Connect with us
Promo

Sa uzbu─Ĺenjem vam otkrivamo kolekciju Organoid povr┼íina!

Kolekcija koja spaja mir prirode sa vrhunskim dizajnom je zvani─Źno tu!

Pozivamo vas da istra┼żite lepotu i spokoj prirodnog sveta kroz Organoid od kojih svaka pri─Źa jedinstvenu pri─Źu o harmoniji i inovaciji. Duboka posve─çenost Organoid tima prema odr┼żivosti i umetnosti, inspirisala nas je da prirodne povr┼íine dovedemo i na na┼íe tr┼żi┼íte.

ÔÇ×Bele rade i tirolsko senoÔÇť , povr┼íina sa da┼íkom alpskih livada, unosi elemente prirode u zatvoren prostor, a pra─çena je povr┼íinom ÔÇ×KafaÔÇť, koja je inspirisana aromom kafe i obuhvata toplinu va┼íeg omiljenog jutarnjeg napitka. ÔÇ×Razli─Źak plave laticeÔÇť nudi detalje nebeskoplave boje, koja podse─ça na letnje otvoreno nebo, dok ÔÇ×LavandaÔÇť unosi umiruju─çe svojstvo polja lavande.

ÔÇ×Miks mahovinaÔÇť predstavlja bujnu, zelenu povr┼íinu, a ÔÇ×Ru┼żine laticeÔÇť ─Źine svaku prostoriju romanti─Źnom i sve┼żom. ÔÇ×ListÔÇť prikazuje zamr┼íenu lepotu skeleta listi─ça, a ÔÇ×Latice vinove lozeÔÇť zatvaraju ceo krug sa bogatim ┼żivotom vinograda.

Svaki proizvod u ovoj kolekciji ne samo da svedo─Źi o lepoti sveta oko nas, ve─ç i ja─Źa na┼íu posve─çenost odr┼żivom ┼żivotu i inovativnom dizajnu. Uronite u su┼ítinu prirode uz Organoid i dozvolite da va┼í prostor pri─Źa pri─Źu o lepoti, odr┼żivosti i jedinstvenosti.

Organoid prirodne povr┼íine mogu imati razli─Źite primene u dizajnu enterijera i to kao dekorativna obloga za name┼ítaj, akusti─Źrni zidni element, plafonski element, 100% prirodni tapet, podne plo─Źe i kao samolepljiva folija za laku instalaciju na staklene i druge povr┼íine. Kolekcija Organoid povr┼íina, dostupna je na Pinoles sajtu.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Veleprodaja
Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com