Connect with us
Energetska efikasnost

Aluminco & ArchyEnergy u gradnji naprednog sistema za inovativnu odr┼żivu budu─çnost

Pri─Źa o budu─çnosti je pri─Źa o razvoju, napretku, inovacijama, ali i pri─Źa o pametnom razvoju, zelenoj gradnji, energetskoj efikasnosti i odr┼żivoj budu─çnosti. Potreba da razmi┼íljamo, pri─Źamo, ali i radimo na realizaciji tih tema je potreba da sa─Źuvamo zdravu planetu za nove, budu─çe generacije.

Kako godinama pratimo razvoj i promene na polju gra─Ĺevinarstva i arhitekture, a u kontaktima sa samom strukom dobijamo obilje informacijama o promenama i inovacijama u na─Źinu gradnje, upotrebi energetski efikasnih zelenih materijala i razvoju svesti o zna─Źaju odr┼żive gradnje, smatrali smo da je va┼żno organizovati stru─Źni skup na kome ─çe ljudi iz struke, deliti informacije, znanja, kontakte, ideje i na─Źine, koji ─çe ┼íiriti svest i potrebu da se ozbiljnije pozabavimo odgovornijom gradnjom. Tako je nastala ArchyEnergy konferencija, koja ─çe se odr┼żati 8. i 9. aprila, 2024. godine u Master centru, Novosadskog sajma.

Da nismo sami u ovom pionirskom poduhvatu, govore i va┼żna imena iz sveta gra─Ĺevinarstva i arhitekture, koja svoj rad baziraju na po┼ítovanju zakonom propisanih normi, ali i prirodnim zakonima, a koji su potvrdili svoje u─Źe┼í─çe na konferenciji.

ArchyEnergy logo

Kompanija koja je u┼íla u petu deceniju kontinuirane evolucije, danas je u svetu poznata kao kompanija ─Źija je proizvodnja bazirana na stvaranju inovativnih re┼íenja i sistema na polju aluminijum proizvoda, a koju ─çete imati prilike da vidite i ─Źujete na ArchyEnergy konferenciji je Aluminco.

Ova porodi─Źna firma iz Gr─Źke, stalnim radom i unapre─Ĺenjem proizvodnje i proizvoda na bazi aluminijuma, danas je jedna od najpoznatijih kompanija, te vrste, u svetu. Svoje napredne aluminijum sisteme za vrata, prozore, ograde, pergole, sisteme za podr┼íku foto naponskih panela, distribuira na pet kontinenata i vi┼íe od 60 zemalja ┼íirom sveta.

objekat sa Aluminco aluminijumskim sistemima staklo vrata prozori

Aluminco aluminijumski sistemi

Od samog postanka i po─Źetne proizvodnje, Aluminco je poznat po proizvodnji funkcionalno i estetskih, kvalitetnih aluminijum proizvoda. Danas, ova kompanija, pored standardnih re┼íenja, stvara visoko inovativna aluminijum re┼íenja, koja doprinose boljoj, kvalitetnijoj, energetski efikasnoj gradnji, vode─çi ra─Źuna o stalnom pove─çanju komfora, veze sa prirodnim okru┼żenjem, vode─çi ra─Źuna o krajnjem korisniku i uspostavljaju─çi kvalitetnije i zdravije uslove svakodnevnog ┼żivota.

Na ArchyEnergy konferenciji, koja ─çe biti organizovana u dva konferencijska dana, sa 7 panela, 40+ panelista i vi┼íe od 600 posetilaca, Aluminco ─çe nastupiti kao zlatni sponzor na jednom od panela, gde ─çe iz svog ugla predstaviti koliki je zna─Źaj aluminijuma u modernoj gradnji i arhitekturi, u stvaranju energetski efikasnih re┼íenja koja doprinose ne samo boljim uslovima svakodnevnog ┼żivota, lepoti krajnjeg izgleda, uti─Źu na stvaranje novog koncepta ┼żivljenja, koji ima za cilj vra─çanje prirodi, zelenoj arhitekturi, ┼íirenju svesti o odr┼żivoj gradnji i stvaranju sigurne i zdrave budu─çnosti.

U─Źe┼í─çem na ArchyEnergy izlo┼żbi, Aluminco ─çe i prakti─Źno predstaviti svoja aluminijum re┼íenja koja doprinose stvaranju bolje, kvalitetnije, odgovornije gradnje i moderne arhitekture.

Ukoliko smatrate da biste mogli biti deo jedne takve pri─Źe, ─Źiji ─çe se rezultati spominjati nekim narednim generacijama, budite slobodni da nas kontaktirate.

Rezervi┼íite svoje aktivno u─Źe┼í─çe na konferenciji budu─çnosti i za budu─çnost i upi┼íite se u tvorce jednog lep┼íeg, zelenijeg, energetski, dru┼ítveno, ekolo┼íki i emotivno boljeg sutra.

Put je zahtevan, ali izvodljiv. Aluminco vam je primer toga, u ┼íta se mo┼żete uveriti u komunikaciji sa njenim predstavnicima na panelu, izlo┼żbi ili networkingu prvog konferencijskog dana.

Vidimo se. Aluminco & ArchyEnergy se raduju dru┼żenju sa vama.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council