Connect with us
Novosti

GROHE X samit rekapitulacija Dan 1-3

Uspešan prvi GROHE X samit „Briga za vodu“: Uspešan dijalog sa liderima industrije i pokretanje inovacija proizvoda.

  • Gosti iz 74 zemlje bili su deo prvog samita GROHE X koji je održan od 7. do 9. marta
  • Megatrendovi urbanizacija, održivost i zdravlje i blagostanje napravljeni su za tri dana inspirativnih diskusija između različitih stručnjaka sa visoko angažovanom publikom
  • Tri panel razgovora, šest uvodnica, tri master klase i pet činjenica osnaženi zanimljivim dijalogom, transfer znanja i dubinski istraživanja

GROHE je sa oduševljenjem proglasio prvi GROHE X samit „Briga za vodu“ velikim uspehom – u svakom pogledu: 17 različitih događaja koja se emituju u tri dana na GROHE X digitalnom iskustvu, zabeleženo je preko 14,000 video pogleda.

„Okupili smo predstavnike preduzeća, vodeće istraživače i stručnjake, naučnike i naprednjake, ometače, inovatore i dizajnere, kako bismo raspravljali kako najbolje da upravljamo u ovim neizvesnim vremenima. Želim da se zahvalim svim gostima koji su pratili poziv da se okupe kako bi razgovarali o tome kako možemo bolje brinuti o vodi danas i sutra. Zahvaljujem se svim GROHE partnerima i lojalnim klijentima što su pokazali takvu zahvalnost i interesovanje za tako važnu temu. Nadam se da smo uspeli da izazovemo mnoge nove ideje i obezbedimo novu hranu za razmišljanje kako bi se implementirali u vaš posao ili vaš svakodnevni život. U poslednja tri dana postalo je više nego jasno da samo zajedno možemo da napravimo razliku. Saradnja je od ključnog značaja za hvatanje u koštac sa izazovima našeg vremena“, kaže Jonas Brennwald, lider LIXIL EMENA.

Od 7. marta do 9. marta hiljadama posetilaca GROHE X-a predstavljeni su multimedijalni formati, od ključnih reči do masterclasses, od činjenica do panel razgovora. GROHE X digitalna platforma iskustvo je pretvorila u središte prenosa znanja o temama vode, život i budućim domovima. Različiti formati razgovora vrteli su se oko tri osnovna pitanja: Kada zovemo mesto kućom – danas i sutra? Kako da učinimo zgrade održivijim? A voda kao iskustvo – nova svesnost? Ukupno 17 sesija ispunjenih uvidima iz prve ruke, podacima i analizama zasnovanim na istraživanju, stručnosti i znanju koje je odvelo sve naše registrovane goste na putovanje sa ciljem razumevanja budućnosti vode i našeg odnosa sa njom.

Profesionalni partneri, instalateri, arhitekte, dizajneri i krajnji potrošači bili su u centru raznih sesija koje su se bavile potencijalnim izazovima i pitanjima kojima se bavilo kada se radi, živi i interaguje sa vodom. Samit je obuhvatio pitanja od trendova u dizajnu enterijera i razvoja inovativnih proizvoda do unapređenja odnosa sa klijentima i kako je GROHE svoje potrebe klijenata stavio na čelo svoje strategije u odnosu na tržište.

GROHE Everstream: tehnologija recirkulacije tuša čisti, zagreva i ponovo koristi vodu

Ne samo da su na samitu GROHE X „Briga za vodu“ razmatrani izazovi koji predstoje, usredsređeni su na poslovanje, GROHE je takođe predstavio svoju visoko očekivanu tehnologiju GROHE Everstream koja čisti, zagreva i ponovo koristi vodu. Tuš sistem koristi onoliko malo koliko četvrtine vode i trećine energije obično potrebne tradicionalnim tuševima, prevođenje u uštedu troškova do 65% godišnje za četiri osobe domaćinstva, a do 70% manje emisije CO2, u zavisnosti od individualnih navika tuširanja. GROHE Everstream tehnologija će promeniti način na koji koristimo vodu bez ugrožavanja komfora. Taj proizvod biće dostupan od proleća 2024. godine, a cilj brenda je da svi GROHE prikriveni tuševi spremni za reciklažu vode do 2030. godine.

Nakon uvođenja GROHE Everstream, na samitu je analizirano kako građevinski eko-sistem može da doprinese pozitivnom uticaju na životnu sredinu i na ljude koji te prostore nazivaju svojim domovima. Treći dan fokusiran na način na koji doživljavamo vodu kao novu pomoć svesnosti: U stvari, arhitektura i inovativni dizajn može da pomogne u izlečenju društvo koje je pod stresom, kažu dizajneri enterijera, arhitekte i istraživači podjednako. Sa svojim SPA pod-brendom GROHE može da se bavi povećanom potražnjom za ličnim opuštanjem u udobnosti privatnih kupatila koja se – kao što je opisano tokom raznih sesija – sve više pretvaraju u prostore ličnog blagostanja i samozaštite.

Grohe logo

Grohe Adria d.o.o.
Štefanovečka 10, 10000 Zagreb
Direktor prodaje za Srbiju
Saša Đoković
M. +381 62 328 130
sasa.djokovic@grohe.com
www.grohe.rs