Connect with us
Enterijer

Cveće u vašem domu zahvaljujući 3D štampanju

Sada ve─ç nije neka novina se 3D ┼ítampanje ┼íiroko koristi u dizajnu i dekoru danas, a sve vi┼íe predmeta je napravljeno upravo na ovaj na─Źin. Hajde da pogledamo jo┼í jedan komad napravljen 3D ┼ítampanjem, koji je istovremeno inspirisan prirodom.

Ruche od Plumena je sijalica koja se sastoji od vi┼íe traka koje li─Źe na oblake listova. Ove trake se me─Ĺusobno smenjuju u polu-zatvorenoj, bulboznoj formi. S gornje strane, ova sijalica je jedva, ali sa dna, postepeno otvaranje kao kod cveta, omoguc╠üilo je lagani „beg kroz senku“. Dizajn je i lep i prakti─Źan, skup karakteristika koji nije uvek primenjiv na sve 3D ┼ítampane proizvode.

Koristec╠üi 3D tehnologiju za ┼ítampanje, Plumen je u moguc╠ünosti da minimizira svoj proizvod jer se nijanse mogu izraditi po narud┼żbi i ┼ítampati lokalno i na taj na─Źin isporu─Źivati ┼íirom sveta do svakog┬á skladi┼íta. U nastojanju da promovi┼íu va┼żnost odr┼żivosti, Ruche nijanse su napravljene sa biolo┼íki razgradljivim PLA ili recikliranim materijalom. Ove lampe su ustvari insprisane samom prirodom jer imitirju cve─çe koje se otvara na suncu.

Prevedeno sa stranice: www.digsdigs.com