Connect with us
Arhitektura

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već viÅ”e od 30 godina edukuje, obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna reÅ”enja za efikasno koriŔćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca ā€“ dom, posao i zajednicu.

Bolja atmosfera kroz sveobuhvatna reŔenja za novi standard življenja

U okviru ENERGY NET grupe posluje kompanija Green Construction, koja se bavi gradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih građevinskih objekata. Realizacija projekata se zasniva na standardima poslovanja kompanije ENERGY NET i podrazumeva sprovođenje načela energetske održivosti, primenu najsavremenijih reÅ”enja i opreme visokog kvaliteta, kao i aktuelnih trendova u uređenju prostora, koji doprinose boljoj atmosferi u objektu i novom standardu življenja i poslovanja.

Divus apartmani Divčibare

Divus apartmani Divčibare / 3D visual: Energy Net

Pored toga, tim iskusnih inženjera kompanije Green Construction u saradnji sa dugogodiŔnjim partnerima pruža usluge u oblasti inženjeringa, razvoja i upravljanja projektima, kao i upravljanja nekretninama.

DIVUS APARTMANI DIVČIBARE ā€“ luksuz u skladu sa prirodom

DIVUS APARTMANI DIVČIBARE su novi projekat kompanije Green Construction kojim se kroz ENERGY NET opremu i reÅ”enja kreira novi standard življenja i luksuz u skladu sa prirodom. Ovaj stambeni objekat modernog dizajna, inspirisan planinskim kućama, kombinacijom elemenata tradicionalne planinske arhitekture i savremenih materijala, savrÅ”eno se uklapa u spoljaÅ”nji prostor pun zelenila. Objekat spratnosti SU+P+ 4PK sa 28 apartmana građen je u skladu sa najviÅ”im standardima u građevinarstvu, a dodatnu vrednost mu daje oprema, koja za stanare obezbeđuje prostor bolje atmosfere.

Svi apartmani su u potpunosti prilagođeni komforu korisnika i prijatnom boravku na planini, a dva luksuzna apartmana u suterenu nude i dodatne sadržaje, poput spa bloka i teretane.

Prilikom izgradnje DIVUS APARTMANA posebno se vodilo računa o kvalitetu opreme. Gree klimatizacija i Bergen sistem grejanja, koji su ugrađeni u sve apartmane, garantuju kvalitet vazduha i idealnu temperaturu prostora. U svaki apartman su ugrađene inverter klime nove generacije, koje koriste ekoloÅ”ko rashladno sredstvo R32 čime doprinose smanjenju emisije Å”tetnih materija, a zbog svoje napredne tehnologije značajno redukuju potroÅ”nju električne energije.

Osim toga Å”to su ekonomične i energetski efikasne, ove klime funkcioniÅ”u bez oscilacija na veoma niskim temperaturama, Å”to apartmanima obezbeđuje optimalnu temperaturu tokom čitavog zimskog perioda.

Sva kupatila opremljena su Bergen sistemom električnog podnog grejanja, kao i sanitarijama prvoklasnog Å”panskog proizvođača Porcelanosa. Takođe, Porcelanosa fasadne i zavrÅ”ne enterijerske obloge primenjene su na čitavom objektu.

Sistem pametne kuće koji omogućava ugradnju alarma, kontrolu grejanja, kao i kontrolu poplava i požara putem jednostavne aplikacije na mobilnom telefonu, dodatno izdvaja ovaj objekat i pruža korisnicima bezbednost i dodatni komfor.

Spavaća soba, Divus apartmani

Divus apartmani Divčibare / 3D visual: Energy Net

ReÅ”enja iz portfolija kompanije ENERGY NET kojom su opremljeni, čine DIVUS APARTMANE jedinstvenim luksuznim objektom koji korisnicima omogućava komfor i funkcionalnost, dok je istovremeno usklađen sa okruženjem i načelima za očuvanje životne sredine.

Projekat DIVUS realizuje kompanija Green Construction koja je deo Energy Net grupe

Energy Net logo
Temerinska 111, Novi Sad
+381 21 686 1000
office@greenconstruction.rs
www.greenconstruction.rs