Connect with us
Novosti

CALUWIN online alat za kalkulaciju i proces izrade stakla i stolarije

SWISSPACER je unapredio svoje usluge za SWISSPACER Air

SWISSSPACER, ┼ívajcarski specijalista za distancere pro┼íiruje svoju paletu usluga sa CALUWIN-om. Koriste─çi oproban i testiran online alat, proizvo─Ĺa─Źi IZO stakla i prozora i vrata sada vrlo lako mogu da provere da li implementacija SWISSPACER Air distancera mo┼że da postigne izjedna─Źenje pritiska koji je potreban kako bi se izbegla o┼íte─çenja izazvana klimatskim uticajima ÔÇô potpuno prilago─Ĺeno specifi─Źnim IZO staklima u razli─Źitim klimatskim zonama i velikim vremenskim razlikama prilikom transporta.

Ovaj digitalin alat, tako─Ĺe, mo┼że da Vam potvrdi da li ─çe planirana staklena jedinica dosti─çi ┼żivotni vek preko 15 godina koje zahteva standard DIN EN 1279-2 (ÔÇťGlass in buildingÔÇŁ). ÔÇťProizvo─Ĺa─Źi stakla i stolarije mogu da dobiju svoju studiju izvodljivosti uz pomo─ç na┼íeg online alata,ÔÇŁ Rutger van Eijk, prodajni direktor za Evropu u kompaniji SWISSPACER, obja┼ínjava prednosti alata i nastavlja ÔÇťUkoliko nije mogu─çe implementirati SWISSPACER Air kako bi se izjedna─Źio pritisak, alternativa ─çe biti predlo┼żena. Tako da, u tom slu─Źaju, u mogu─çnosti smo da zajedno sa svojim kupcem prona─Ĺemo re┼íenje.ÔÇŁ

CALUWIN online alat

CALUWIN online alat

Online alat je vrlo jednostavan za upotrebu. Program prikazuje potrebne parametre na ekranu za selekciju. Oni uklju─Źiju vrstu i premaz stakla, duplo iili trostruko zastakljenje, veli─Źinu otvora i dimenzije jedinice. Dok se radi prora─Źun, aplikacija uzima u obzir i maksimalnu razliku u visini izme─Ĺu lokacije proizvodnje i instalacije u zadatoj klimatskoj zoni.

ÔÇťZahvaljuju─çi novom alatu, proizvo─Ĺa─Źi izolacionog stakla i stolarije vi┼íe ne moraju da se oslanjaju na sistem probe-i-gre┼íke da bi do┼íli do sigurnog re┼íenja. Sada imaju mogu─çnost bezbedne kalkulacije i planiranja procesa izrade,ÔÇŁ Eijk sumira najve─çu prednost CALUWIN alata.

Kalkulacija je zasnovana na trenutnim regulativama kao ┼íto je to TRLV (Technical Rules for the Use of Glazing on Linear Supports), prEN 16612:2017, DIN EN 673 za odre─Ĺivanje temperature u otvoru izme─Ĺu stakala i DIN EN 1279-2 za prora─Źun o─Źekivanog ┼żivotnog veka proizvoda.

CALUWIN je dostupan online na www.caluwin.com i mogu─çe je preuzeti aplikaciju sa app Stora za Android i iOS ure─Ĺaje.

Više informacija

 

www.swisspacer.com

SWISSPACER
Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Sonnenwiesenstra├če 15
8280 Kreuzlingen
Švajcarska
info@swisspacer.com
www.swisspacer.com