Connect with us
Enterijer

Predstavljamo Vam AXOR tuševe za spoljašnju upotrebu – AXOR Starck Nature Shower

Sve veća želja za većom blizinom prirodi odražava se na arhitekturu u reinterpretaciji prostora na otvorenom u enterijer. „Priroda-živi“ znači prenošenje poznatih kvaliteta i objekata u drugačijem okruženju koji treba da doprinesu odmoru i opuštanju. Klasični dizajn Philippe Starcka takođe pronalazi novo stanište na ovaj način: AXOR Starck Nature tuš donosi ikoničan dizajn za tuširanje na otvorenom sa luksuznim iskustvom.

„Sa AXOR Starck Nature tušem, granice između zatvorenog i spoljašnjeg prostora nestaju. Svojim jasnim jezikom dizajna, luksuznim i izdržljivim materijalom i poboljšanom tehnologijom, AXOR Starck nudi udobnost tuš sistema kojeg poznajemo. AXOR Starck Nature Shower pretvara tuširanje u Vaš meditativni ritual u skladu sa prirodom“, kaže Anke Sohn, direktor kompanije Global Marketing AXOR.

Savršena ravnoteža u zatvorenom i na otvorenom

AXOR Starck Nature tuš

Copyright: AXOR / Hansgrohe SE

Zahvaljujući svom dosledno minimalnom dizajnu, AXOR Starck Nature tuš ulazi u simbiozu sa svojim okolnim prostorom, bilo da je instaliran na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Bezvremenski, ikonični dizajn vizuelno podržava besprekoran prelaz između dve nepomirene strane. Uz izuzetno tanak tuš bar, on se elegantno uklapa u različite postavke kao što su kućna bašta, urbana terasa ili čak privatna jahta. Jednostavnost dizajna je podvučena doslednom upotrebom osnovnih oblika: Cilindrične ručke se koriste za podešavanje temperature, kao i za jačinu vode i izbor glave tuša. Kružni gornji tuš i ručni tuš u obliku štapa okružuju estetiku koja se koncentriše na najvažnije stvari.

Svestrani PowderRain sprej teče, jedva se čuje, iz tuša iznad Vaše glave i okružuje telo sa blagom letnjom kišom. Individualna sloboda i fleksibilnost se takođe nude ugradnjom AXOR Starck Nature tuša. Ikonični stub tuša može se montirati na pojedinačno odabranim materijalima za pozadinski zid, od stakla do kamena i metala do drveta.. Zahvaljujući lakoći montaže i demontaže, stub za tuširanje može se lako držati u zatvorenom prostoru na temperaturama ispod smrzavanja.

Kolekcija

Kolekcija AXOR Starck Nature sastoji se od ukupno tri varijante dizajna: dve za upotrebu na otvorenom, od kojih jedna dolazi sa ručnim tušem i jednim proizvodom za unutrašnju upotrebu. AXOR Strack Nature takođe nudi novi komfor zahvaljujući finoj tehnologiji PowderRain.

AXOR Starck Nature tuš je dostupan u različitim završnim obradama kao što su Matt Black, Brushed Bronze ili druge AXOR FinishPlus površine koje su otporne na različite spoljašnje uticaje. Oni ne samo da impresioniraju svojom izdržljivošću, već i briljantnošću boje.

AXOR osmišljava proizvode za luksuzna kupatila i kuhinje. Razvijen u saradnji sa svetski poznatim dizajnerima kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud i Barber Osterbi među njima – AXOR proizvodi dolaze u različitim stilovima. Sve slavine, tuševi i pribor proizvodi se po najvišim standardima kvaliteta. Sa ekspertizom koja se prostire daleko izvan samih proizvoda, AXOR inspiriše i omogućava arhitektama, dizajnerima enterijera i krajnjim korisnicima pimamljiv dizajn i primenu. Zajedno sa AXOR, oni oblikuju vodu unutar prostora koji odražavaju jedinstvenu ličnost korisnika. Deo Hansgrohe grupe, AXOR je brend naprednog razmišljanja posvećen razvoju prepoznatljivih proizvoda, izvrsno proizvedenih.

www.axor.com

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs