Connect with us
Gra─Ĺevina

ArchyEnergy & Etex Building Performance zajedni─Źkim snagama u zdraviji, sigurniji i inspirativniji ┼żivot

Ubrzan na─Źin ┼żivota i potreba za stalnim stvaranjem i gradnjom dovela nas je u situaciju velikih promena. Iako su promene dobre, nekontrolisani rad mo┼że nas dovesti u ne tako zavidnu situaciju kada su zelena gradnja i odr┼żiva budu─çnost u pitanju. Podse─çanje ┼íire javnosti o zna─Źaju za┼ítite ┼żivotne sredine, ali i upoznavanje sa inovacijama u svetu gra─Ĺevinarstva koji doprinose razvoju zelene gradnje, bio je cilj organizovanja ArchyEnergy konferencije, koja se odr┼żava 8.i 9. aprila u Novom Sadu u Master centru, Novosadskog sajma.

Da smo na pravom putu dokazuje i potvrda u─Źe┼í─ça i podr┼íka kompanije kao ┼íto je Etex Building Performance. Izuzetna nam je ─Źast ┼íto takav jedan poslovni subjekt pru┼ża svoje aktivno u─Źe┼í─çe na na┼íoj konferenciji.

ArchyEnergy logo

Etex Building Performance je deo poznate Etex grupe koja posluje ┼íirom sveta, a njihovi najprepoznatljiviji brendovi na tr┼żi┼ítu Srbije su Promat i Siniat. Od Evrope, preko Afrike, Bliskog i Srednjeg Istoka do Ju┼żne Amerike, ova kompanija svoju svrhu prona┼íla je u stvaranju proizvoda koji ─çe inspirisati ljude ┼íirom sveta da grade ┼żivotne prostore koji ─çe biti sigurniji, odr┼żiviji, zdraviji, lep┼íi i pametniji. Od samog postanka 1905. godine pa do novog doba, ova kompanija se bavi re┼íenjima za gradnju od vlaknasto-cementnog materijala, koji se danas pokazao kao lak, izdr┼żljiv, pametan i lep materijal. Osamdesetih godina dvadesetog veka u svoju ponudu Etex je uvrstio i proizvode, sisteme i re┼íenja za pasivnu za┼ítitu od po┼żara i izolaciju.

dve radnice Etex grupe u radnom odelu i radnom okru┼żenju fabrike

ETEX group radnici proizvodnja gradjevinskog materijala / Foto: Etex group

Etex Building Perfomance je predstavni┼ítvo me─Ĺunarodne kompanije, Etex grupe, u Srbiji, sa sedi┼ítem u Sremskoj Kamenici. Ova, renomirana gra─Ĺevinska kompanija, zastupa ideju odr┼żive, pametne, energetski efikasne i sigurne gradnje i doprinosi stvaranju boljih i kvalitetnijih uslova svakodnevnog ┼żivota. Kombinacijom proizvoda i re┼íenja za gra─Ĺevinski materijal za suvu gradnju poznatog brenda Siniat i proizvoda i sistema pasivne za┼ítite od po┼żara i vrhunske izolacije brenda Promat, Etex Building Performance stvara klimu energetski i ekolo┼íki kontrolisane gradnje, koja ─çe svoje benefit po ┼żivot ─Źoveka pru┼żiti sada, ali i u dalekoj budu─çnosti, stvaranjem sigurne, zelene budu─çnosti.

Svoje iskustvo, znanje, bli┼że informacije o samim proizvodima i na─Źinu gradnje, ali i zna─Źaju upotrebe zelenih, energetski efikasnih materijala, Etex ─çe podeliti sa svim posetiocima konferencije, i to gostovanjem svog predstavnika Neboj┼íe Vasi─ça na samoj konferenciji. Sa druge strane, u okviru ArchyEnergy izlo┼żbe, koja je otvorenog tipa uz obaveznu registraciju na sajtu, Etex ─çe na ovom svojevrsnom sajmu energetski efikasnih proizvoda zelene arhitekture i odr┼żive gradnje, predstaviti svoje gra─Ĺevinske proizvode i konkretno prikazati koji su to proizvodi koji mogu stvoriti lep┼íe i sigurnije uslove svakodnevnog ┼żivota.

Na zna─Źaj i korisnost nekog doga─Ĺaja u velikoj meri uti─Źe tema, kojom se isti bavi, ali presudnu ulogu imaju u─Źesnici koji svojim iskustvima, znanjima, informacijama, daju su┼ítinu i vrednost samom doga─Ĺaju. Drugim re─Źima, veoma je va┼żno kada vidite koji brend ili kompanija je u─Źesnik na nekom stru─Źnom doga─Ĺaju, tada ve─ç mo┼żete da naslutite ┼íta od iste mo┼żete o─Źekivati i dobiti.

Uz Etex Building Performance kompaniju jasno vam je u kom pravcu ─çe diskusija i─çi. Ka energetski efikasnoj, zelenoj gradnji, boljim, zdravijim, lep┼íim, prirodnijim uslovima svakodnevnog ┼żivota, odr┼żivoj i sigurnijoj budu─çnosti. A, kako imamo jednu planetu, nije li nam cilj da je sa─Źuvamo za pokolenja koja dolaze?

Ukoliko delite viziju Etex Grupe, evo prilike da sa odgovornim kompanijama, svojim aktivnim u─Źe┼í─çem doprinesete zajedni─Źkom stvaranju zelenije i sigurnije budu─çnosti.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council