Connect with us

Enterijer

Cveće u vašem domu zahvaljujući 3D štampanju

Objavljeno

:

Sada već nije neka novina se 3D štampanje široko koristi u dizajnu i dekoru danas, a sve više predmeta je napravljeno upravo na ovaj način. Hajde da pogledamo još jedan komad napravljen 3D štampanjem, koji je istovremeno inspirisan prirodom.

Foto: www.digsdigs.com

Ruche od Plumena je sijalica koja se sastoji od više traka koje liče na oblake listova. Ove trake se međusobno smenjuju u polu-zatvorenoj, bulboznoj formi. S gornje strane, ova sijalica je jedva, ali sa dna, postepeno otvaranje kao kod cveta, omogućilo je lagani „beg kroz senku“. Dizajn je i lep i praktičan, skup karakteristika koji nije uvek primenjiv na sve 3D štampane proizvode.

Foto: www.digsdigs.com

Koristeći 3D tehnologiju za štampanje, Plumen je u mogućnosti da minimizira svoj proizvod jer se nijanse mogu izraditi po narudžbi i štampati lokalno i na taj način isporučivati širom sveta do svakog  skladišta. U nastojanju da promovišu važnost održivosti, Ruche nijanse su napravljene sa biološki razgradljivim PLA ili recikliranim materijalom. Ove lampe su ustvari insprisane samom prirodom jer imitirju cveće koje se otvara na suncu.

Prevedeno sa stranice: www.digsdigs.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno