Connect with us
Enterijer

AXOR One i AXOR Universal Circular Accessories

Minimalisti─Źki, elementarni oblici veoma uspe┼íne kolekcije AXOR One redefini┼íu poznate arhetipove i donose bezvremenski dizajn u kupatilo.

Nova mat bela boja nagla┼íava ovaj efekat i pro┼íiruje opseg prilago─Ĺenih zavr┼ínih obrada AXOR One-a, a istovremeno se oslanja na jedan od najva┼żnijih trendova boja u dizajnu i unutra┼ínjoj arhitekturi. AXOR One u mat beloj boji, tako─Ĺe je upotpunjen sa AXOR Universal Circular Accessories u odgovraju─çim bojama, koji se mogu suptilno uklopiti ili izdvojiti.

Kolekcija AXOR One, koju je dizajnirao Barber Osgerbi, predstavlja primer posve─çenosti su┼ítini jednostavnosti forme kroz radikalne inovacije. Karakteri┼íu ga tanke siluete, ravne povr┼íine, meke ivice i uravnote┼żene proporcije. Kombinovanje AXOR One sa mat belom bojom je bio logi─Źan slede─çi korak za AXOR da istakne svoj minimalisti─Źki i funkcionalan dizajn. Tu┼íevi, slavine i termostati iz AXOR One kolekcije mogu se savr┼íeno upotpuniti sa AXOR Universal Circular Accessories u mat beloj boji. Ovo omogu─çava objedinjavanje celokupnog name┼ítaja kupatila u doslednom dizajnerskom jeziku i ┼íemi boja.

Copyright: AXOR / Hansgrohe SE

Copyright: AXOR / Hansgrohe SE

AXOR osmi┼íljava i proizvodi kultne predmete za luksuzna kupatila i kuhinje. Razvijeni u saradnji sa svetski poznatim dizajnerima – Filipom Starkom, Antoniom Citeriom, ┼Żan-Mari Masoom i Barberom Osgerbijem me─Ĺu njima.

AXOR proizvodi dolaze u razli─Źitim stilovima. Sve AXOR slavine, tu┼íevi i pribor proizvedeni su po najvi┼íim standardima kvaliteta. Sa stru─Źno┼í─çu koja se prote┼że daleko od samih proizvoda, AXOR inspiri┼íe arhitekte, dizajnere enterijera i publiku koja je upu─çena u dizajn. Zajedno sa AXOR-om, oni oblikuju prostore vezane za vodu koji odra┼żavaju jedinstvenu li─Źnost korisnika. Deo Hansgrohe Grupe, AXOR je napredni brend posve─çen razvoju prepoznatljivih proizvoda, proizvedenih sa izvrsno┼í─çu.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs