Connect with us
Promo

Mirno mesto za rad u danaŔnjim radnim prostorima

Potpuno opremljene svim uređajima koji će vam ikada zatrebati i dostupne u bilo kojoj boji spoljne obloge koju želite bez dodatne naknade.

MEAVO telefonske govornice i kabine za sastanke pružaju mirno mesto u danaÅ”njim užurbanim open space i coworking prostorima. Potpuno opremljene sa svim uređajima koji će vam ikada trebati i dostupne u bilo kojoj boji koja Vam se sviđa bez dodatnih troÅ”kova. UnutraÅ”nja obloga izrađena je od posebnog ekoloÅ”ki prihvatljivog akustičnog filca. Svaka kabina sadrži viÅ”e od 800 recikliranih flaÅ”a vode!

Smanjenje buke od 31 decibela, od nivoa buke ā€žsaobraćaj“ do nivoa buke ā€žtiha biblioteka“.

The Camden kabina za sastanke

The Camden kabina za sastanke / foto: Meavo

Ostvarite privatnost kada vam je potrebna ā€“ nema viÅ”e ometanja kolega

Telefonska govornica Soho Office idealno je reÅ”enje za kancelarije otvorenog plana i coworking prostore. Bežična Qi podloga za punjenje, USB-C i USB-A priključci i utičnica s punim napajanjem omogućavaju da možete puniti bilo koji uređaj u bilo kom trenutku! NaÅ” asortiman akustičnih kancelarijskih telefonskih govornica nudi neÅ”to za svaku situaciju ā€“ od potpuno opremljenih vrhunskih telefonskih govornica do pristupačnih reÅ”enja za uske prostore.

The Soho kancelarijska telefonska govornica

The Soho kancelarijska telefonska govornica / foto: Meavo

Camden KABINA za sastanke idealna je za kancelarije otvorenog tipa. Dolazi potpuno opremljena sa stanicom za punjenje (utičnica i USB priključci), LED rasvetom u prirodnoj boji i tihom ventilacijskom jedinicom koja brine o cirkulaciji vazduha. Ventilacijski sistem unutar naŔih kabina izvlače 416 m3/sat.

Telefonska govornica Soho Office

Telefonska govornica Soho Office / foto: Meavo

The Soho

Vrhunska kancelarijska telefonska govornica. Potpuno opremljena svim uređajima koji su vam potrebni za celodnevnu upotrebu. Dostupna u bilo kojoj boji koju volite bez dodatnih troÅ”kova.

The Soho kancelarijska telefonska govornica

The Soho kancelarijska telefonska govornica / foto: Meavo

The Camden

Kabina za sastanke dovoljno prostrana da stane do 4 osobe. Potpuno opremljena svim uređajima koji su vam potrebni za celodnevnu upotrebu. Dostupna u bilo kojoj boji.

The Camden kabina za sastanke

The Camden kabina za sastanke / foto: Meavo

Ove kabine, takođe su opremljene senzorom pokreta tako da se svetlo i ventilacija automatski kontroliÅ”u radi uÅ”tede energije. Kabine za sastanke su opremljene sa dve tapacirane klupe i radnim stolom.

Udobnost, održivost i sve to!

NaŔim kabinama opremili smo:

Kompanije koje su opremljene

Kompanije koje su opremljene / foto: Meavo

Meavo logo

Mi smo generalni zastupnici za srbiju kompanije MEAVO, jednog od najvećih proizvođača Phone Boot kabina u Evropi.

Stolovi i Stolice logo

Stolovi & Stolice

Filipa ViÅ”njića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865
E-mail: info@stoloviistolice.com
Web: Stolovi i Stolice web sajt