Connect with us
Enterijer

Flexy furnirane MDF ploče – Dekorativne zidne obloge u enterijeru

Furnirane MDF ploče za oblaganje zidova

Poslednje dve godine drvene obloge se intenzivno koriste u opremanju enterijera i ne pokazuju znake usporavanja, baš naprotiv, rast predviđamo i u narednom periodu. Lepota drvenih obloga je u tome što se odlično uklapaju u većinu stilova, besprekorno povezuju sa modernim enterijerima, ali takođe i luksuznim opremanjima.

Furnirane rebraste ploče od MDF-a za ekskluzivan enterijer

Neverovatna raznolikost završnih obrada i mogućnosti dizajna za stvaranje savršenog savremenog, jedinstvenog i prefinjenog ambijenta. Predstavljamo vam Techno veneers proizvode kompanije 4 Design srl za luksuzne i moderne enterijere. Furnirane MDF ploče sa različitim završnim obradama i vrstama drveta, kao ploče koje se mogu koristiti i kao zidne obloge, obloge plafona i kao frontovi nameštaja.

Furnirane MDF ploče za oblaganje zidova

Flexy Techno veneers furnirane MDF ploče u enterijeru / foto: Pinoles d.o.o.

Vaše ideje se sa Flexy Techno veneers pločama lako i brzo mogu realizovati.

Oblaganje stubova, kružnih stolova, pultova, dekorativnih elemenata sa flexy MDF pločama koje su furnirane i dostupne u različitim oblicima i vrstama drveta je ogromna prednost Flexy Techno veneers kompanije 4Design srl.

Furnirane MDF ploče za oblaganje zidova

Furnirane MDF ploče za oblaganje zidova / foto: Pinoles d.o.o.

Veliki radijus savijanja omogućava i izradu elemenata malog prečnika. Sa dimenzijom od 1000×1800 i 3000×1200 mm Flexy Techno veneers su idealno iskorišćeni.

Zavisno od modela, moguće je kombinovanje sa ravnim MDF pločama. Dostupne su ploče u furniru hrasta natur, beljenog hrasta, svetlo sivog hrasta, sivog hrasta, ebanovine, oraha, tikovine i makasra.

Na lageru su dostupne furnirane flexy ploče, furnirane MDF ploče u istim modelima, kao i TNT ploče specijalne namene. TNT ploče se mogu savijati na blagi radijus, ali i lepiti direktno na zid, MDF, ivericu.

Posetite naš salon u Južnom bulevaru 2 i uverite se u jedinstvenost ovog proizvoda.

O kompaniji Pinoles:
Kompanija Pinoles je lider na tržištu repromaterijala za industriju nameštaja. Naš razvoj je fokusiran ka praćenju globalnih trendova u opremanju enterijera i u skladu sa tim smo okrenuti ka inovativnim, kvalitetnim i modernim materijalima koje želimo da promovišemo i približimo naše tržište svetskim tendencijama. Pinoles je ekskluzivni distributer FENIX materijala koji donosi kvalitativne promene svojim karakteristikama i mogućnostima obrade.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Južni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com