Connect with us
Enterijer

Kolpa san – Predstavlja Vam pet popularnih rešenja za uređenje kupatila

Trendovi u kupatilu nikad uzbudljiviji! Prisustvo različitih idejnih rešenja, stilova, originalnih detalja sa dozom luksuza i sam spa osećaj čine odraz modernog kupatila.

U saradnji sa Kolpa doo Zrenjanin predstavljamo Vam najpopularnije trendove za opremanje kupatila, koji u sebi sadrže bezvremenski stil i garanciju da će vaše kupatilo godinama izgledati privlačno!

TAMNE BOJE

Pored keramičkih pločica velikih dimenzija s uzorcima betona, mermera i drveta, upečatljive rasvete i okruglih ogledala, dizajneri ističu da kupatilski nameštaj u tamnim bojama daje moderan izgled svakom kupatilu. Crna i siva unose dubinu i eleganciju u svaki prostor, dok tamnije nijanse zelene boje osvežavaju i stvaraju vezu sa prirodom, naročito ako u uređenje kupatila unesete i saksije sa prirodnim zelenilom.

Enterijer moderno kupatila / foto: Kolpa-san

Enterijer moderno kupatila / foto: Kolpa-san

CRNI AKCENTI

Tamne boje traže određenu dozu smelosti za koju se nije lako odlučiti prilikom opremanja kupatila. U svakom slučaju ako se ipak opredelite, dobićete kupatilo koje privlači poglede i odiše dozom luksuza. Ukoliko ste ipak za opciju svetlijih nijansi nameštaja, a jednako vas privače i tamne boje, uvek ih možete uključiti u uređenje kupatila u vidu tamnih akcenata. Pre svega, razmislite o crnim detaljima na nameštaju (ručke ili rubovi ormarića) ili kupatilskoj galanteriji (dozator sapuna, vešalica, wc četka, držač toaletnog papira). Takođe, u našoj ponudi imate tuš kabine i staklene paravane koji imaju crne akcente u vidu metalnih profila koji definišu prostor.

DRVENI ORMARIĆI

Udobnost i toplina je ono što svi želimo u svom kupatilu. Nekad velike keramičke i staklene površine, umivaonici i kade znaju delovati pomalo hladno i zato predlažemo nameštaj u bojama hrasta čija hrapava površina verno dočarava teksturu pravog drveta. Nameštaj „Kolpa san“ ima širok spektar veličina/dimenzija umivaonika, ormarića i vertikala, tako da lako možete da odaberete prave dimenzije za vaše kupatilo.

Enterijer moderno kupatila / foto: Kolpa-san

Enterijer moderno kupatila / foto: Kolpa-san

SAMOSTOJEĆE KADE

Samostojeće kade same po sebi izgledaju elegantno i prefinjeno. Svojim izgledom daju savremen i luksuzan pečat svakom kupatilu. Obzirom da su samostojeće mogu se postaviti u bilo kom delu kupatila, ispod prozora, pored zida ili čak i na samoj sredini prostorije. Zahvaljujući jedinstvenom ergonomskom obliku, „Kolpa san“ kade omogućavaju opuštanje na najvišem nivou. Donose dozu luksuza i elegancije pa će vaše kupatilo s njom izgledati poput onog u hotelu sa pet zvezdica. Stoga obavezno, ako to kvadrati dopuštaju, nagradite sebe samostojećom kadom u svom kupatilu!

RETRO ORMARIĆI

Pored ormarića sa ravnim linijama s uzorkom drveta, vrlo su traženi i oni sa zaobljenim ivicama koji nas podsećaju na dizajn nameštaja iz 70-ih. Oni omogućavaju bezbrižnije kretanje kupatilom, a sa pojačanim crnim linijama i zanimljivim rukohvatima upotpunjuju celokupan izgled. Kupatilski ormarići su nezaobilazni element svakog kupatila koji nam pomažu u odlaganju higijenskih potrebština, kozmetike i sredstava za čišćenje.

Kolpa san

Kolpa san

Kolpa san logo

KOLPA ZRENJANIN d.o.o. – Veleprodaja

Cvetna 1, 23000 Zrenjanin
Tel: +381 23 523 500
E-mail: kolpasrbija@kolpa.rs
Web: www.kolpasan.si/rs