Connect with us
Enterijer

Adax Neo WiFi Norveški radijatori

Stalna promena klime i vremenske prilike koje se menjaju vi┼íe puta u toku dana zahtevaju fleksibilne sisteme grejanja. Norve┼íka firma ADAX i Rovex In┼żenjering su kao i svake godine, u proteklih 20 zimskih sezona, pripremili modele Norve┼íkih radijatora ADAX NEO WiFi koji se lako i jednostavno prilago─Ĺavaju kako vremenskim prilikama tako i Va┼íim potrebama.

Do pre samo dvadesetak godina bilo je jednostavno grejati stambeni i poslovni prostor. Radno vreme je bilo fiksno i bilo je jednostavno koristiti ili obi─Źni elektronski ili programabilni termostat sa mogu─çno┼í─çu programiranja 5 ili 7 dana u nedelji. Na─Źin ┼żivota zahteva nove moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Radno vreme je klizno, a po potrebi se i menja, veliki broj ljudi radi u dve ili tri smene. Programirati grejanje u fiksnim ciklusima u cilju u┼ítede elektri─Źne energije postaje sve te┼że. Od savremenog sistema grejanja ne zahteva se samo da greje prostor ve─ç i da prati ritam ┼żivota na┼íe porodice ili firme i da u skladu sa time optimalno koristi energiju potrebnu za grejanje.

ROVEX In┼żenjering zajedno sa svojim partnerom ADAX AS iz Norve┼íke prati zahteve savremenog na─Źina ┼żivota i propise Evropske zajednice u pogledu u┼ítede elektri─Źne energije i smanjenja emisije CO2.

ADAX NEO WiFi norve┼íki radijatori su izra─Ĺeni u skladu sa ECO Design standardima EU. ADAX NEO WiFi ima mogu─çnost nedeljnog programiranja, detekcije otvorenog prozora kao i funkciju adaptibilnog starta. Besplatna Android ili I-phone aplikacija omogu─çava Vam da podesite i pratite trenutnu temperaturu u svakoj od prostorija Va┼íeg stana. Mogu─çnost programiranja temperature u vi┼íe prostorija u stanu u skladu sa potrebama. Mo┼żete da podesite ┼żeljenu temperaturu kada boravite u prostoru i kada niste u njemu. Adap- tabilni start Vam daje komfor da odredite u koliko sati ┼żelite da imate pode┼íenu temperaturu a radijator ─çe sam odrediti kada treba da startuje grejanje da bi postigli ┼żeljenu temperaturu u pode┼íenom vremenu.

Odlazite na odmor, nije neophodno da grejete va┼í prostor, jednostavno ka┼żite va┼íem radijatoru da odlazite na odmor da bi Vas do─Źekao topao stan ili ku─ça kada se vratite. Ne postoji vi┼íe problem, zaboravili smo da isklju─Źimo grejanje kada smo ┼żurili na odmor, uzmite Va┼í mobilni telefon i isklju─Źite grejanje ili ga podesite na re┼żim koji ┼żelite.

Vra─çate se sa odmora ili odlazite na vikendicu, ne ┼żelite da vas do─Źeka hladna ku─ça, podesite temperaturu koju ┼żelite da imate kada do─Ĺete ku─çi na Va┼íem telefonu i topao dom Vas o─Źekuje.
ADAX NEO WiFi je bez sumnje jedan od najboljih radijatora na tr┼żi┼ítu koji nije samo energetski efikasan ve─ç i vi┼íe puta nagra─Ĺivan za izuzetan dizajn. Elegantan i tanak dizajn, 5 godina garancije i ekonomi─Źnost ─Źine ovaj proizvod liderom elektri─Źnog grejanja. Mnogi su kopirali dizajn prave─çi sli─Źne grejne ure─Ĺaje, ali nisu postigli isti kvalitet i nemaju petogodi┼ínju garanciju. (Ono o ─Źemu uvek treba voditi ra─Źuna).

Potpuno ECO dizajn uskla─Ĺeni ROVEX Norve┼íki radijatori se uklapaju u razli─Źite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potro┼ínju energije.

VIŠE O MODELIMA ROVEX NORVEŠKIH RADIJATORA
https://www.rovex.rs/adax-neo-wifi

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs