Connect with us
Promo

Toplo, zdravo i štedljivo podno grejanje

Bez obzira jeste li na poslu ili putovanju, s TECEfloor podnim grejanjem do─Źeka─çe Vas ugodna temperatura u va┼íem domu. Jednostavno podesite temperaturu putem mobilne aplikacije TECEfloor na pametnom telefonu.

Podno grejanje – najugodnije grejanje

Na─Źin na koji ose─çamo optimalnu toplotu u prostoru ne zavisi samo o postignutoj temperaturi ve─ç i o na─Źinu disperzije toplote u prostoru te vrste grejnih tela. Sigurno ste kod klasi─Źnog radijatorskog grejanja do┼żiveli neugodan nalet toplote tako da mo┼żete biti u kratkim rukavima, mo┼żda i ose─çaj te┼żine u glavi i zagu┼íljivog vazduha, dok su Vam stopala i dalje bila hladna. S podnim, niskotemperaturnim grejanjem ovakve situacije nisu slu─Źaj. Razlika je u tome ┼íto radijatori rade na vi┼íim temperaturama od 50-60 ┬░C, dok je podnom grejanju potrebna temperatura oko 35 ┬░C. To zna─Źi i manje potrebne energije za zagrevanje.

Zdrava mikroklima u prostoru

TECEfloor kompletan sistem podnog grejanja osigurava ravnomernu raspodelu toplote u celoj prostoriji i mo┼żete biti sigurni bez obzira gde stojite ili sedite da ne─çe biti hladnih ili previ┼íe toplih zona, ve─ç ugodna klima u celoj prostoriji. Pored toga, niskotemperaturno grejanje manje isu┼íuje vazduh u prostoru i smanjeno je dizanje pra┼íine ┼íto doprinosi ugodnoj mikroklimi.

Jednostavno upravljanje i putem mobilne aplikacije

TECE u svim segmentima ide u korak s tehnologijom, trendovima i dizajnom. Tako TECEfloor podno grejanje mo┼żete regulisati manualno putem zidnog upravlja─Źkog ure─Ĺaja, ali jo┼í lak┼íe putem aplikacije TECEfloor na mobilnom telefonu. Upravljanje putem mobilne aplikacije omogu─çuje Vam i u┼ítedu energije.

TECEfloor kompletan sistem podnog grejanja

TECEsmartHome sistem za upravljanje podnim grejanjem / foto: TECE

Savršena simbioza dizajna i funkcije

TECE uvek razmi┼ílja i o vizuelnom utisku. Kako se upravlja─Źka kutija za TECEfloor sistem podnog grejanja ne bi trebala skrivati, s RTL kutijom TECE donosi atraktivan izgled regulatora s poklopcem od stakla i lepim aluminijumskim dugmetom. Stakleni poklopac debljine svega 7 mm dostupan je u elegantnoj beloj boji. Osim toga TECE je razvio monta┼żnu plo─Źu s posebnim sastavom prilago─Ĺavanja dubine, koji uvek osigurava isti izgled.

TECEfloor zidni termostat

TECE je i ovde pokazao koliko brine o dizajnu i ukupnom utisku. Okrugli sobni termostat minimalisti─Źkog dizajna s poklopcem od stakla dostupan je u crnoj i beloj boji te dizajnom savr┼íeno odgovara serijama TECElux i TECEloop.

TECE logo

TECE d.o.o. Showroom
Po┼że┼íka 31a, 11000 Beograd
M. +381 60 5 8323 00
www.tece.com