Connect with us
Enterijer

Aqittura M91 – voda po meri svakog ukusa

Aqittura M91 je ekskluzivni hansgrohe sistem slavina, koji služi da Vašu vodu iz domaćinstva optimizuje, filtirira, opciono tretira mineralima ili pak da je učini gaziranom, ohlađenom sve zavisno kako se Vama najviše sviđa i odgovara.

Rafinisana voda za piće tako sada izlazi iz slavine. Nema više nezgodnog transporta boca na ovaj način. Na ovaj način integrisani sistem takođe štiti životnu sredinu. Aqittura M91 stavlja tačku na kompromise, kada je u pitanju voda za piće i uspostavlja ravnotežu između ukusa i ključnih sastojaka.

Aqittura M91 FilterSystem – filtira vodu i poseduje inovativnu tehnologiju mineralizacije MINTEC®, koja uklanja zagađivače iz vode iz slavine , i obogaćuje je važnim mineralima.

Aqittura M91 SodaSystem – dolazi opremljen sa SodaBase-om, koji nudi rashlađenu i gaziranu soda vodu, pored filtera i jedinica za mineralizaciju. Sistem se takođe može kontrolisati preko hansgrohe „home“ aplikacije.

Multifunkcionalna hansgrohe kuhinjska slavina služi optimizovanu vodu na izlivu slavine. Pored inovativnih tehnologija, Aqittura M91 nudi i vizuelni vrhunac: kuhinjska slavina je dostupna u dve varijante dizajna, sa modernim okruglim lukom ili u linearnom dizajnu. U svakom slučaju birajte između tri boje: mat crna, hrom ili izgled od nerđajućeg čelika.

Multifunkcionalna hansgrohe kuhinjska slavina

Aqittura M91 filtira vodu i poseduje inovativnu tehnologiju mineralizacije / foto: hansgrohe

SodaBase – srce Aqittura M91 SodaSystem-a

SodaBase predstavlja sofisticiranu funkcionalnost sistema.SodaBase sadrži: ketridž za karbonizaciju sa jedne strane, željeni ketridž za filtraciju i prečišćavanje, među skladište za tretiranu vodu i jedinicu za hlađenje sa druge strane.

SodaBase na prvi pogled

Instalacija: Lako se postavlja u bazni ormarić sudopere ili u blizini. SodaBase je priključen na strujnu utičnicu.

Priključak: Univerzalni navoj za komercijalno dostupne CO² boce. Za uložak filtera/mineralizacije obezbeđen je hansgrohe priključak. Veoma lako se može zameniti.

Rad: SodaBase obezbeđuje do 2 l/min ohlađene, opciono gazirane vode. U roku od 10 minuta, voda u rezervoaru se ohladi na željenu temperaturu (4-12 stepeni Celzijusa).

Održavanje: U slučaju curenja, senzor dotoka vode prekida dovod vode i obaveštava vas putem hansgrohe home aplikacije i LED displeja. Hansgrohe home aplikacija prikazuje nivoe punjenja za ketridže za filtraciju i CO² i obaveštava korisnike pre nego što je zamena. Takođe može da šalje obaveštenja u slučaju kvara.

Multifunkcionalna hansgrohe slavina za kuhinju

Aqittura M91 SodaSystem – nudi rashlađenu i gaziranu soda vodu / foto: hansgrohe

Minerali su neophodni za uravnotežen način života

Verovatno znate da su određeni minerali u vodi za piće neophodni. Možete poboljšati lični balans vode pomoću ključnih mineralnih soli kao što su magnezijum, kalcijum, kalijum i natrijum. Izaberite između ovih hansgrohe filtera:

Harmony: sadrži magnezijum i kalijum, i poboljšava užitak pijenja bez obzira na tvrdoću vode.

Life: savršen za kompenzaciju niskog nivoa kalcijuma u područjima sa posebno mekom vodom. Pored toga, magnezijum i kalijum oplemenjuju vodu za piće.

Sport: mineralizirajući filter koji balansira minerale koje sportisti i ljubitelji fitnesa gube znojenjem – uključujući magnezijum, kalijum i natrijum

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs