Connect with us
Promo

Mirno mesto za rad u današnjim radnim prostorima

Potpuno opremljene svim ure─Ĺajima koji ─çe vam ikada zatrebati i dostupne u bilo kojoj boji spoljne obloge koju ┼żelite bez dodatne naknade.

MEAVO telefonske govornice i kabine za sastanke pru┼żaju mirno mesto u dana┼ínjim u┼żurbanim open space i coworking prostorima. Potpuno opremljene sa svim ure─Ĺajima koji ─çe vam ikada trebati i dostupne u bilo kojoj boji koja Vam se svi─Ĺa bez dodatnih tro┼íkova. Unutra┼ínja obloga izra─Ĺena je od posebnog ekolo┼íki prihvatljivog akusti─Źnog filca. Svaka kabina sadr┼żi vi┼íe od 800 recikliranih fla┼ía vode!

Smanjenje buke od 31 decibela, od nivoa buke ÔÇ×saobra─çaj“ do nivoa buke ÔÇ×tiha biblioteka“.

The Camden kabina za sastanke

The Camden kabina za sastanke / foto: Meavo

Ostvarite privatnost kada vam je potrebna ÔÇô nema vi┼íe ometanja kolega

Telefonska govornica Soho Office idealno je re┼íenje za kancelarije otvorenog plana i coworking prostore. Be┼żi─Źna Qi podloga za punjenje, USB-C i USB-A priklju─Źci i uti─Źnica s punim napajanjem omogu─çavaju da mo┼żete puniti bilo koji ure─Ĺaj u bilo kom trenutku! Na┼í asortiman akusti─Źnih kancelarijskih telefonskih govornica nudi ne┼íto za svaku situaciju ÔÇô od potpuno opremljenih vrhunskih telefonskih govornica do pristupa─Źnih re┼íenja za uske prostore.

The Soho kancelarijska telefonska govornica

The Soho kancelarijska telefonska govornica / foto: Meavo

Camden KABINA za sastanke idealna je za kancelarije otvorenog tipa. Dolazi potpuno opremljena sa stanicom za punjenje (uti─Źnica i USB priklju─Źci), LED rasvetom u prirodnoj boji i tihom ventilacijskom jedinicom koja brine o cirkulaciji vazduha. Ventilacijski sistem unutar na┼íih kabina izvla─Źe 416 m3/sat.

Telefonska govornica Soho Office

Telefonska govornica Soho Office / foto: Meavo

The Soho

Vrhunska kancelarijska telefonska govornica. Potpuno opremljena svim ure─Ĺajima koji su vam potrebni za celodnevnu upotrebu. Dostupna u bilo kojoj boji koju volite bez dodatnih tro┼íkova.

The Soho kancelarijska telefonska govornica

The Soho kancelarijska telefonska govornica / foto: Meavo

The Camden

Kabina za sastanke dovoljno prostrana da stane do 4 osobe. Potpuno opremljena svim ure─Ĺajima koji su vam potrebni za celodnevnu upotrebu. Dostupna u bilo kojoj boji.

The Camden kabina za sastanke

The Camden kabina za sastanke / foto: Meavo

Ove kabine, tako─Ĺe su opremljene senzorom pokreta tako da se svetlo i ventilacija automatski kontroli┼íu radi u┼ítede energije. Kabine za sastanke su opremljene sa dve tapacirane klupe i radnim stolom.

Udobnost, odr┼żivost i sve to!

Našim kabinama opremili smo:

Kompanije koje su opremljene

Kompanije koje su opremljene / foto: Meavo

Meavo logo

Mi smo generalni zastupnici za srbiju kompanije MEAVO, jednog od najve─çih proizvo─Ĺa─Źa Phone Boot kabina u Evropi.

Stolovi i Stolice logo

Stolovi & Stolice

Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865
E-mail: info@stoloviistolice.com
Web: Stolovi i Stolice web sajt