Connect with us
Promo

REHAU – Prvi digitalni sajam i ekskluzivne informacije o inovacijama za 2020

„Napravi razliku, razvijaj poslovanje”

Rehau divizija prozorskih rešenja je predano i neprekidno radila na unapređenjima proizvodnog asortimana i sada premijerno predstavlja svoje inovacije za 2020. godinu.

Uprkos činjenici da ove godine nismo mogli da prisustvujemo sajmovima, upoznamo se sa novim proizvodima uživo i razmenimo iskustva, REHAU je osmislio kreativan i praktičan način kako da svojim klijentima, partnerima i kupcima približi sve inovacije i pruži im relevantne informacije.

Revolucionarne inovacije

U skladu sa svojim sloganom „Napravi razliku, razvijaj poslovanje”, REHAU kreira revolucionarne inovacije u okviru i izvan divizije prozora, koje kreiraju dodatnu vrednost i korist za njihove kupce i partnere. U sklopu inovacija, REHAU pruža odgovore na mnoge izazove koji utiču na industriju, kao što su pametna tehnologija, kontinuirano ulaganje u potrebne veštine i digitalizacija. Pored toga, REHAU proširuje svoj proizvodni portfolio pametnim rešenjima koja prevazilaze prozorske sisteme i profile, čvrsto se etablirajući kao dobavljač kompletnih sistema.

„Dajemo veliku vrednost tako što nudimo više od samih proizvodnih komponenti. Takođe, pružamo savršeno kompatibilne kompletne sisteme iz jednog izvora, što znači da naši kupci ne moraju da brinu o interfejsu”, izjavio je Karsten Heuer, direktor REHAU prozorske divizije i član REHAU upravnog odbora.

REHAU / Skyforce sistem pvc stolarja

foto: REHAU / Skyforce sistem

„Ova filozofija se prožima kroz sve što radimo, od proizvoda preko usluga, do održivosti.” Dobar primer ovog pristupa je novi „SYNEGO SLIDE” sistem, inovativno rešenje za pripremu kliznih elemenata, koji sada nudi dodatno bezbednosno rešenje zahvaljujući novoj generaciji „REHAU Smart Guard-a”.

„Jednostavne prozore spajamo sa pametnim dodacima, pametnim rešenjima, digitalnim uslugama i održivim materijalima i na taj način našim partnerima stvaramo dodatnu vrednost, što im zauzvrat omogućava da uđu u nova poslovna područja”, naglašava Karsten Heuer.

REHAU / Smart Shading

foto: REHAU / Smart Shading

Ekskluzivni podaci

REHAU je nedavno lansirao svoj prvi 360 virtuelni sajam kome možete pristupiti putem sledećeg linka https://highlights2020.rehau.com/rs/ kako bi kupcima i svim zainteresovanima omogućio da detaljnije istraže sve navedene inovacije. Pored toga, svi zainteresovani moći će da dobiju ekskluzivne informacije tako što će zakazati „personalnu turu” sa nekim od članova prodajnog tima kompanije.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com