Connect with us
Novosti

VI Me─Ĺunarodni MITECO Forum ─çe po prvi put biti organizovan online

┼Żivotna sredina i informacije u socijalnom okru┼żenju

Eksperti

Eksperti iz zemlje i inostranstva pokrenu─çe i ove godine zanimljive diskusije na temu ┼żivotne sredine i njenog uticaja na dru┼ítvo kao celinu.

Nova realnost

┼áta je nova realnost u segmentu ┼żivotne sredine? Kako se korporacije prilago─Ĺavaju globalnim promenama i kako mediji posmatraju ekolo┼íke izazove? Pitanja su na koja ─çemo zajedno poku┼íati da odgovorimo.

Online MITECO Forum 26. novembar 2020!

MITECO Forum logoVI Me─Ĺunarodni MITECO Forum ─çe po prvi put biti organizovan u ÔÇ×hibridnojÔÇť formi. Pored oficijelnog pra─çenja doga─Ĺaja u hotelu Hilton, celokupan Forum ─çe biti dostupan i putem live streaminga na online kanalu.

Za pra─çenje Foruma neophodna je prethodna registracija koja se lako obavlja putem online registracionog formulara. Nakon popunjenog formulara dobi─çete povratni mejl sa linkom koji Vas vodi na potvrdu registracije.

Jednostavnom prijavom na veb sajtu bi─çete u mogu─çnosti da u┼żivo pratite MITECO Forum u online formi. Tokom trajanja Foruma bi─çe aktivan online chat putem kojeg ─çete mo─çi da postavljate pitanja u─Źesnicima panel diskusija. Pristigla pitanja bi─çe prosle─Ĺena u┼żivo moderatoru koji ─çe ih postavljati u─Źesnicima panela u skladu sa konceptom razgovora.

Po završetku Foruma na stranicama panela biće dostupni kompletni snimci svakog od panela.

VI MITECO Forum bi─çe organizovan pod sloganom ÔÇ×Znam, zna─Źi moguÔÇť

VI MITECO Forum bi─çe organizovan pod sloganom ÔÇ×Znam, zna─Źi moguÔÇť

Hibridna forma

Ovogodi┼ínji VI MITECO Forum bi─çe organizovan pod sloganom ÔÇ×Znam, zna─Źi moguÔÇť, sa idejom da se informacija koja predstavlja impuls i osnov dono┼íenja bilo kakvih odluka stavi u kontekst sva tri panela.

Miteco forum - tradicionalno dru┼żenje prenosimo i u online interaktivnoj formi.

Miteco forum – tradicionalno dru┼żenje prenosimo i u online interaktivnoj formi.

Tradicija

U godini velikih promena VI MITECO Forum postaje punoletan i donosi jednu novinu ÔÇô tradicionalno dru┼żenje prenosimo i u online interaktivnoj formi.

MITECO Forum ─çe se prvi put odr┼żati hibridno OnLine i OffLine. Izaberite kako biste radije pratili MITECO Forum

REGISTRUJ SE