Źlanu porodicu koja je opremila kupatilo u potkrovlju uz pomo─ç Kolpa san proizvoda.

Kako je do┼ílo vreme da se kupatilo renovira i prilagodi trenutnim potrebama porodice, dizajner enterijera je umesto velike kade, postavio prostranu tu┼í kadicu od kerrock materijala i tu┼í kabinu Kolpa san. Naime, Ballo tu┼í kada je veli─Źine impresivnih 200 cm i mo┼że se prilagoditi i precizno odrediti koja veli─Źina bi najbolje odgovarala potrebama va┼íeg kupatila, jer omoguc╠üava prilago─Ĺeno rezanje po meri kupca. Tu┼í kadicu prati i stakleni tu┼í zid ili kabina – u zavisnosti od va┼íih ┼żelja i potreba. Na┼íe tu┼í kabine preko staklenih povr┼íina imaju tzv. clean coat premaz koji omogu─çava lak┼íe ─Źi┼í─çenje i odr┼żavanje stakla.

Veoma je va┼żno da potkrovlje ima dovoljno prirodnog svetla. Iz tog razloga je dodat jo┼í jedan prozor odmah uz zid tu┼í kabine. Na ovaj na─Źin je stvoren ose─çaj tu┼íiranja u prirodi, samo u zaklonu va┼íeg doma. Imaju─çi u vidu da je ova porodica ┼żelela da ┼íto vi┼íe sa─Źuva postojec╠üu vodoinstalacionu mre┼żu, vode─çi se realnim potrebama korisnika – dupli umivaonik kolekcije Naomi zamenio je nekada┼ínji znatno manji i na taj na─Źin omogu─çio da se dve osobe u isto vreme sre─Ĺuju. Name┼ítaj ima ravne linije, dve slavine i pregr┼ít mesta za odlaganje kozmetike, pe┼íkira i ostalog pribora, kako u dve velike prostrane fioke koje se nalaze odmah ispod umivaonika kao i u Naomi ormanu pored.

I na kraju: OGLEDALA!

Ogledala nam poma┼żu da se svetlost prenosi po prostoriji i na taj na─Źin unose jo┼í vi┼íe, pogotovo u kupatilo koje se nalazi u mra─Źnom potkrovlju. Za veliko kupatilo idealna je prilika da izaberete dupla ogledala koja vam omoguc╠üavaju da podesite LED osvetljenje u zavisnosti od Va┼íih potreba. Name┼ítaj iz kolekcije Naomi ima modularni pristup i omogu─çava sastavljanje razli─Źitih kompozicija za kupatilo. Na taj na─Źin svaki korisnik mo┼że da odabere upravo onu varijatnu koja ─çe odgovarati njegovom prostoru, ┼żeljama i potrebama. Dostupan je u tri boje:

Paleta boja / foto: Kolpa-san

Paleta boja / foto: Kolpa-san

Prednosti Naomi nameštaja su :

  • 6 veli─Źina umivaonika u tri boje
  • klasi─Źni dekori i
  • velike povr┼íine ogledala
  • minimalisti─Źke linije
  • naglasak na detaljima
  • modularnost.

Ukoliko ste ljubitelji neke druge boje, predla┼żemo:

Kolpa san se prilago─Ĺava svakoj Va┼íoj ┼żelji, ukoliko ┼żelite da pogledate i ostale kombinacije posetite na┼í sajt:

https://www.kolpasan.si/rs/proizvodi/kupatilski-namestaj/naomi

Kolpa san logo

KOLPA ZRENJANIN d.o.o. – Veleprodaja

Cvetna 1, 23000 Zrenjanin
Tel: +381 23 523 500
E-mail: kolpasrbija@kolpa.rs
Web: www.kolpasan.si/rs