Connect with us
Materijali

Nema─Źki kvalitet koji pravi razliku – Rohrman proizvodi za zavarivanje

GEM TRADE doo
Rohrman proizvodi da bi zavarivanje bilo jednostavnije, efektivnije i isplativije

Moderna zavariva─Źka industrija zahteva proizvode koji su bezbedni, jednostavni za upotrebu i koji obezbe─Ĺuju proizvodnju najvi┼íeg kvaliteta. Kao da ovo samo nije po sebi dovoljno opse┼żno, potrebno je i ispratiti prohteve krajnjih kupaca i tehni─Źko-tehnolo┼íki razvoj industrije pa se, u skladu sa time menjati, inovirati i unapre─Ĺivati svoje proizvode.

Na sve ove zahteve, nema─Źka porodi─Źna kompanija gorionika i prate─çe zavariva─Źke opreme ÔÇ×RohrmanÔÇť uspe┼íno odgovara jo┼í od 1977. godine.

ÔÇ×Rohrman proizvodi da bi zavarivanje bilo jednostavnije, efektivnije i isplativijeÔÇť ÔÇô misija je ove kompanije koja jezgrovito defini┼íe tendenciju ka njihovom kontinuiranom razvoju.

┼áirok raspon zavariva─Źkih gorionika i dodatne opreme za primenu razli─Źitih zavariva─Źkih tehnologija ÔÇô od standardne izvedbe do izvedbe koja je specijalno zahtevana od kupaca, za svaki zavariva─Źki izvor, u svim veli─Źinama, razli─Źitog nivoa preciznosti ÔÇô ali uvek po┼ítuju─çi princip da se napravi kvalitetno i efikasno re┼íenje.

Precizno lemljenje, komponente vrhunskog kvaliteta i sklapanje gorionika od strane iskusnih stru─Źnjaka ÔÇô kao rezultat daju gorionike napravljene po meri operatera

Precizno lemljenje, komponente vrhunskog kvaliteta i sklapanje gorionika od strane iskusnih stru─Źnjaka ÔÇô kao rezultat daju gorionike napravljene po meri operatera

Ukoliko kupcu ne odgovara nijedan od 35.000 do sada izvedenih rešenja gorionika, uvek postoji opcija da se direktno kontaktira proizvodno odeljenje koje će odgovoriti na zahteve.

Gorionik za CO2 (MIG/MAG) zavarivanje sa fleksibilnim vratom

Gorionik za CO2 (MIG/MAG) zavarivanje sa fleksibilnim vratom

Pri proizvodnji gorionika, svaki radni komad se pa┼żljivo testira ÔÇô materijali koji se koriste za izradu, izdr┼żljivost (razli─Źite temperature pri radu, uslovi okru┼żenja, i sl.) sve do ispitivanja ergonomskih karakteristika i prijatnosti u kori┼í─çenju. Ukoliko se gorionik posmatra kao produ┼żena ruka zavariva─Źkog izvora (kojom se zaista vr┼íi zavarivanje), potpuno je jasno za┼íto se toliko insistira da gorionik bude efektivan i udoban za operatere.

Deo asorimana potro┼ínih zavariva─Źkih komponenti

Deo asorimana potro┼ínih zavariva─Źkih komponenti

ÔÇ×┼Żelimo da se unapre─Ĺujemo svakog dana. Tehni─Źki izazovi budu─çnosti su ispred nas ÔÇô na┼í zadatak je da se sa njima izborimo, po┼ítuju─çi prvenstveno kvalitet proizvedenog proizvodaÔÇť

ÔÇô izjavili su vlasnici preduze─ça, druga generacija porodice Rohrman, kada su 2010. preuzimali proizvodnju i vlasni┼ítvo nad kompanijom.

Pored gorionika, ova kompanija nudi i ┼íirok dijapazon potro┼íne zavariva─Źke opreme, za CO2 (MIG/MAG), TIG i REL (MMA) zavarivanje, kao ┼íto su dizne, ┼íobe, nosa─Źi, kerami─Źke ┼íobe, bu┼żiri, itd. – pri ─Źijoj proizvodnji i ┼íirini ponude se posve─çuje ista pa┼żnja kao i pri proizvodnji gorionika.

Korisnici ÔÇ×RohrmanÔÇť zavariva─Źke opreme su, po dosada┼ínjem iskustvu, izuzetno zadovoljni proizvodnim asortimanom, pogotovo odnosom cena/kvalitet. Ko jednom proba ÔÇ×RohrmanÔÇť proizvode, vra─ça im se svaki naredni put.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Bele njive 35, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159, +381 21 452 844
Servis: Rade Kon─Źara 1, 21131 Petrovaradin
office@gemtradedoo.com
www.gemtradedoo.com