Connect with us
Promo

Novi Zeland ÔÇô Energetsko naselje sa Tehnomarket proizvodima

VLADA NOVOG ZELANADA ODOBRILA JE PROJEKAT ZA IZGRADNJU NOVOG ENERGETSKI EFIKASNOG NASELJA U OKLANGU (AUCKLANG), KOJE ─ćE ─îINITI 50 TIPSKIH OBJEKATA PRIKAZANIH NA SLIKAMA. NA PILOT PROJEKTU, KOJI JE POTPUNO ZAVR┼áEN, PRIMENU SU NA┼áLI I TEHNOMARKET ENERGETSKI EFIKASNI PROIZVODI, SISTEM PROZORA I VRATA LINEAL THERM 77 KAO I SLIDE T67 SISTEM KLIZNIH VRATA.

Kompanija Tehnomarket davno je u svoju strategiju uvrstila razvoj energetski efikasnih proizvoda, koji se kre─çu u rangu od pristupa─Źnijih do potpuno luksuznih modela Lineal serije. Svi modeli dizajniraju se i proizvode se po zahtevu kupaca u kompaniji koja posluje ve─ç vi┼íe od 30 godina u istom sektoru. Serija nudi opciju aluminijumskih i aluminijum-drvo sistema ─Źiji je kvalitet potvr─Ĺen atestima u presti┼żnom ift Rosenheim institutu u Nema─Źkoj i nagra─Ĺen CE znakom.

Lineal Therm 77 prozori obezbe─Ĺuju i vrhunsku toplotnu izolaciju

Tehnomarket Sistem Lineal Therm 77

Na konkretnom projektu ugra─Ĺen je sistem Lineal Therm 77 koji garantuje za┼ítitu od buke, odli─Źnu termoizolaciju koja je bitna za vreme kako zimskih, tako i letnjih meseci, a samim tim i u┼ítedu energije. Pored toga, veliki klizni elementi, koji omogu─çuju bogat prodor svetlosti i brisanje barijere izme─Ĺu enterijera i eksterijera, re┼íeni su sistemom Slide T67.

Tehnomarket Sistem Lineal Therm 77

Energetsko naselje sa Tehnomarket prozorima Lineal Therm 77

Lineal Therm 77

Prozori Lineal Therm 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji, dizajnirani za proizvodnju savremenih, izuzetno energetski efikasnih prozora i balkonskih vrata. Ovi prozori nude opciju kori┼í─çenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla ┼íirine do 55 mm, koja pored termo izolacije nude i izuzetnu za┼ítitu od buke (40 dB), ┼íto je od posebnog zna─Źaja u urbanim sredinama. Pored smanjenja buke u prostoru, Lineal Therm 77 prozori obezbe─Ĺuju i vrhunsku toplotnu izolaciju, uz pomo─ç specijalnih poliamidnih traka, integrisanih sun─Ĺerastih ispuna i posebnih centralnih guma. Rezultat ovih dizajnerskih re┼íenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m┬▓K, potvr─Ĺenim atestiranjem u presti┼żnom institutu ift Rosenheim u Nema─Źkoj.

Slide T67

Slide sistem nudi apsolutnu slobodu u projektovanju velikih staklenih povr┼íina gde je akcenat na osvetljenju sa jedne strane i energetske efikasnosti sa druge. Podrazumeva se da je na modernim projektima zahtev ugradni prag, opcija koja je mogu─ça i kod ovog sistema. Slide T67 podr┼żava razli─Źite opcije otvaranja elemenata od dvokrilnih do ┼íestokrilnih, a pored klasi─Źnih kliznih ┼íina mogu─ça je ugradnja i podizno-kliznog okova, kao na datom projektu, koji omogu─çava lak┼íe otvaranje i kori┼í─çenje elementa. Energetske performanse sistema iznose Uf > 2,4 W/m┬▓K i Uw> 1,0 W/m┬▓K.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
Skadarska 73, 26101 Pan─Źevo, Srbija
+381 13 307 700
+381 13 307 799
profil@tehnomarket.com
www.tehnomarket.com