Connect with us
Promo

Pametni termostat za pametnu i ekonomi─Źnu ku─çu

PAMETNI TERMOSTAT, TAKO─ÉE POZNAT KAO WIFI TERMOSTAT, MO┼ŻE VAM POMO─ćI DA SMANJITE TRO┼áKOVE ENERGIJE, A ISTOVREMENO VAM DAJE OPTIMALNU (I DALJINSKU) KONTROLU SISTEMA GREJANJA U VA┼áEM DOMU. EVO KAKO SE PAMETNI TERMOSTAT MO┼ŻE KORISTITI VA┼áEM DOMU.

Šta je pametni termostat?

Pametni termostat je ure─Ĺaj za ku─çnu automatizaciju koji reguli┼íe sistem grejanja, kori┼í─çenjem ve┼íta─Źke inteligencije i povezivanja na internet. Dok standardni termostat funkcioni┼íe kao jednostavna kontrolna tabla, pametni termostat mo┼że da ÔÇ×nau─ŹiÔÇŁ kako da reguli┼íe temperaturu u skladu sa va┼íim ┼żeljama. Tako─Ĺe mo┼żete kontrolisati svoj termostat sa mobilnog telefona. Programirajte ure─Ĺaj na osnovu ┼żeljenog rasporeda i prilagodite ga va┼íem standardnom rasporedu i pona┼íanju.

Pametni termostat za pametnu ku─çu

Pametni termostat je ure─Ĺaj za ku─çnu automatizaciju

Kako funkcioniše pametni termostat?

Pametni termostat je spojen na internet preko internet protokola (IP). Ova IP veza omogu─çava korisnicima da daljinski kontroli┼íu termostat sa ra─Źunara, laptopa, tableta, pametnog telefona ili druge web aplikacije. Termostat mo┼żete uklju─Źiti ili isklju─Źiti, videti temperaturu u Va┼íem domu ili promeniti program iz daljine.

Standardni programabilni termostati omogu─çavaju vam da unapred postavite raspored ┼żeljenih temperatura u prostoru koji grejete. Da li odabrati pametan ili programabilni termostat? Pametna verzija ne samo da vam omogu─çava da daljinski upravljate termostatom, ve─ç i da izvr┼íite promenu programa u zavisnosti od promene rasporeda u va┼íoj porodici ili u zavisnosti od promene vremenskih uslova. Evo ┼íta mo┼że da uradi ÔÇ×pametnaÔÇť opcija: Pametni termostati omogu─çavaju da podesite temperaturu u zavisnosti od rasporeda u toku dana. Mo┼żete podesiti posebnu temperaturu kada ustajete, kada ste na poslu, kada se vra─çate sa posla i kada spavate. Naravno ukoliko imate pametni termostat u spava─çoj sobi onda ─çete temperaturu podesiti u skladu sa boravkom u sobi.

Hoće li pametni termostat uštedeti novac?

Pametni termostati mogu pomo─çi vlasnicima ku─ça i porodicama da u┼ítede novac svakog meseca. Po┼íto se greje samo kada i gde vam je to potrebno, imate ve─çu kontrolu nad energijom koju va┼í sistem grejanja koristiti. Ovi ┼ítedljivi termostati su energetski efikasni i ekolo┼íki prihvatljivi i smanjuju tro┼íkove Va┼íeg mese─Źnog ra─Źuna za struju.

Pametni termostat je ure─Ĺaj za ku─çnu automatizaciju

Nova generacija WiFi termostata

Rovex In┼żenjering ve─ç 20 godina uspe┼íno prati najnovija tehnolo┼íka dostignu─ça u oblasti grejanja i u┼ítede elektri─Źne energije. Nova generacija WiFi termostata omogu─çava dodatnu ekonomi─Źnost sistema podnog grejanja i dodatne u┼ítede i do 50%.

Stru─Źnjaci Rovex in┼żenjeringa stoje Vam na raspolaganju.

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs