Connect with us
Materijali

Nemački kvalitet koji pravi razliku – Rohrman proizvodi za zavarivanje

GEM TRADE doo
Rohrman proizvodi da bi zavarivanje bilo jednostavnije, efektivnije i isplativije

Moderna zavarivačka industrija zahteva proizvode koji su bezbedni, jednostavni za upotrebu i koji obezbeđuju proizvodnju najvišeg kvaliteta. Kao da ovo samo nije po sebi dovoljno opsežno, potrebno je i ispratiti prohteve krajnjih kupaca i tehničko-tehnološki razvoj industrije pa se, u skladu sa time menjati, inovirati i unapređivati svoje proizvode.

Na sve ove zahteve, nemačka porodična kompanija gorionika i prateće zavarivačke opreme „Rohrman“ uspešno odgovara još od 1977. godine.

„Rohrman proizvodi da bi zavarivanje bilo jednostavnije, efektivnije i isplativije“ – misija je ove kompanije koja jezgrovito definiše tendenciju ka njihovom kontinuiranom razvoju.

Širok raspon zavarivačkih gorionika i dodatne opreme za primenu različitih zavarivačkih tehnologija – od standardne izvedbe do izvedbe koja je specijalno zahtevana od kupaca, za svaki zavarivački izvor, u svim veličinama, različitog nivoa preciznosti – ali uvek poštujući princip da se napravi kvalitetno i efikasno rešenje.

Precizno lemljenje, komponente vrhunskog kvaliteta i sklapanje gorionika od strane iskusnih stručnjaka – kao rezultat daju gorionike napravljene po meri operatera

Precizno lemljenje, komponente vrhunskog kvaliteta i sklapanje gorionika od strane iskusnih stručnjaka – kao rezultat daju gorionike napravljene po meri operatera

Ukoliko kupcu ne odgovara nijedan od 35.000 do sada izvedenih rešenja gorionika, uvek postoji opcija da se direktno kontaktira proizvodno odeljenje koje će odgovoriti na zahteve.

Gorionik za CO2 (MIG/MAG) zavarivanje sa fleksibilnim vratom

Gorionik za CO2 (MIG/MAG) zavarivanje sa fleksibilnim vratom

Pri proizvodnji gorionika, svaki radni komad se pažljivo testira – materijali koji se koriste za izradu, izdržljivost (različite temperature pri radu, uslovi okruženja, i sl.) sve do ispitivanja ergonomskih karakteristika i prijatnosti u korišćenju. Ukoliko se gorionik posmatra kao produžena ruka zavarivačkog izvora (kojom se zaista vrši zavarivanje), potpuno je jasno zašto se toliko insistira da gorionik bude efektivan i udoban za operatere.

Deo asorimana potrošnih zavarivačkih komponenti

Deo asorimana potrošnih zavarivačkih komponenti

„Želimo da se unapređujemo svakog dana. Tehnički izazovi budućnosti su ispred nas – naš zadatak je da se sa njima izborimo, poštujući prvenstveno kvalitet proizvedenog proizvoda“

– izjavili su vlasnici preduzeća, druga generacija porodice Rohrman, kada su 2010. preuzimali proizvodnju i vlasništvo nad kompanijom.

Pored gorionika, ova kompanija nudi i širok dijapazon potrošne zavarivačke opreme, za CO2 (MIG/MAG), TIG i REL (MMA) zavarivanje, kao što su dizne, šobe, nosači, keramičke šobe, bužiri, itd. – pri čijoj proizvodnji i širini ponude se posvećuje ista pažnja kao i pri proizvodnji gorionika.

Korisnici „Rohrman“ zavarivačke opreme su, po dosadašnjem iskustvu, izuzetno zadovoljni proizvodnim asortimanom, pogotovo odnosom cena/kvalitet. Ko jednom proba „Rohrman“ proizvode, vraća im se svaki naredni put.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Bele njive 35, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159, +381 21 452 844
Servis: Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin
office@gemtradedoo.com
www.gemtradedoo.com