Connect with us
Promo

Kako odabrati kuhinjsku slavinu?

Kojim kriterijumima se vi vodite prilikom odabira slavine za kuhinju? Da li je to isključivo dizajn, ili funkcionalnost i bezbednost imaju bitniju ulogu?

NajčeŔće, prilikom kupovine kuhinjske slavine, bitna su nam sva tri kriterijuma. Prateći trendove i osluÅ”kujući potrebe svojih kupaca HERZ konstantno razvija ovaj segment svog asortimana.

HERZ Elite slavina

HERZ Elite kuhinjska slavina / foto: Herz

Na prvom mestu je uvek zdravlje i bezbednost

Sve HERZ slavine su proizvedene od sanitarnog mesinga koji je bezbedan za vodu za piće. Prilikom koriŔćenja, ne dolazi do decinkovanja, Å”to se može desiti sa materijalima neproverenog porekla. Decinkovanje je proces u kojem dolazi do izdvajanja cinka iz mesinga usled hemijskog dejstva hlora i kiseonika iz vode. Nakon toga, materijal postaje porozan, pa se i drugi Å”tetni materijali, poput olova, mogu naći u vodi za piće. Konstantno unoÅ”enje teÅ”kih metala u organizam može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema, a tako porozna hrapava povrÅ”ina, idealno je staniÅ”te za razvoj bakterija. HERZ sanitarne armature poseduju sve potrebne evropske sertifikate. Pažljivo kontrolisano poreklo materijala i nadgledani proizvodni procesi su garant da ste odabirom HERZ slavine za kuhinju napravili pravi izbor.

HERZ pregibna Fresh slavina

HERZ pregibna Fresh kuhinjska slavina / foto: Herz

Funkcionalnost kao imperativ

Prozor pored sudopere? Nikakav problem! Ne odričite se kuhinje sa pogledom, jer postoji HERZ pregibna slavina koja se može oboriti kada želite da otvorite prozor, a onda opet podići u prvobitan položaj kako biste je nesmetano koristili. Ova takozvana potprozorska slavina je apsolutni favorit među hedonistima i ljubiteljima modernih i svetlih prostorija.

HERZ Elite Slim silikonska slavina

HERZ Elite Slim silikonska kuhinjska slavina / foto: Herz

Užurban životni stil i konstantna trka sa vremenom su doveli do toga da kada god možemo, budemo praktični. Funkcionalnost kuhinjske slavine se ogleda u njenom prilagođavanju naÅ”im potrebama i u olakÅ”anom koriŔćenju. Herz slavine iz serije Elite i Elite side sa silikonskim pokretljivim izlivom omogućavaju nam usmeravanje mlaza vode, a da pritom obe ruke budu slobodne za rad. Novitet je elegantnija verzija ovih slavina Elite slim, čije telo je tanje a silikonski izlivi postoje u viÅ”e boja, tako da vaÅ”a kuhinja može dobiti jednu novu zabavnu notu.

HERZ Elite Slim silikonska crvena slavina

HERZ Elite Slim silikonska crvena kuhinjska slavina / foto: Herz

HERZ kuhinjske baterije postoje i u izvedbi namenjenoj za priključenje na niskomontažni bojler. Garancija je 6 godina na sve modele. Celokupan asortiman možete pogledati na LINK-u.

HERZ Elite Slim slavina

HERZ Elite Slim kuhinjska slavina / foto: Herz

Logo HERZ

Herz Armaturen d.o.o.
Industrijska zona bb, Nova Pazova
Brand Manager za sanitarne armature
Ljilja Pantelić
M. +381 60 640 28 30
E. ljilja.pantelic@herz.rs
W. www.herz.rs