Connect with us
Novosti

U susret praznicima: REHAU novogodišnji konkurs i vredne nagrade za najkreativnije

U susret novogodi┼ínjim praznicima, REHAU je odlu─Źio da organizuje novogodi┼ínji konkurs i daruje najkreativnije u─Źesnike iz Srbije i Crne Gore vrednim nagradama.

Da biste u─Źestvovali u konkursu i osvojili neku od nagrada, potrebno je samo da se zaigrate novogodi┼ínjim dekorisanjem va┼íih prozora i vrata.

Prva nagrada je ugradnja REHAU prozora u va┼í dom u iznosu do 1000 EUR, druga pre─Źi┼í─çiva─Ź vazduha, a tre─ça nagrada je REHAU porodi─Źno ─çebe.

Nagradni konkurs odr┼żava se na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranicama, a ovo su uslovi za u─Źe┼í─çe:

  1. Ukrasite svoje prozore i vrata novogodišnjom dekoracijom
  2. Preuzmite PDF fajl sa ÔÇťREHAU oblicimaÔÇŁ koji se nalazi na linku ispod ili na linku u objavi, od┼ítampajte ga, izre┼żite oblik koji vam se najvi┼íe dopada i dodajte ga va┼íoj dekoraciji
  3. Fotografišite vašu dekoraciju sa vidljivim REHAU oblikom i objavite ga u komentaru ispod objave na REHAU Srbija Facebook stranici ili podelite na svom Instagram story-u, uz obavezan tag @rehau_srbija

Konkurs traje od 3. do 30. decembra u 12:00 h, a kriterijum odabira dobitnika su najlep┼íe i najkreativnije dekorisani prozori i/ili vrata prema mi┼íljenju REHAU ┼żirija.

Napomena: isti konkurs je aktivan na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranici – mo┼żete u─Źestvovati na obe platforme vi┼íe puta, me─Ĺutim mo┼żete osvojiti samo jednu nagradu. Sre─çno!

Vi┼íe informacija o nagradnom konkursu potra┼żite na sajtu REHAU Srbija

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stra┼żilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com