Connect with us

Enterijer

Adax Neo WiFi Norveški radijatori

Objavljeno

:

NOVI NORVEŠKI RADIJATORI u skladu sa EU standardima

Stalna promena klime i vremenske prilike koje se menjaju više puta u toku dana zahtevaju fleksibilne sisteme grejanja. Norveška firma ADAX i Rovex Inženjering su kao i svake godine, u proteklih 20 zimskih sezona, pripremili modele Norveških radijatora ADAX NEO WiFi koji se lako i jednostavno prilagođavaju kako vremenskim prilikama tako i Vašim potrebama.

Do pre samo dvadesetak godina bilo je jednostavno grejati stambeni i poslovni prostor. Radno vreme je bilo fiksno i bilo je jednostavno koristiti ili obični elektronski ili programabilni termostat sa mogućnošću programiranja 5 ili 7 dana u nedelji. Način života zahteva nove moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Radno vreme je klizno, a po potrebi se i menja, veliki broj ljudi radi u dve ili tri smene. Programirati grejanje u fiksnim ciklusima u cilju uštede električne energije postaje sve teže. Od savremenog sistema grejanja ne zahteva se samo da greje prostor već i da prati ritam života naše porodice ili firme i da u skladu sa time optimalno koristi energiju potrebnu za grejanje.

ROVEX Inženjering zajedno sa svojim partnerom ADAX AS iz Norveške prati zahteve savremenog načina života i propise Evropske zajednice u pogledu uštede električne energije i smanjenja emisije CO2.

ADAX NEO WiFi norveški radijatori su izrađeni u skladu sa ECO Design standardima EU. ADAX NEO WiFi ima mogućnost nedeljnog programiranja, detekcije otvorenog prozora kao i funkciju adaptibilnog starta. Besplatna Android ili I-phone aplikacija omogućava Vam da podesite i pratite trenutnu temperaturu u svakoj od prostorija Vašeg stana. Mogućnost programiranja temperature u više prostorija u stanu u skladu sa potrebama. Možete da podesite željenu temperaturu kada boravite u prostoru i kada niste u njemu. Adap- tabilni start Vam daje komfor da odredite u koliko sati želite da imate podešenu temperaturu a radijator će sam odrediti kada treba da startuje grejanje da bi postigli željenu temperaturu u podešenom vremenu.

Odlazite na odmor, nije neophodno da grejete vaš prostor, jednostavno kažite vašem radijatoru da odlazite na odmor da bi Vas dočekao topao stan ili kuća kada se vratite. Ne postoji više problem, zaboravili smo da isključimo grejanje kada smo žurili na odmor, uzmite Vaš mobilni telefon i isključite grejanje ili ga podesite na režim koji želite.

Vraćate se sa odmora ili odlazite na vikendicu, ne želite da vas dočeka hladna kuća, podesite temperaturu koju želite da imate kada dođete kući na Vašem telefonu i topao dom Vas očekuje.
ADAX NEO WiFi je bez sumnje jedan od najboljih radijatora na tržištu koji nije samo energetski efikasan već i više puta nagrađivan za izuzetan dizajn. Elegantan i tanak dizajn, 5 godina garancije i ekonomičnost čine ovaj proizvod liderom elek- tričnog grejanja. Mnogi su kopirali dizajn praveći slične grejne uređaje, ali nisu postigli isti kvalitet i nemaju petogodišnju garanciju. (Ono o čemu uvek treba voditi računa).

Potpuno ECO dizajn usklađeni ROVEX Norveški radijatori se uklapaju u različite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije.

VIŠE O MODELIMA ROVEX NORVEŠKIH RADIJATORA
https://www.rovex.rs/adax-neo-wifi

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno