Connect with us
Novosti

Climathon Belgrade 2021

Beograd će 27. i 28. novembra 2021. g. biti deo najmasovnije kolektivne klimatske akcije koja se dešava u preko 145 gradova i 55 zemalja na svim kontinentima.

Kao pojedinac ili član tima, imaćeš priliku da doprineseš zaštiti životne sredine, borbi sa klimatskim promenama i da učiš od vrhunskih stručanjaka, za šta ćeš dobiti sertifikat, i da se takmičiš u osvajanju vrednih nagrada.

Subota 27. (10:00 – 18:00) i nedelja 28. (09:30 – 15:00) novembar 2021.

Odgovor na klimatske promene je zajednička odgovornost, zbog toga se Climathon održava u gradovima širom naše planete delujući kao jedan globalni pokret.

Climathon Belgrade realizuje se kroz forum Remaking Tesla u organizaciji udruženja ChaOS uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda, Privredne komore Srbije, Miksera i partnera među kojima je i Savet zelene gradnje Srbije. O učešću Saveta na samom događaju, kroz akivnosti članica u svojstvu predavača, mentora i kao člana žirija, više možete naći u Agendi.

 

ONLAJN događaj je otvoren za sve timove i pojedince – bez obzira na nivo znanja.

Budite deo multidisciplinarnih timova sastavljenih od studenta, aktivista, preduzetnika, startapa, biznis lidera ili kreatora politike i takmičite se za jednu od vrednih nagrada kao i priliku da vaša ideja menja grad u okviru rešavanja izazova grada Beograda:

“Transformacija javnih prostora – iz sivog u zeleno. Podrška zajednice.”

Ukoliko se niste prijavili da aktivno učestvujete kao takmičar, već želite samo da posmatrate događaj, prijavite se za posmatranje događaja.

Kako bi šira javnost mogla čuti vodeće domaće i inostrane stručnjake, Live Streaming događaja biće omogućen na Climathon Belgrade Facebook stranici.

Izvor: www.serbiagbc.rs, https://climathon.climate-kic.org/Belgrade

Bulevar Mihajla Pupina 165g
11070 Novi Beograd
TEL/FAX: + 381 11 220 5 809
TEL: +381 63 470570
Info@serbiagbc.rs
www.serbiagbc.rs