Connect with us
Novosti

GROHE X samit rekapitulacija Dan 1-3

Uspe┼ían prvi GROHE X samit „Briga za vodu“: Uspe┼ían dijalog sa liderima industrije i pokretanje inovacija proizvoda.

  • Gosti iz 74 zemlje bili su deo prvog samita GROHE X koji je odr┼żan od 7. do 9. marta
  • Megatrendovi urbanizacija, odr┼żivost i zdravlje i blagostanje napravljeni su za tri dana inspirativnih diskusija izme─Ĺu razli─Źitih stru─Źnjaka sa visoko anga┼żovanom publikom
  • Tri panel razgovora, ┼íest uvodnica, tri master klase i pet ─Źinjenica osna┼żeni zanimljivim dijalogom, transfer znanja i dubinski istra┼żivanja

GROHE je sa odu┼íevljenjem proglasio prvi GROHE X samit „Briga za vodu“ velikim uspehom – u svakom pogledu: 17 razli─Źitih doga─Ĺaja koja se emituju u tri dana na GROHE X digitalnom iskustvu, zabele┼żeno je preko 14,000 video pogleda.

„Okupili smo predstavnike preduze─ça, vode─çe istra┼żiva─Źe i stru─Źnjake, nau─Źnike i naprednjake, ometa─Źe, inovatore i dizajnere, kako bismo raspravljali kako najbolje da upravljamo u ovim neizvesnim vremenima. ┼Żelim da se zahvalim svim gostima koji su pratili poziv da se okupe kako bi razgovarali o tome kako mo┼żemo bolje brinuti o vodi danas i sutra. Zahvaljujem se svim GROHE partnerima i lojalnim klijentima ┼íto su pokazali takvu zahvalnost i interesovanje za tako va┼żnu temu. Nadam se da smo uspeli da izazovemo mnoge nove ideje i obezbedimo novu hranu za razmi┼íljanje kako bi se implementirali u va┼í posao ili va┼í svakodnevni ┼żivot. U poslednja tri dana postalo je vi┼íe nego jasno da samo zajedno mo┼żemo da napravimo razliku. Saradnja je od klju─Źnog zna─Źaja za hvatanje u ko┼ítac sa izazovima na┼íeg vremena“, ka┼że Jonas Brennwald, lider LIXIL EMENA.

Od 7. marta do 9. marta hiljadama posetilaca GROHE X-a predstavljeni su multimedijalni formati, od klju─Źnih re─Źi do masterclasses, od ─Źinjenica do panel razgovora. GROHE X digitalna platforma iskustvo je pretvorila u sredi┼íte prenosa znanja o temama vode, ┼żivot i budu─çim domovima. Razli─Źiti formati razgovora vrteli su se oko tri osnovna pitanja: Kada zovemo mesto ku─çom – danas i sutra? Kako da u─Źinimo zgrade odr┼żivijim? A voda kao iskustvo – nova svesnost? Ukupno 17 sesija ispunjenih uvidima iz prve ruke, podacima i analizama zasnovanim na istra┼żivanju, stru─Źnosti i znanju koje je odvelo sve na┼íe registrovane goste na putovanje sa ciljem razumevanja budu─çnosti vode i na┼íeg odnosa sa njom.

Profesionalni partneri, instalateri, arhitekte, dizajneri i krajnji potro┼ía─Źi bili su u centru raznih sesija koje su se bavile potencijalnim izazovima i pitanjima kojima se bavilo kada se radi, ┼żivi i interaguje sa vodom. Samit je obuhvatio pitanja od trendova u dizajnu enterijera i razvoja inovativnih proizvoda do unapre─Ĺenja odnosa sa klijentima i kako je GROHE svoje potrebe klijenata stavio na ─Źelo svoje strategije u odnosu na tr┼żi┼íte.

GROHE Everstream: tehnologija recirkulacije tu┼ía ─Źisti, zagreva i ponovo koristi vodu

Ne samo da su na samitu GROHE X „Briga za vodu“ razmatrani izazovi koji predstoje, usredsre─Ĺeni su na poslovanje, GROHE je tako─Ĺe predstavio svoju visoko o─Źekivanu tehnologiju GROHE Everstream koja ─Źisti, zagreva i ponovo koristi vodu. Tu┼í sistem koristi onoliko malo koliko ─Źetvrtine vode i tre─çine energije obi─Źno potrebne tradicionalnim tu┼íevima, prevo─Ĺenje u u┼ítedu tro┼íkova do 65% godi┼ínje za ─Źetiri osobe doma─çinstva, a do 70% manje emisije CO2, u zavisnosti od individualnih navika tu┼íiranja. GROHE Everstream tehnologija ─çe promeniti na─Źin na koji koristimo vodu bez ugro┼żavanja komfora. Taj proizvod bi─çe dostupan od prole─ça 2024. godine, a cilj brenda je da svi GROHE prikriveni tu┼íevi spremni za recikla┼żu vode do 2030. godine.

Nakon uvo─Ĺenja GROHE Everstream, na samitu je analizirano kako gra─Ĺevinski eko-sistem mo┼że da doprinese pozitivnom uticaju na ┼żivotnu sredinu i na ljude koji te prostore nazivaju svojim domovima. Tre─çi dan fokusiran na na─Źin na koji do┼żivljavamo vodu kao novu pomo─ç svesnosti: U stvari, arhitektura i inovativni dizajn mo┼że da pomogne u izle─Źenju dru┼ítvo koje je pod stresom, ka┼żu dizajneri enterijera, arhitekte i istra┼żiva─Źi podjednako. Sa svojim SPA pod-brendom GROHE mo┼że da se bavi pove─çanom potra┼żnjom za li─Źnim opu┼ítanjem u udobnosti privatnih kupatila koja se – kao ┼íto je opisano tokom raznih sesija – sve vi┼íe pretvaraju u prostore li─Źnog blagostanja i samoza┼ítite.

Grohe logo

Grohe Adria d.o.o.
┼átefanove─Źka 10, 10000 Zagreb
Direktor prodaje za Srbiju
Saša Đoković
M. +381 62 328 130
sasa.djokovic@lixil.com
www.grohe.rs