Connect with us
Enterijer

Žuta kuhinja za mali prostor

Živite u malom studiju? Ili živite u garsonjeri pa u istoj prostoriji spavate, kuvate, jedete i primate goste? Zato su sve više na ceni ideje koje taj mali prostor maksimalno koriste tako što prave elemente koji su estetski prihvatljivi i zauzimaju malo prostora. Evo ideje koja će vam na jednom mestu dati kuhinju koja ima sve potrebne elemente, a sve je u podešavanju.

Dizajn enterijera kuhinje

Foto: www.digsdigs.com

Ovu kuhinju je izgradila kompanija „Nicholas Agius Architects i predstavlja malu galanteriju pokrivena belim vratima, iza koje ćete videti funkcionalnu, smetlucavo-žutu drvenu kuhinju. U te žute kabinete može da stane sve što vam je potrebno, a sastoje se iz visećih i stojećih elemenata. Na malom prostoru se i sudopera i šporet, a na samim vratima se nalaze i police za skladištenje.

Kuhinjski element sadrži puno prostora – kako unutar, tako i na vratima i na vrhu, što je odlično za čuvanje svih predmeta koji su vam potrebni za kuvanje i čišćenje. Mada je kuhinjski prostor relativno mali, on je dovoljan za kuvanje i odlaganje opranih sudova. Odabir žute boje je smišnjen da bi podizao raspoloženje i da bi se dobio moderan i estetski prihvatljiv utisak. Eto ideje za vaš mali prostor, dobar majstor bi trebao da uspe da vam uradi nešto slično u stanu na osnovu opisa i fotografija. Srećno!

Prevedeno sa stranice: www.digsdigs.com