Connect with us
Promo

Toplo, zdravo i štedljivo podno grejanje

Bez obzira jeste li na poslu ili putovanju, s TECEfloor podnim grejanjem dočekaće Vas ugodna temperatura u vašem domu. Jednostavno podesite temperaturu putem mobilne aplikacije TECEfloor na pametnom telefonu.

Podno grejanje – najugodnije grejanje

Način na koji osećamo optimalnu toplotu u prostoru ne zavisi samo o postignutoj temperaturi već i o načinu disperzije toplote u prostoru te vrste grejnih tela. Sigurno ste kod klasičnog radijatorskog grejanja doživeli neugodan nalet toplote tako da možete biti u kratkim rukavima, možda i osećaj težine u glavi i zagušljivog vazduha, dok su Vam stopala i dalje bila hladna. S podnim, niskotemperaturnim grejanjem ovakve situacije nisu slučaj. Razlika je u tome što radijatori rade na višim temperaturama od 50-60 °C, dok je podnom grejanju potrebna temperatura oko 35 °C. To znači i manje potrebne energije za zagrevanje.

Zdrava mikroklima u prostoru

TECEfloor kompletan sistem podnog grejanja osigurava ravnomernu raspodelu toplote u celoj prostoriji i možete biti sigurni bez obzira gde stojite ili sedite da neće biti hladnih ili previše toplih zona, već ugodna klima u celoj prostoriji. Pored toga, niskotemperaturno grejanje manje isušuje vazduh u prostoru i smanjeno je dizanje prašine što doprinosi ugodnoj mikroklimi.

Jednostavno upravljanje i putem mobilne aplikacije

TECE u svim segmentima ide u korak s tehnologijom, trendovima i dizajnom. Tako TECEfloor podno grejanje možete regulisati manualno putem zidnog upravljačkog uređaja, ali još lakše putem aplikacije TECEfloor na mobilnom telefonu. Upravljanje putem mobilne aplikacije omogućuje Vam i uštedu energije.

TECEfloor kompletan sistem podnog grejanja

TECEsmartHome sistem za upravljanje podnim grejanjem / foto: TECE

Savršena simbioza dizajna i funkcije

TECE uvek razmišlja i o vizuelnom utisku. Kako se upravljačka kutija za TECEfloor sistem podnog grejanja ne bi trebala skrivati, s RTL kutijom TECE donosi atraktivan izgled regulatora s poklopcem od stakla i lepim aluminijumskim dugmetom. Stakleni poklopac debljine svega 7 mm dostupan je u elegantnoj beloj boji. Osim toga TECE je razvio montažnu ploču s posebnim sastavom prilagođavanja dubine, koji uvek osigurava isti izgled.

TECEfloor zidni termostat

TECE je i ovde pokazao koliko brine o dizajnu i ukupnom utisku. Okrugli sobni termostat minimalističkog dizajna s poklopcem od stakla dostupan je u crnoj i beloj boji te dizajnom savršeno odgovara serijama TECElux i TECEloop.

TECE logo

TECE d.o.o. Showroom
Požeška 31a, 11000 Beograd
M. +381 60 5 8323 00
www.tece.com