Connect with us
Promo

Iskustvo i znanje neophodno za rešavanje problema i izazova

Kompanija Orbal Corp d.o.o. je nastala iz potrebe investitora i klijenata da u jednom partneru prona─Ĺu pouzdanost, iskustvo i znanje neophodno za re┼íavanje problema i izazova svakodnevnog poslovanja iz oblasti konsaltinga, projektovanja, izvo─Ĺenja i odr┼żavanja sistema.

Orbal Water

Glavni cilj sektora je pru┼żanje kompletne usluge svojim komitentima i partnerima u bran┼íi obrade otpadnih voda; sa naglaskom na moderna, napredna i visokokvalitetna re┼íenja po evropskim regulativama, obra─çaju─çi posebnu pa┼żnju na zadovoljenje tehni─Źkih zahteva, zadovoljstvo poslovnog partnera i konstantno usavr┼íavanje asortimana. Naglasili bismo da smo jedni od retkih kompanija na na┼íem tr┼żi┼ítu koja nudi re┼íenja za sve tipove otpadnih voda ÔÇô industrijskih (tehnolo┼íkih) i komunalnih (sanitarno fekalnih). Tako─Ĺe, prepoznaju nas i po tome da jedini mo┼żemo ponuditi gotove ure─Ĺaje za tretman otpadne vode u situacijama velikih oscilacija hidrauli─Źkih optere─çenja AS-HSBR.

Glavni partner u oblasti prerade otpadnih i pitkih voda je vode─ça ─Źe┼íka kompanija ASIO, spol. s.r.o. dok u oblasti atmosferskih voda sara─Ĺujemo i sa nema─Źkom kompanijom INTEWA sa retenzionim tunelima i sistemima za tretiranje atmosferskih voda i sive vode.

Kod linijske i ta─Źkaste odvodnje na┼í partner je renomirana poljska kompanija SYTEC sa polimer-betonskim asortimanom proizvoda. Saradnju smo uspostavili i sa italijanskim proizvo─Ĺa─Źem betonskih kanala GREENPIPE.

Mo┼żemo se pohvaliti i najkvalitetnijim INOX programom najve─çe svetske kompanije BL├ťCHER za kanale sa re┼íetkom, slivnike i cevi za kupatila preko velikih industrijskih postrojenja do luksuznih jahti i brodova. Za veoma kratko vreme ostvarili smo veliki broj realizovanih projekata.

Naravno, sve o na┼íem poslovanju mo┼żete pro─Źitati na na┼íem zvani─Źnom web sajtu www.orbalcorp.com

ASIO product logo

ASIO spol. s r o. je internacionalna kompanija sa sedi┼ítem u ─îe┼íkoj Republici prisutna u 32 zemlje sa ra┼íirenom mre┼żom predstavnika i saradnika. Kompanija se bavi razvojem, proizvodnjom i isporukom tehnologije za tretman otpadnih voda, pripremu vode i obradu vazduha. Kompanija ASIO je ve─ç 23 godine jedan od lidera u oblasti tretmana vode na evropskom i svetskom nivou.

HSBR - nadogra─Ĺena SBR tehnologija - mogu─çnost rada pri optere─çenju od 50-110%

HSBR – nadogra─Ĺena SBR tehnologija – mogu─çnost rada pri optere─çenju od 50-110%

Sytec logo

SYTEC je poljska kompanija koja proizvodi kanale od polimer-betona tzv. linijska odvodnja, drena┼żne slivnike za mostove, uli─Źne poklopce i specijalne drena┼żne jedinice. Kompanija je osnovana 1991. godine kao deo me─Ĺunarodne ANCOR grupe (biv┼íi Ancor HMG-Evropa). Na raspolaganju je veliko iskustvo, tim in┼żenjera i mogu─çnosti izvr┼íenja kako standardnih tako i specifi─Źnih porud┼żbina.

 

Odvodni sistemi za industrijske primene

BLUCHER┬« je u mogu─çnosti da obezbedi pouzdana i higijenska drena┼żna re┼íenja

BLUCHER® logo

BL├ťCHER┬« je u mogu─çnosti da obezbedi pouzdana i higijenska drena┼żna re┼íenja (sertifikovani HACCP) u industrijskom sektoru u prehrambenoj, farmaceutskoj i hemijskoj industrijiÔÇŽ

Higijena i trajnost su oduvek bili od velike va┼żnosti u ovim podru─Źjima i zahtevaju re┼íenja koja su posebno dizajnirana i proizvedena. Navedene proizvode od ner─Ĺaju─çeg ─Źelika BLUCHER┬« razvija i proizvodi jo┼í od 1964. godine sa sedi┼ítem u Danskoj.

BLUCHER┬« vodi kompletan proces proizvodnje od kupovine sirovine, dizajna, tretiranja materijala i pre─Źi┼í─çavanja do kontrole kvaliteta i pakovanja. Kontroli┼íe se svaki proizvodeni deo. Na slikama mo┼żete videti i primere koje izdvajaju ovog proizvo─Ĺa─Źa.

Me─Ĺu njima, HigienicPro┬« sistem za podru─Źja u kojima su pitanja sigurnosti hrane i higijene od su┼ítinskog zna─Źaja, prvi komercijalno dostupan sistem sertifikovan po HACCP standardu u potpunosti konstruisan i sertifikovan, kao i celi niz BLUCHER┬« proizvoda, od strane Udruzenja Evropskih in┼żenjera za higijenske proizvode (EHEDG).

Orbal Corp logo

ORBAL CORP d.o.o.
Tikveška 17, 11000 Beograd
T. +381 11 407 39 03
M. +381 63 618 107
M. +381 64 113 09 04
office@orbalcorp.com
www.orbalcorp.com