Connect with us
Promo

Opremanje modernog prostora – Grass Nova Pro Scala fioke

Komad nameštaja je mnogo više od svakodnevnog uslužnog predmeta, on je oličenje naših individualnih težnji.

Kod opremanja modernog prostora, stilski segment je sve češće praćen funkcionalnošću, a udobnost je postala srž savremenog dizajna prostora. Inovativni, praktični i izuzetno atraktivni dizajn primećujemo upravo kod kompanije Grass – uspešne kompanije koja, predvođena potpuno novom kreativnošću i vizijom doprinosi imidžu brenda.

Grass Nova Pro Scala fioke svojim bezvremenskim dizajnom, pružaju širok spektar rešenja u pogledu skladištenja i brze montaže. Tokom godina, Nova Pro je postala sinonim za visok nivo stabilnosti, kvaliteta i potpune iskorišćenosti prostora. Dok raznovrsnost i neutralnost pružaju mogućnost uklapanja u tradicionalni i moderni stil, njihova elegantnost će zasigurno ostaviti utisak u svakom prostoru.

Zahvaljujući (elegantnom) dizajnu i stabilnim bočnim stranicama fioke, Nova Pro Scala omogućava optimalnu upotrebu skladišnog prostora uz inovativne klizne karakteristike – lagano zatvaranje i minimalnu silu otvaranja. Sklad i harmonija u prostoru će biti postignuti, bilo da se odlučite za belu ili antracit nijansu fioke. Budući da je kompanija Grass posvećena razvoju i konstantnoj inovaciji svojih proizvoda, Nova Pro Scala upotpunjena je sa dva nova, jedinstvena rešenja – Crystal i Crystal Plus rešenjima za fioke. Uz redizajn, forma i funkcija postaju savršeno usklađeni.

Nova Pro Scala aH90 fioka

Nova Pro Scala aH90 fioka / foto: Pinoles d.o.o.

Visok nivo stabilnosti, jednaka širina (ista debljina) donjeg i zadnjeg panela i integrisano podešavanje visine, boka i ugla nagiba, odličje su Nova pro Scala i Crystal fioke. Potpuno usaglašene nijanse i materijali svih elemenata fioke – od bočnih ivica do prednjih panela, vodilja su za ovaj inovativni dizajn. Inspirisan modernim, transparentnim izgledom nameštaja, Grass upotpunjuje Nova Pro Scalu jedinstvenim staklenim stranicama kroz Crystal Plus fioke. Sa debljinom stakla od 8mm, postignuta je optimalna stabilnost i snaga fioke uz elegantan, moderan izgled. Uz mogućnost regulacije nagiba fronta i izuzetno jednostavnu ugradnju i rukovanje, Crystal Plus je idealan spoj kreativnog i funkcionalnog.

Posetite salon Pinoles d.o.o. i uverite se u jedinstvenost dizajna i prednosti Grass fioka.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Južni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com