Connect with us
Promo

ORGANOID: pogledajte, dotaknite, pomiri┼íite…

Organoid povr┼íine i dekorativni motivi unose prirodu u zatvoren prostor, o┼żivljavaju─çi svaki kutak. Prirodni dizajn Organoid materijala podr┼żava na┼íe zdravlje i stvara dobru atmosferu, kreiraju─çi prostor koji pobolj┼íava koncentraciju, smanjuje stres i pozitivno uti─Źe na na┼íe raspolo┼żenje.

Veliku ve─çinu svog ┼żivota provedemo u zatvorenom prostoru, a prijatan i opu┼íten ┼żivot je ne┼íto za ─Źim uvek tragamo. Va┼żno je da se pobrinemo i da na┼í unutra┼ínji prostor bude ispunjen prirodnim elementima i da odi┼íe mirom. Organoid vra─ça vezu izme─Ĺu onoga ┼íto pripada zajedno: ─Źoveka i prirode.

Organoid površine

copyright: Organoid Technologies GmbH

U ubrzanom savremenom svetu, povezivanje sa prirodom je od vitalnog zna─Źaja za na┼íe mentalno i fizi─Źko zdravlje, kao i za na┼íe blagostanje. Kombinacijom estetike, funkcionalnog dizajna i brojnih pozitivnih kvaliteta, enterijer upotpunjen Organoid-om, ─Źini da se u bilo kom prostoru ose─çamo kao kod ku─çe. Dekorativne prirodne povr┼íine, kroz ne┼żan proizvodni proces, primenjuju se na razne podloge. Asortiman je pa┼żljivo kreiran i nudi re┼íenje za svaki projekat.

Organoid površine

copyright: Organoid Technologies GmbH

Organoid povr┼íine mogu imati razli─Źite primene u dizajnu enterijera i to kao dekorativna obloga za name┼ítaj, akusti─Źni zidni element, plafonski element, 100% prirodni tapet, podne plo─Źe i kao samolepljiva folija za laku instalaciju na staklene i druge povr┼íine.

┼áareno cve─çe, pravo alpsko seno, mahovina, kafa i li┼í─çe, pretvaraju se u prirodne povr┼íine koje bude sva na┼ía ─Źula. Mirisna prirodna vlakna, zadr┼żavaju svoje karakteristike kroz celokupni proizvodni proces koji je sertifikovan i garantuje kvalitet svojih svojstava. Proces kreiranja je klimatski neutralan i odr┼żiv, a sirovine potrebne za Organoid povr┼íine, nabavljaju se iz neposredne blizine kompanije, u austrijskim Alpima.

Organoid površine

copyright: Organoid Technologies GmbH

Netretirana prirodna vlakna o┼żivljavaju ose─çaj prirode kroz izgled, miris i dodir, a njegova o─Źuvana svojstva nas inspiri┼íu da zastanemo na trenutak i iskusimo ih svim na┼íim ─Źulima. Sirovine, poput latice ru┼ża, lavande, mahovine, alpskog cve─ça i sena, ne┼żnim proizvodnim procesom postavljaju se na organske obloge od lana, stvaraju─çi odr┼żiv i obnovljiv materijal.

Organoid površine

copyright: Organoid Technologies GmbH

Organoid povr┼íine nisu zaptivene i time pod svojim prstima mo┼żemo osetiti vlakna, koja u na┼íim prostorijama osloba─Ĺaju prirodan miris bez ve┼íta─Źkih aroma. Me─Ĺutim, ukoliko je to potrebno, Organoid povr┼íina mo┼że biti zaptivena.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com