Connect with us
Novosti

Najavljujemo! 59. Me─Ĺunarodni Sajam name┼ítaja

Uskoro nam sti┼że godi┼ínji doga─Ĺaj koji donosi najnovije modne i dizajnerske trendove, predstavlja nove stilove i kolekcije name┼ítaja, kao i elemente za ure─Ĺenje unutra┼ínjih prostora.

Od 6. do 11. oktobra 2023. godine, Beogradski sajam ─çe ugostiti 59. Me─Ĺunarodni sajam name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije (UFI). Ova manifestacija ima zna─Źajnu istoriju podr┼íke industriji name┼ítaja u Srbiji i regionu, stvaraju─çi most izme─Ĺu proizvo─Ĺa─Źa, dizajnera i potro┼ía─Źa. Dobrodo┼íli na mestu inspiracije, kreativnosti i brojnih poslovnih prilika!

Sajmovi name┼ítaja igraju klju─Źnu ulogu u oblikovanju ovog dinami─Źnog sektora, a Beogradski sajam name┼ítaja, kao poznati me─Ĺunarodni doga─Ĺaj, privla─Źi ugledne proizvo─Ĺa─Źe name┼ítaja i otvara vrata kompanijama da izlo┼że svoje proizvode na globalnom tr┼żi┼ítu.

Ovo je platforma za predstavljanje inovacija i novih koncepata u industriji name┼ítaja, obuhvataju─çi savremene dizajne, materijale i tehnologije. Sajam name┼ítaja pru┼ża doma─çim brendovima i proizvo─Ĺa─Źima mogu─çnost da se takmi─Źe na tr┼żi┼ítu i privuku pa┼żnju potencijalnih kupaca i investitora.

Na Sajmu name┼ítaja, u specifi─Źnom sajamskom okru┼żenju u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A, posetioci ─çe prona─çi ┼íirok spektar izlo┼żenih proizvoda i specijalnih ponuda koje odgovaraju njihovim potrebama i ukusu.

Na ovogodi┼ínjem Sajmu name┼ítaja u─Źestvuje vi┼íe od 120 izlaga─Źa iz 9 razli─Źitih zemalja, uklju─Źuju─çi Italiju, Nema─Źku, Tursku, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Poljsku, Kinu i Sloveniju.

Sajam ─çe predstaviti najnovije proizvode i premijere, uklju─Źuju─çi doma─çe brendove kao ┼íto su Vitorog, Emmezeta, Melani Sofa, MobelS, Philip Co, Cotexa, Catra home, Rast name┼ítaj, Garda, Amboss name┼ítaj i mnoge druge kompanije. Tako─Ĺe, inostrani izlaga─Źi, uklju─Źuju─çi Mobello (BiH), Nunc (Hrvatska), Mebel Jumis dizajn (Severna Makedonija) i Janpol (Poljska), imaju svoj prostor za izlaganje.

Hale su organizovane prema razli─Źitim temama:

Hala 1 – Tapacirani i stilski name┼ítaj i oprema za unutra┼ínje ure─Ĺenje
Hala 1A – Galanterija i dekorativni elementi
Hala 2B – Mladi dizajneri i obrazovne institucije
Hala 2A – Plo─Źasti materijali
Hala 3 – Dizajnerski name┼ítaj
Hala 3A – Dizajnerski name┼ítaj
Hala 5 – Ma┼íine i alati za drvnu industriju

Da bi se olak┼íala promocija i poslovni aran┼żmani tokom sajma, u─Źesnicima je dostupan B2B poslovni portal koji omogu─çava registraciju i umre┼żavanje izme─Ĺu izlaga─Źa, poslovnih posetilaca i kupaca. Posebna poslovna propusnica donosi dodatne pogodnosti za poslovne posetioce.

Osim samog sajma, tu je i Izlo┼żba mladih dizajnera/Young Designers Exhibition, gde ─çe posetioci mo─çi da vide radove talentovanih mladih autora, fakulteta i ┼íkola. Tako─Ĺe, o─Źekuju nas i diskusije sa eminentnim govornicima, pod nazivom Design Talks.

Sajam name┼ítaja dodeljuje presti┼żne nagrade kao ┼íto su „Zlatni klju─Ź“ za najbolja re┼íenja i „Sajamski klju─Ź“ za doprinos kvalitetu manifestacije i ukupnom sajamskom iskustvu.

59. Me─Ĺunarodni sajam ma┼íina i alata za drvnu industriju

Istovremeno sa Me─Ĺunarodnim sajmom name┼ítaja, od 6. do 10. oktobra 2023. godine, u hali 5 Beogradskog sajma ─çe se odr┼żati i 59. Me─Ĺunarodni sajam ma┼íina i alata za drvnu industriju. Ovaj sajam je od su┼ítinskog zna─Źaja za drvnu i drvno-prera─Ĺiva─Źku industriju u Srbiji, posebno industriju name┼ítaja, jer spaja tehni─Źke aspekte sa kreativnim aspektima na originalan i koristan na─Źin. Specijalizovana manifestacija ima za cilj predstavljanje najnovijih tehnologija, proizvoda i usluga namenjenih industriji obrade drveta.

Na sajmu se mogu videti ma┼íine za se─Źenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali za obradu drveta, tehnolo┼íke inovacije za obradu drveta, alati (ru─Źni, za zavarivanje, pri─Źvr┼í─çivanje itd.), kao i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom. Ova manifestacija osvetljava put razvoja i inovacija u industriji name┼ítaja i drvnoj industriji, pokazuju─çi kako se ove oblasti prilago─Ĺavaju globalnim trendovima.

Povezivanje ovih tematski srodnih sajmova privla─Źi me─Ĺunarodne kupce i doprinosi rastu─çoj ponudi i potra┼żnji na tim tr┼żi┼ítima.

Radno vreme Sajma nameštaja:
PET – SRE, 6 – 11. oktobar: 10:00 – 20:00

Radno vreme Sajma mašina:
PET – PON, 6 – 9. oktobar: 10:00 – 19:00
UTO, 10. oktobar: 10:00 – 18:00, ulaz slobodan

Ulaznice za Sajam name┼ítaja: cena pojedina─Źne ulaznice je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za ─Ĺake i studente 250 dinara. Poslovna propusnica: 2500 din. Parking: 150 dinara po satu.

Medijski partneri manifestacije: Furniture News, Mobel Markt, Meubihome, Archiproducts, BeforeAfter.rs, Style.rs, Bravacasa, Podovi, Grenef, Prozori+Vrata, Gradnja.rs i Drvotehnika.
Hotel partner: Mona Plaza

Sajam nameštaja logo 2023

Beogradski Sajam
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 231
namestaj@sajam.rs
www.sajamnamestaja.rs