Connect with us
Enterijer

Flexy furnirane MDF plo─Źe – Dekorativne zidne obloge u enterijeru

Poslednje dve godine drvene obloge se intenzivno koriste u opremanju enterijera i ne pokazuju znake usporavanja, ba┼í naprotiv, rast predvi─Ĺamo i u narednom periodu. Lepota drvenih obloga je u tome ┼íto se odli─Źno uklapaju u ve─çinu stilova, besprekorno povezuju sa modernim enterijerima, ali tako─Ĺe i luksuznim opremanjima.

Furnirane rebraste plo─Źe od MDF-a za ekskluzivan enterijer

Neverovatna raznolikost zavr┼ínih obrada i mogu─çnosti dizajna za stvaranje savr┼íenog savremenog, jedinstvenog i prefinjenog ambijenta. Predstavljamo vam Techno veneers proizvode kompanije 4 Design srl za luksuzne i moderne enterijere. Furnirane MDF plo─Źe sa razli─Źitim zavr┼ínim obradama i vrstama drveta, kao plo─Źe koje se mogu koristiti i kao zidne obloge, obloge plafona i kao frontovi name┼ítaja.

Furnirane MDF plo─Źe za oblaganje zidova

Flexy Techno veneers furnirane MDF plo─Źe u enterijeru / foto: Pinoles d.o.o.

Va┼íe ideje se sa Flexy Techno veneers┬áplo─Źama lako i brzo mogu realizovati.

Oblaganje stubova, kru┼żnih stolova, pultova, dekorativnih elemenata sa flexy MDF plo─Źama koje su furnirane i dostupne u razli─Źitim oblicima i vrstama drveta je ogromna prednost Flexy Techno veneers kompanije 4Design srl.

Furnirane MDF plo─Źe za oblaganje zidova

Furnirane MDF plo─Źe za oblaganje zidova / foto: Pinoles d.o.o.

Veliki radijus savijanja omogu─çava i izradu elemenata malog pre─Źnika. Sa dimenzijom od 1000×1800 i 3000×1200 mm Flexy Techno veneers su idealno iskori┼í─çeni.

Zavisno od modela, mogu─çe je kombinovanje sa ravnim MDF plo─Źama. Dostupne su plo─Źe u furniru hrasta natur, beljenog hrasta, svetlo sivog hrasta, sivog hrasta, ebanovine, oraha, tikovine i makasra.

Na lageru su dostupne furnirane flexy plo─Źe, furnirane MDF plo─Źe u istim modelima, kao i TNT plo─Źe specijalne namene. TNT plo─Źe se mogu savijati na blagi radijus, ali i lepiti direktno na zid, MDF, ivericu.

Posetite na┼í salon u Ju┼żnom bulevaru 2 i uverite se u jedinstvenost ovog proizvoda.

O kompaniji Pinoles:
Kompanija Pinoles je lider na tr┼żi┼ítu repromaterijala za industriju name┼ítaja. Na┼í razvoj je fokusiran ka pra─çenju globalnih trendova u opremanju enterijera i u skladu sa tim smo okrenuti ka inovativnim, kvalitetnim i modernim materijalima koje ┼żelimo da promovi┼íemo i pribli┼żimo na┼íe tr┼żi┼íte svetskim tendencijama. Pinoles je ekskluzivni distributer FENIX materijala koji donosi kvalitativne promene svojim karakteristikama i mogu─çnostima obrade.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com