Connect with us
Promo

Zašto su termostatske slavine pametna investicija?

Prvobitno dizajnirane sa namerom da omogu─çe bezbedno i udobno kori┼í─çenje, termostatske slavine su postale imperativ zbog svoje ekolo┼íke i ekonomi─Źne upotrebe. Herz u svom proizvodno razvojnom centru u Sloveniji, proizvodi i usavr┼íava dugi niz godina termostatske armature iz serije Fresh Termo. Elegantan dizajn okruglih linija, savr┼íeno pristaje i klasi─Źnom i modernom stilu svakog kupatila. Termostatska baterija za kadu, tu┼í kadu, ugradni sistem ili usponski tu┼í ÔÇô na vama je da odaberete najprakti─Źnije re┼íenje i da u┼żivate u svom izboru. Udobnost u kori┼í─çenju se ogleda u brzom i jednostavnom dobijanju vode ┼żeljene temperature, bez dugog ─Źekanja i dodatnog pode┼íavanja, ─Źime se bespotrebno tro┼íi voda i energija.

Time njihova efikasnost dolazi do izra┼żaja. U┼ítedom vode i tople vode, a samim tim i energije kori┼í─çene za njeno zagrevanje, izbegavamo rasipanje vrednih resursa, a ostvarujemo i u┼ítedu na ekonomskom nivou.

Kupovina termostatske slavine je ulaganje koje ─çe vam se sigurno isplatiti.

Fresh termostaski usponski tuš

Fresh termostaski usponski tuš / foto: Herz

Posebno su idealne za porodice sa malom decom, jer grani─Źnik je zako─Źen na 38┬░┬ácelzijusa. Za topliju vodu je potrebno otko─Źiti ga. Telo baterije se ne zagreva od temperature vode, tako da ne morate strepeti da li ─çe deca zadobiti opekotine prilikom kupanja. Mo┼żete bezbri┼żno u┼żivati u njihovom osamostaljivanju, dok sama koriste kupatilo.

Uzidni termostati─Źki me┼ía─Ź

Uzidni termostati─Źki me┼ía─Ź / foto: Herz

Termoelement koji reguli┼íe temperaturu, prilago─Ĺava se jako brzo dotoku tople i hladne vode. Nema varijacija u temperaturi dok se kupate, iako je pritisak slabiji ili jo┼í neko u ku─çi koristi vodu. Ukoliko potpuno nestane hladne vode, termoelement automatski prekida protok, kako ne bi do┼ílo do opekotina. Opustite se i u┼żivajte u trenucima koje ste odvojili samo za sebe. Ne─çe vam u┼żivanje prekinuti iznenadni talas hladne ili vrele vode.

Uzidni termostati─Źki me┼ía─Ź

Uzidni termostati─Źki me┼ía─Ź / foto: Herz

In┼żenjeri u Herz razvojnom centru prate trendove i novim proizvodima odgovaraju na zahteve savremenog ┼żivota. U ponudi termostatskih slavina, nalazi se i ugradni sistem modernog minimalisti─Źkog dizajna. Lako─ça prilikom ugradnje je dodatni benefit, a ovaj proizvod seriju Fresh Termo stavlja na posebno mesto.

Uskoro u ponudi Herz termostatskih slavina, na─çi ─çe se novi modeli, kao i ugradni me┼ía─Ź sa maskom u crnoj zavr┼ínoj obradi. Na sajtu herz.rs mo┼żete pogledati sve dostupne slavine i informisati se o njihovim karakteristikama.

Logo HERZ

Herz Armaturen d.o.o.
Industrijska zona bb, Nova Pazova
Brand Manager za sanitarne armature
Ljilja Panteli─ç
M. +381 60 640 28 30
E. ljilja.pantelic@herz.rs
W. www.herz.rs