Connect with us
Novosti

VI Međunarodni MITECO Forum će po prvi put biti organizovan online

Životna sredina i informacije u socijalnom okruženju

Eksperti

Eksperti iz zemlje i inostranstva pokrenuće i ove godine zanimljive diskusije na temu životne sredine i njenog uticaja na društvo kao celinu.

Nova realnost

Šta je nova realnost u segmentu životne sredine? Kako se korporacije prilagođavaju globalnim promenama i kako mediji posmatraju ekološke izazove? Pitanja su na koja ćemo zajedno pokušati da odgovorimo.

Online MITECO Forum 26. novembar 2020!

MITECO Forum logoVI Međunarodni MITECO Forum će po prvi put biti organizovan u „hibridnoj“ formi. Pored oficijelnog praćenja događaja u hotelu Hilton, celokupan Forum će biti dostupan i putem live streaminga na online kanalu.

Za praćenje Foruma neophodna je prethodna registracija koja se lako obavlja putem online registracionog formulara. Nakon popunjenog formulara dobićete povratni mejl sa linkom koji Vas vodi na potvrdu registracije.

Jednostavnom prijavom na veb sajtu bićete u mogućnosti da uživo pratite MITECO Forum u online formi. Tokom trajanja Foruma biće aktivan online chat putem kojeg ćete moći da postavljate pitanja učesnicima panel diskusija. Pristigla pitanja biće prosleđena uživo moderatoru koji će ih postavljati učesnicima panela u skladu sa konceptom razgovora.

Po završetku Foruma na stranicama panela biće dostupni kompletni snimci svakog od panela.

VI MITECO Forum biće organizovan pod sloganom „Znam, znači mogu“

VI MITECO Forum biće organizovan pod sloganom „Znam, znači mogu“

Hibridna forma

Ovogodišnji VI MITECO Forum biće organizovan pod sloganom „Znam, znači mogu“, sa idejom da se informacija koja predstavlja impuls i osnov donošenja bilo kakvih odluka stavi u kontekst sva tri panela.

Miteco forum - tradicionalno druženje prenosimo i u online interaktivnoj formi.

Miteco forum – tradicionalno druženje prenosimo i u online interaktivnoj formi.

Tradicija

U godini velikih promena VI MITECO Forum postaje punoletan i donosi jednu novinu – tradicionalno druženje prenosimo i u online interaktivnoj formi.

MITECO Forum će se prvi put održati hibridno OnLine i OffLine. Izaberite kako biste radije pratili MITECO Forum

REGISTRUJ SE