Connect with us
Novosti

Climathon Belgrade 2021

Beograd će 27. i 28. novembra 2021. g. biti deo najmasovnije kolektivne klimatske akcije koja se dešava u preko 145 gradova i 55 zemalja na svim kontinentima.

Kao pojedinac ili ─Źlan tima, ima─çe┼í priliku da doprinese┼í za┼ítiti ┼żivotne sredine, borbi sa klimatskim promenama i da u─Źi┼í od vrhunskih stru─Źanjaka, za ┼íta ─çe┼í dobiti sertifikat, i da se takmi─Źi┼í u osvajanju vrednih nagrada.

Subota 27. (10:00 ÔÇô 18:00) i nedelja 28. (09:30 ÔÇô 15:00) novembar 2021.

Odgovor na klimatske promene je zajedni─Źka odgovornost, zbog toga se Climathon odr┼żava u gradovima ┼íirom na┼íe planete delujuc╠üi kao jedan globalni pokret.

Climathon Belgrade realizuje se kroz forum Remaking Tesla u organizaciji udru┼żenja ChaOS uz podr┼íku Sekretarijata za za┼ítitu ┼żivotne sredine grada Beograda, Privredne komore Srbije, Miksera i partnera me─Ĺu kojima je i Savet zelene gradnje Srbije. O u─Źe┼í─çu Saveta na samom doga─Ĺaju, kroz akivnosti ─Źlanica u svojstvu predava─Źa, mentora i kao ─Źlana ┼żirija, vi┼íe mo┼żete na─çi u Agendi.

 

ONLAJN doga─Ĺaj je otvoren za sve timove i pojedince ÔÇô bez obzira na nivo znanja.

Budite deo multidisciplinarnih timova sastavljenih od studenta, aktivista, preduzetnika, startapa, biznis lidera ili kreatora politike i takmi─Źite se za jednu od vrednih nagrada kao i priliku da va┼ía ideja menja grad u okviru re┼íavanja izazova grada Beograda:

ÔÇťTransformacija javnih prostora ÔÇô iz sivog u zeleno. Podr┼íka zajednice.ÔÇŁ

Ukoliko se niste prijavili da aktivno u─Źestvujete kao takmi─Źar, ve─ç ┼żelite samo da posmatrate doga─Ĺaj, prijavite se za posmatranje doga─Ĺaja.

Kako bi ┼íira javnost mogla ─Źuti vode─çe doma─çe i inostrane stru─Źnjake, Live Streaming doga─Ĺaja bi─çe omogu─çen na Climathon Belgrade Facebook stranici.

Izvor: www.serbiagbc.rs, https://climathon.climate-kic.org/Belgrade

Bulevar Mihajla Pupina 165g
11070 Novi Beograd
TEL/FAX: + 381 11 220 5 809
TEL: +381 63 470570
Info@serbiagbc.rs
www.serbiagbc.rs