Connect with us
Novosti

Učestvujte u Industrijskom izveštaju Evropske asocijacije za rušenje 2022

Rušenje napuštene zgrade

Srpska asocijacija za rušenje, dekontaminaciju i reciklažu (Serbian Demolition Association) je zvaničan član EDA –Europian Demolition Association i pozicionirana je kao centar za jugoistočnu Evropu, što važi i za EDI-Europian Decontamination Institute, čiji članovi su nacionalne Asocijacije najrazvijenijih zemalja članica EU.

EDA egzistira već 40 godina i deo je svih EU institucija koje donose važne odluke, naročito po pitanju poslova koji su u njenoj oblasti delovanja. U tom smislu saradnja između SDA i EDA se ogleda u organizaciji rada, projektima, izveštajima, zakonima, propisima, protokolima, pravilnicima, edukaciji, sertifikaciji. U okviru svojih delovanja imaju punu podršku EDA, samim tim i EK, jer se njihov rad i zasniva na tim pravilima, praveći svoj nacionalni model na osnovu tradicije i iskustava koje poseduju i koji treba ugraditi u zakonske okvire.

Budite deo Industrijskog izveštaja Evropske asocijacije za rušenje 2022

Rukovodstvo EDI je napravilo internet anketu i prevelo je na nekoliko jezika, kako bi se dobio Industrijski izveštaj Evropske asocijacije za dekontaminaciju. Cilj ove ankete je da se pribave direktne povratne informacije od kompanija i stručnjaka iz delatnosti, kako bi se bolje shvatili trendovi na tržištu i dobile neke prognoze onoga što se može očekivati.

Od 15. marta do 30. aprila 2022. godine, anketa je otvorena za svaku kompaniju, bez obzira da li je članica EDA i SDA. Očekivani datum izdavanja Industrijskog izveštaja Evropske asocijacije za dekontaminaciju je jul 2022.godine.

Kako navode kao nagradu za vašu saradnju, po završetku ankete, EDI će vam dati besplatan pristup kompletnom izveštaju na internetu, sa svim sakupljenim podacima.

Svi odgovori na pitanja su anonimni. Ako budemo imali više odgovora, izveštaj će biti bolji tako da će to biti od koristi i za celu industriju!

Anketama na srpskom jeziku možete pristupiti klikom na link:

Za dobavljače: https://www.surveymonkey.com/r/SupplSR

Za izvođače: https://www.surveymonkey.com/r/ContractSR

SRPSKA ASOCIJACIJA ZA RUŠENJE, DEKONTAMINACIJU I RECIKLAŽU
zvaničan član EDA – Europian Demolition Association

SDA logo

www.serbiandemolition.org