Connect with us
Novosti

Izuzetna potvrda rada brenda

REHAU divizija prozorskih re┼íenja osvojila je nagradu ÔÇ×German Brand Award 2021ÔÇť za projekat ÔÇ×REHAU digitalni sajamÔÇť

REHAU DIVIZIJA PROZORSKIH RE┼áENJA JEDAN JE OD OSVAJA─îA NAGRADE ÔÇ×GERMAN BRAND AWARD 2021ÔÇť, IZJAVIO JE ┼ŻIRI OVOG POZNATOG TAKMI─îENJA U BERLINU. REHAU DIVIZIJA PROZORSKIH RE┼áENJA DOBILA JE NAGRADU ZA PROJEKAT ÔÇ×REHAU DIGITALNI SAJAMÔÇť U KATEGORIJI ÔÇ×BRENDIRANI DOGA─ÉAJI, SAJMOVI I IZLO┼ŻBEÔÇť.

Pod naslovom ÔÇ×Virtuelno iskustvo sajma. Nova ideja. Nova realizacijaÔÇť REHAU divizija prozorskih re┼íenja prijavila je svoj projekat ÔÇ×REHAU digitalni sajamÔÇť za jednu od presti┼żnih nagrada na ÔÇ×German Brand Award 2021ÔÇť (GBA). ┼Żiri u Berlinu je u okviru ovogodi┼ínje dodele nagrade saop┼ítio da je REHAU jedan od pobednika.

REHAU divizija prozorskih re┼íenja pobednik je na GBA 2021. Globalni direktor marketinga, Peter Kotzur i njegov tim uverljivo su prezentovali ÔÇ×REHAU digitalni sajamÔÇť i njegov koncept ─Źlanovima ┼żirija za kategoriju ÔÇ×Brendirani doga─Ĺaji, sajmovi i izlo┼żbeÔÇť u okviru takmi─Źenja ÔÇ×Izvrsnost u strategiji i stvaranju brenda – komunikacija brendaÔÇť, kao modularni alat za do┼żivljaj brenda.

ÔÇ×Ova nagrada je sjajna potvrda na┼íeg rada i ona ja─Źa REHAU diviziju prozorskih re┼íenja u svom pristupu doslednog rada na procesu digitalizacije, a time i jedan od su┼ítinskih faktora uspeha u na┼íoj bran┼íi ÔÇô budu─çeg i odr┼żivog uspe┼ínog odnosa sa kupcimaÔÇť, izjavio je Peter Kotzur.

ÔÇ×REHAU digitalni sajamÔÇť stvara prostor za novu vrstu poslovanja i odnosa izme─Ĺu sektora prodaje i kupaca. Tako nastaju realna iskustva sa brendom u ÔÇ×novom normalnomÔÇť okru┼żenju ÔÇô nezavisno od vremena i mesta. Brend i kupac me─Ĺusobno se dalje razvijaju i dvosmerno komuniciraju. Cilj je dugoro─Źna, uspe┼ína saradnja na temelju individualne interakcijeÔÇť, dodaje Kotzur.

To je ubedilo ┼żiri takmi─Źenja GBA i dovelo je do merljivog uspeha projekta ÔÇ×REHAU digitalni sajamÔÇť.

REHAU divizija prozorskih re┼íenja osvojila je nagradu ÔÇ×German Brand Award 2021ÔÇť za projekat ÔÇ×REHAU digitalni sajamÔÇť

┼áto, izme─Ĺu ostalog, potvr─Ĺuju slede─çi brojevi:

  • > 1.000 sastanaka sa novim i postoje─çim fokusiranim kupcima u prvih 5 meseci nakon lansiranja Sajma
  • Pripremljen i preveden sadr┼żaj na 30 jezika
  • > 40 me─Ĺunarodnih proizvoda i usluga predstavljeno do detalja
  • > 10.000 razgovora o proizvodima i uslugama.

─îlanovi ┼żirija ÔÇťGerman Brand Award 2021ÔÇŁ u oblasti ÔÇ×Izvrsnost u strategiji i stvaranju brendaÔÇť nagra─Ĺuju najsna┼żnije kampanje, koncepte i strategije u pojedina─Źnim stru─Źnim disciplinama. ┼Żiri sa─Źinjavaju nezavisni, interdisciplinarni eksperti iz razli─Źitih kompanija, nauke, savetovanja, usluga i relevantnih agencija. Prijave se ocenjuju prema kriterijumima samostalnosti, karakteristika i konciznosti brenda, diferenciranja od konkurencije i relevantnosti za ciljne grupe. Izbor ÔÇťGerman Brand Award 2021ÔÇŁ, sa 1.134 podnetih prijava iz 17 zemalja, imao je veliki, me─Ĺunarodni odziv.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stra┼żilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com