Connect with us
Promo

Novi Antenall trening centar

ANTENALL je uvek za korak ispred drugih, u pristupu sistem integratorima, inovacijama i na─Źinom prezentovanja i podr┼íke svojim partnerima. Zato su na┼íe obuke za saradnike mesto na kome najsavremenija tehnolo┼íka re┼íenja primenjujemo u praksi.

Liderstvo u inovacijama je zadatak koji je va┼żno postaviti u centar svih aktivnosti kompanije. Na┼íi saradnici, profesionalci, sistem integratori, imaju o─Źekivanja od nas da pru┼żimo nove informacije o trendovima, ure─Ĺajima i sistemima koji menjaju na┼íe okru┼żenje. To pru┼ża priliku da uvek budu prvi, prepoznati i konkurentni. Zato smo i pokrenuli TRENING CENTAR. Sada mo┼żemo brzo, efektivno i prakti─Źno da poka┼żemo sve novitete i podelimo najbolje iskustvo sa na┼íim saradnicima. Treninzi su otvoreni za sve na┼íe saradnike, ali i firme i pojedince koji ┼żele da unaprede svoje znanje i postanu na┼íi partneri u distribuciji i ugradnji proizvoda.

Svi treninzi imaju segment predavanja i teorijske obuke i razmene iskustava, ali i vrlo va┼żan segment monta┼że i povezivanja na licu mesta uz testiranje i pu┼ítanje u rad ure─Ĺaja i sistema. Svi u─Źesnici, sistem integratori, dobijaju sertifikate kompanije i na┼íih partnera u realizaciji. Kao generalni distributeri HIKVISION ┼żi─Źanih alarmnih sistema i ELKO EP iNELS smart ure─Ĺaja i sistema zapo─Źeli smo prve obuke upravo za ove grupe proizvoda.

HIKVISION ┼ŻI─îANI ALARMNI SISTEMI

Inovacije u za┼ítiti od upada dostigle su novu fazu lansiranjem AX Hybrid PRO alarmnog sistema slede─çe generacije. Nasle─Ĺuju─çi elegantan dizajn originalnog AX PRO i ugra─Ĺene najsavremenije tehnologije, AX Hybrid PRO serija nudi kombinaciju pouzdane ┼żi─Źane za┼ítite, istovremeno pru┼żaju─çi pro┼íirenu fleksibilnost uz besprekornu be┼żi─Źnu integraciju.

Zadovoljavaju─çi slo┼żenije potrebe ku─çnih i poslovnih scenarija, AX Hybrid PRO serija je dizajnirana da za┼ítiti maloprodaje, kancelarije i stambene zgrade od kra─Ĺe, plja─Źke, po┼żara i poplava, uz trenutnu i vizuelnu potvrdu alarma za stvarnu sigurnost.

AX Hybrid PRO sistem je kompatibilan sa AX PRO sistemom, tako da AX PRO be┼żi─Źne detektore mo┼żete povezati sa Hybrid PRO centralom putem be┼żi─Źnog prijemnika.
Prijavite se na trening, saznajte i isprobajte sve mogućnosti koje donosi vrhunski sistem naših partnera iz kompanije HIKVISION.

iNELS ELKO EP SMART SISTEM

iNELS pametne instalacije primenom Smart kontrole u pametnim objektima omogu─çavaju pove─çanje ergonomije kori┼í─çenja, kontrole ure─Ĺaja, u┼ítede energije kao i napredno pove- zivanje elektro-instalacija, sistema nadzora, alarmnih sistema i kontrolisanog pristupa raznim vrstama objekata (stanovi, ku─çe, poslovni prostori, ugostiteljski objekti) u koje se sistemi implementiraju.
┼Żi─Źani BUS i be┼żi─Źni RF sistemi omogu─çavaju napredno upravljanje svim ure─Ĺajima putem internet veze sa va┼íim telefonom, tabletom ili kompjuterom.

Antenall trening centar

Antenall trening centar / foto: Antenall

Be┼żi─Źni sistem iNELS RF je najjednostavniji za instalaciju u postoje─çim ku─çama i stanovima. Ure─Ĺaji za kontrolu i regulaciju (dimovanje) postavljaju se direktno u instalacione kutije ili na samim ure─Ĺajima koji se kontroli┼íu. ┼Żi─Źani sistem iNELS BUS namenjen je za ve─çe sisteme i one koji su u fazi projektovanja ili izgradnje, kao ┼íto su vile, rezidencije ili komercijalne zgrade.

PRIJAVITE SE ZA NAREDNI TRENING

Ukoliko ┼żelite da unapredite svoje znanje i steknete ve┼ítine planiranja, implementacije i pu┼ítanja u rad sistema HIKVISION i iNELS ELKO EP, kao sertifikovani partner, javite nam se na: office@antenall.rs i nakon inicijalne selekcije o─Źekujemo vas u na┼íem trening centru!

Uz znanje i iskustvo na┼íih saradnika i partnera i vrhunske proizvode, zajedno STVARAMO BUDU─ćNOST!

Antenall logo

ANTENALL d.o.o.
Ljiljane Krsti─ç 24, 11283 Zemun (Altina)
T. +381 11 6-356-356
office@antenall.rs
www.antenall.rs