Connect with us
Promo

HERZ austrijska kompanija Srce Vašeg kupatila

Slavine su neizostavan deo svakog kupatila ili kuhinje, ali ─Źesto nismo svesni koliko su va┼żne za na┼íe svakodnevno funkcionisanje. Pravilno odabrane i kvalitetne slavine mogu pobolj┼íati celokupan ugo─Ĺaj i komfor prilikom kori┼í─çenja vode. Va┼żno je da budu funkcionalne i da pru┼żaju pouzdanost i dugotrajnost u radu.

Sanitarne armature HERZ proizvode se u moderno opremljenom proizvodnom i razvojnom centru u ┼ámartnom pri Litiji, u Sloveniji. Vi┼íe od 90 godina iskustva izvor je znanja i inspiracije za dizajn i razvoj visokokvalitetnih baterija, ─Źiji kvalitet potvr─Ĺuju svi najva┼żniji evropski sertifikati.

Herz slavina

foto: Herz

Dizajn HERZ slavina prati trendove i savremene dizajnerske tendencije. Moderan dizajn, kvalitet i prakti─Źnost u primeni razlozi su ┼íto su deo mnogih savremenih stambenih kompleksa, javnih objekata, kao i deo mnogih domova ve─ç decenijama.

Ugradni tu┼í sistemi, moderne kuhinjske slavine, baterije za umivaonike, termostatske slavine, senzorske slavine ÔÇô ┼íirok asortiman pru┼ża nebrojene mogu─çnosti. Od klasi─Źnih proizvoda, preko savremenih re┼íenja do luksuznih linija, za one koji vole da budu za korak ispred drugih.

Herz tuš za kupatilo

foto: Herz

Uz konstantne investicije i nove tehnologije, HERZ slavine su stigle do mnogo zemalja ┼íirom sveta. Velika pa┼żnja je usmerena na ekolo┼íku odgovornost. Proizvodnja se vr┼íi uz pa┼żljivo kori┼í─çenje prirodnih resursa, a sami proizvodi poseduju re┼íenja uz pomo─ç kojih se ostvaruje promi┼íljeno kori┼í─çenje vode i energije. Cilj je visokokvalitetan, moderan, siguran i ekonomi─Źan proizvod koji pru┼ża dugotrajnu i korisnu upotrebu.

Logo HERZ

Herz Armaturen d.o.o.
Industrijska zona bb, Nova Pazova
Brand Manager za sanitarne armature
Ljilja Panteli─ç
M. +381 60 640 28 30
E. ljilja.pantelic@herz.rs
W. www.herz.rs