Connect with us
Arhitektura

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Objavljeno

:

Divus Apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30 godina edukuje, obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca – dom, posao i zajednicu.

Bolja atmosfera kroz sveobuhvatna rešenja za novi standard življenja

U okviru ENERGY NET grupe posluje kompanija Green Construction, koja se bavi gradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih građevinskih objekata. Realizacija projekata se zasniva na standardima poslovanja kompanije ENERGY NET i podrazumeva sprovođenje načela energetske održivosti, primenu najsavremenijih rešenja i opreme visokog kvaliteta, kao i aktuelnih trendova u uređenju prostora, koji doprinose boljoj atmosferi u objektu i novom standardu življenja i poslovanja.

Divus apartmani Divčibare

Divus apartmani Divčibare / 3D visual: Energy Net

Pored toga, tim iskusnih inženjera kompanije Green Construction u saradnji sa dugogodišnjim partnerima pruža usluge u oblasti inženjeringa, razvoja i upravljanja projektima, kao i upravljanja nekretninama.

DIVUS APARTMANI DIVČIBARE – luksuz u skladu sa prirodom

DIVUS APARTMANI DIVČIBARE su novi projekat kompanije Green Construction kojim se kroz ENERGY NET opremu i rešenja kreira novi standard življenja i luksuz u skladu sa prirodom. Ovaj stambeni objekat modernog dizajna, inspirisan planinskim kućama, kombinacijom elemenata tradicionalne planinske arhitekture i savremenih materijala, savršeno se uklapa u spoljašnji prostor pun zelenila. Objekat spratnosti SU+P+ 4PK sa 28 apartmana građen je u skladu sa najvišim standardima u građevinarstvu, a dodatnu vrednost mu daje oprema, koja za stanare obezbeđuje prostor bolje atmosfere.

Svi apartmani su u potpunosti prilagođeni komforu korisnika i prijatnom boravku na planini, a dva luksuzna apartmana u suterenu nude i dodatne sadržaje, poput spa bloka i teretane.

Prilikom izgradnje DIVUS APARTMANA posebno se vodilo računa o kvalitetu opreme. Gree klimatizacija i Bergen sistem grejanja, koji su ugrađeni u sve apartmane, garantuju kvalitet vazduha i idealnu temperaturu prostora. U svaki apartman su ugrađene inverter klime nove generacije, koje koriste ekološko rashladno sredstvo R32 čime doprinose smanjenju emisije štetnih materija, a zbog svoje napredne tehnologije značajno redukuju potrošnju električne energije.

Osim toga što su ekonomične i energetski efikasne, ove klime funkcionišu bez oscilacija na veoma niskim temperaturama, što apartmanima obezbeđuje optimalnu temperaturu tokom čitavog zimskog perioda.

Sva kupatila opremljena su Bergen sistemom električnog podnog grejanja, kao i sanitarijama prvoklasnog španskog proizvođača Porcelanosa. Takođe, Porcelanosa fasadne i završne enterijerske obloge primenjene su na čitavom objektu.

Sistem pametne kuće koji omogućava ugradnju alarma, kontrolu grejanja, kao i kontrolu poplava i požara putem jednostavne aplikacije na mobilnom telefonu, dodatno izdvaja ovaj objekat i pruža korisnicima bezbednost i dodatni komfor.

Spavaća soba, Divus apartmani

Divus apartmani Divčibare / 3D visual: Energy Net

Rešenja iz portfolija kompanije ENERGY NET kojom su opremljeni, čine DIVUS APARTMANE jedinstvenim luksuznim objektom koji korisnicima omogućava komfor i funkcionalnost, dok je istovremeno usklađen sa okruženjem i načelima za očuvanje životne sredine.

Projekat DIVUS realizuje kompanija Green Construction koja je deo Energy Net grupe

Energy Net logo
Temerinska 111, Novi Sad
+381 21 686 1000
office@greenconstruction.rs
www.greenconstruction.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost4 sedmice ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno