Connect with us
Novosti

U─Źestvujte u Industrijskom izve┼ítaju Evropske asocijacije za ru┼íenje 2022

Srpska asocijacija za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu (Serbian Demolition Association) je zvani─Źan ─Źlan EDA ÔÇôEuropian Demolition Association i pozicionirana je kao centar za jugoisto─Źnu Evropu, ┼íto va┼żi i za EDI-Europian Decontamination Institute, ─Źiji ─Źlanovi su nacionalne Asocijacije najrazvijenijih zemalja ─Źlanica EU.

EDA egzistira ve─ç 40 godina i deo je svih EU institucija koje donose va┼żne odluke, naro─Źito po pitanju poslova koji su u njenoj oblasti delovanja. U tom smislu saradnja izme─Ĺu SDA i EDA se ogleda u organizaciji rada, projektima, izve┼ítajima, zakonima, propisima, protokolima, pravilnicima, edukaciji, sertifikaciji. U okviru svojih delovanja imaju punu podr┼íku EDA, samim tim i EK, jer se njihov rad i zasniva na tim pravilima, prave─çi svoj nacionalni model na osnovu tradicije i iskustava koje poseduju i koji treba ugraditi u zakonske okvire.

Budite deo Industrijskog izveštaja Evropske asocijacije za rušenje 2022

Rukovodstvo EDI je napravilo internet anketu i prevelo je na nekoliko jezika, kako bi se dobio Industrijski izve┼ítaj Evropske asocijacije za dekontaminaciju. Cilj ove ankete je da se pribave direktne povratne informacije od kompanija i stru─Źnjaka iz delatnosti, kako bi se bolje shvatili trendovi na tr┼żi┼ítu i dobile neke prognoze onoga ┼íto se mo┼że o─Źekivati.

Od 15. marta do 30. aprila 2022. godine, anketa je otvorena za svaku kompaniju, bez obzira da li je ─Źlanica EDA i SDA. O─Źekivani datum izdavanja Industrijskog izve┼ítaja Evropske asocijacije za dekontaminaciju je jul 2022.godine.

Kako navode kao nagradu za vašu saradnju, po završetku ankete, EDI će vam dati besplatan pristup kompletnom izveštaju na internetu, sa svim sakupljenim podacima.

Svi odgovori na pitanja su anonimni. Ako budemo imali više odgovora, izveštaj će biti bolji tako da će to biti od koristi i za celu industriju!

Anketama na srpskom jeziku mo┼żete pristupiti klikom na link:

Za dobavlja─Źe: https://www.surveymonkey.com/r/SupplSR

Za izvo─Ĺa─Źe: https://www.surveymonkey.com/r/ContractSR

SRPSKA ASOCIJACIJA ZA RU┼áENJE, DEKONTAMINACIJU I RECIKLA┼ŻU
zvani─Źan ─Źlan EDA ÔÇô Europian Demolition Association

SDA logo

www.serbiandemolition.org