Connect with us
Novosti

U susret praznicima: REHAU novogodiŔnji konkurs i vredne nagrade za najkreativnije

U susret novogodiŔnjim praznicima, REHAU je odlučio da organizuje novogodiŔnji konkurs i daruje najkreativnije učesnike iz Srbije i Crne Gore vrednim nagradama.

Da biste učestvovali u konkursu i osvojili neku od nagrada, potrebno je samo da se zaigrate novogodiŔnjim dekorisanjem vaŔih prozora i vrata.

Prva nagrada je ugradnja REHAU prozora u vaÅ” dom u iznosu do 1000 EUR, druga prečiŔćivač vazduha, a treća nagrada je REHAU porodično ćebe.

Nagradni konkurs održava se na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranicama, a ovo su uslovi za učeŔće:

  1. Ukrasite svoje prozore i vrata novogodiŔnjom dekoracijom
  2. Preuzmite PDF fajl sa ā€œREHAU oblicimaā€ koji se nalazi na linku ispod ili na linku u objavi, odÅ”tampajte ga, izrežite oblik koji vam se najviÅ”e dopada i dodajte ga vaÅ”oj dekoraciji
  3. FotografiŔite vaŔu dekoraciju sa vidljivim REHAU oblikom i objavite ga u komentaru ispod objave na REHAU Srbija Facebook stranici ili podelite na svom Instagram story-u, uz obavezan tag @rehau_srbija

Konkurs traje od 3. do 30. decembra u 12:00 h, a kriterijum odabira dobitnika su najlepŔe i najkreativnije dekorisani prozori i/ili vrata prema miŔljenju REHAU žirija.

Napomena: isti konkurs je aktivan na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranici – možete učestvovati na obe platforme viÅ”e puta, međutim možete osvojiti samo jednu nagradu. Srećno!

ViŔe informacija o nagradnom konkursu potražite na sajtu REHAU Srbija

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E.Ā beograd@rehau.com
W.Ā www.rehau.rs
W.Ā www.rehau.com