Connect with us
Novosti

Izuzetna potvrda rada brenda

REHAU divizija prozorskih rešenja osvojila je nagradu „German Brand Award 2021“ za projekat „REHAU digitalni sajam“

REHAU DIVIZIJA PROZORSKIH REŠENJA JEDAN JE OD OSVAJAČA NAGRADE „GERMAN BRAND AWARD 2021“, IZJAVIO JE ŽIRI OVOG POZNATOG TAKMIČENJA U BERLINU. REHAU DIVIZIJA PROZORSKIH REŠENJA DOBILA JE NAGRADU ZA PROJEKAT „REHAU DIGITALNI SAJAM“ U KATEGORIJI „BRENDIRANI DOGAĐAJI, SAJMOVI I IZLOŽBE“.

Pod naslovom „Virtuelno iskustvo sajma. Nova ideja. Nova realizacija“ REHAU divizija prozorskih rešenja prijavila je svoj projekat „REHAU digitalni sajam“ za jednu od prestižnih nagrada na „German Brand Award 2021“ (GBA). Žiri u Berlinu je u okviru ovogodišnje dodele nagrade saopštio da je REHAU jedan od pobednika.

REHAU divizija prozorskih rešenja pobednik je na GBA 2021. Globalni direktor marketinga, Peter Kotzur i njegov tim uverljivo su prezentovali „REHAU digitalni sajam“ i njegov koncept članovima žirija za kategoriju „Brendirani događaji, sajmovi i izložbe“ u okviru takmičenja „Izvrsnost u strategiji i stvaranju brenda – komunikacija brenda“, kao modularni alat za doživljaj brenda.

Ova nagrada je sjajna potvrda našeg rada i ona jača REHAU diviziju prozorskih rešenja u svom pristupu doslednog rada na procesu digitalizacije, a time i jedan od suštinskih faktora uspeha u našoj branši – budućeg i održivog uspešnog odnosa sa kupcima“, izjavio je Peter Kotzur.

„REHAU digitalni sajam“ stvara prostor za novu vrstu poslovanja i odnosa između sektora prodaje i kupaca. Tako nastaju realna iskustva sa brendom u „novom normalnom“ okruženju – nezavisno od vremena i mesta. Brend i kupac međusobno se dalje razvijaju i dvosmerno komuniciraju. Cilj je dugoročna, uspešna saradnja na temelju individualne interakcije“, dodaje Kotzur.

To je ubedilo žiri takmičenja GBA i dovelo je do merljivog uspeha projekta „REHAU digitalni sajam“.

REHAU divizija prozorskih rešenja osvojila je nagradu „German Brand Award 2021“ za projekat „REHAU digitalni sajam“

Što, između ostalog, potvrđuju sledeći brojevi:

  • > 1.000 sastanaka sa novim i postojećim fokusiranim kupcima u prvih 5 meseci nakon lansiranja Sajma
  • Pripremljen i preveden sadržaj na 30 jezika
  • > 40 međunarodnih proizvoda i usluga predstavljeno do detalja
  • > 10.000 razgovora o proizvodima i uslugama.

Članovi žirija “German Brand Award 2021” u oblasti „Izvrsnost u strategiji i stvaranju brenda“ nagrađuju najsnažnije kampanje, koncepte i strategije u pojedinačnim stručnim disciplinama. Žiri sačinjavaju nezavisni, interdisciplinarni eksperti iz različitih kompanija, nauke, savetovanja, usluga i relevantnih agencija. Prijave se ocenjuju prema kriterijumima samostalnosti, karakteristika i konciznosti brenda, diferenciranja od konkurencije i relevantnosti za ciljne grupe. Izbor “German Brand Award 2021”, sa 1.134 podnetih prijava iz 17 zemalja, imao je veliki, međunarodni odziv.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com