Connect with us
Promo

AXOR Drain: Kanalice za tuširanje postaju dizajnerski element

AXOR Drain kanalice za tu┼íiranje postaju predmet dizajna, svojim dizajnom upotpunjuje izgled svakog AXOR kupatila. Dostupan u istoj bogatoj paleti AXOR FinishPlus boja i povr┼íina kao i AXOR kolekcije i programi, AXOR Drain daje individualni pe─Źat zahvaljuju─çi odli─Źnoj funkcionalnosti. Prvi dizajn u programu nudi elegantnu i besprekornu estetiku, bez vidljivih silikonskih spojeva, u skladu sa razli─Źitim podnim povr┼íinama tu┼í kabina ÔÇö od mermera do porcelana, travertina do ┼íkriljevca. Zahvaljujuc╠üi novoste─Źenoj inovativnoj tehnologiji i izvanrednom AXOR kvalitetu, kanalice se lako instaliraju, zahtevaju minimalno ─Źi┼íc╠üenje i nude jednostavan pristup sopstvenom izboru Siphon ili Dryphon, mehanizma za odvod.

Novi AXOR Drain ima duga─Źak, minimalisti─Źki izlo┼żen pravougaoni poklopac, dostupan u svim AXOR FinishPlus PVD povr┼íinama, kao i u klasi─Źnom hromu i lakiranoj mat crnoj ili mat beloj.

Tuš kanalica za vaše idealno kupatilo

Tuš kanalica za vaše idealno kupatilo / foto: AXOR

Uklonjivi gornji deo slu┼żi kao pomoc╠ü pri ugradnji, omoguc╠üavajuc╠üi da se plo─Źice savr┼íeno pozicioniraju pre postavljanja stvarnog kompleta za zavr┼ínu obradu. Za re┼íenja za odvodnjavanje, korisnici mogu da biraju izme─Ĺu unapred instaliranog standardnog sifona ili ga zamene prilo┼żenim Dryphon, koji sadr┼żi samootvarajuc╠üu silikonsku membranu. Dryphon tehnologija omoguc╠üava visok protok do 55 litara/min, spre─Źavajuc╠üi nakupljanje i na taj na─Źin svodec╠üi ─Źi┼íc╠üenje na minimum. AXOR Drain tako─Ĺe koristi uBox u svom osnovnom setu.AXOR Drain tu┼í kanalica

AXOR Drain tuš kanalica / foto: AXOR

Bez silikonskih spojeva, AXOR Drain neprimetno se stapa sa okolnim materijalima i mo┼że se lako ukloniti pomoc╠üu uklju─Źenog podiza─Źa re┼íetke. Komplet za zavr┼ínu odbradu postoji u dve verzije za ugradnju, podnu i zidnu, i u pet razli─Źitih veli─Źina, obezbe─Ĺujuc╠üi precizno, personalizovano pristajanje.

AXOR Drain tuš kanalica za kupatilo

AXOR Drain tuš kanalica za kupatilo / foto: AXOR

Odvod za tuš za vaše kupatilo

Odvod za tuš za vaše kupatilo / foto: AXOR

AXOR Drain tako─Ĺe koristi uBox – osnovni set za drena┼żu podesiv po visini, nepropusno dizajniran za sve AXOR proizvode, dostupan u tri varijante kako bi zadovoljio sve standarde zemlje.

AXOR osmi┼íljava i proizvodi kultne predmete za luksuzna kupatila i kuhinje. Razvijeni u saradnji sa svetski poznatim dizajnerima – Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud i Barber Osgerby me─Ĺu njima – AXOR proizvodi dolaze u razli─Źitim stilovima. Sve AXOR slavine, tu┼íevi i pribor proizvedeni su po najvi┼íim standardima kvaliteta. Sa stru─Źno┼íc╠üu koja se prote┼że daleko od samih proizvoda, AXOR inspiri┼íe i omoguc╠üava arhitekte, dizajnere enterijera i publiku koja je upuc╠üena u dizajn. Zajedno sa AXOR-om, oni oblikuju prostore vezane za vodu koji odra┼żavaju jedinstvenu li─Źnost korisnika. Deo Hansgrohe Group, AXOR je napredni brend posvec╠üen razvoju prepoznatljivih proizvoda, proizvedenih sa izvrsno┼íc╠üu.

Nau─Źite vi┼íe o AXOR:

www.facebook.com/axor.design
www.instagram.com/axordesign
www.linkedin.com/showcase/axor-design
www.pinterest.de/axor/
www.youtube.com/channel/axor

#AXOR #AXORdesign

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs