Connect with us
Promo

REHAU – Prvi digitalni sajam i ekskluzivne informacije o inovacijama za 2020

ÔÇ×Napravi razliku, razvijaj poslovanjeÔÇŁ

Rehau divizija prozorskih re┼íenja je predano i neprekidno radila na unapre─Ĺenjima proizvodnog asortimana i sada premijerno predstavlja svoje inovacije za 2020. godinu.

Uprkos ─Źinjenici da ove godine nismo mogli da prisustvujemo sajmovima, upoznamo se sa novim proizvodima u┼żivo i razmenimo iskustva, REHAU je osmislio kreativan i prakti─Źan na─Źin kako da svojim klijentima, partnerima i kupcima pribli┼żi sve inovacije i pru┼żi im relevantne informacije.

Revolucionarne inovacije

U skladu sa svojim sloganom ÔÇ×Napravi razliku, razvijaj poslovanjeÔÇŁ, REHAU kreira revolucionarne inovacije u okviru i izvan divizije prozora, koje kreiraju dodatnu vrednost i korist za njihove kupce i partnere. U sklopu inovacija, REHAU pru┼ża odgovore na mnoge izazove koji uti─Źu na industriju, kao ┼íto su pametna tehnologija, kontinuirano ulaganje u potrebne ve┼ítine i digitalizacija. Pored toga, REHAU pro┼íiruje svoj proizvodni portfolio pametnim re┼íenjima koja prevazilaze prozorske sisteme i profile, ─Źvrsto se etabliraju─çi kao dobavlja─Ź kompletnih sistema.

ÔÇ×Dajemo veliku vrednost tako ┼íto nudimo vi┼íe od samih proizvodnih komponenti. Tako─Ĺe, pru┼żamo savr┼íeno kompatibilne kompletne sisteme iz jednog izvora, ┼íto zna─Źi da na┼íi kupci ne moraju da brinu o interfejsuÔÇŁ, izjavio je Karsten Heuer, direktor REHAU prozorske divizije i ─Źlan REHAU upravnog odbora.

REHAU / Skyforce sistem pvc stolarja

foto: REHAU / Skyforce sistem

ÔÇ×Ova filozofija se pro┼żima kroz sve ┼íto radimo, od proizvoda preko usluga, do odr┼żivosti.ÔÇŁ Dobar primer ovog pristupa je novi ÔÇ×SYNEGO SLIDEÔÇŁ sistem, inovativno re┼íenje za pripremu kliznih elemenata, koji sada nudi dodatno bezbednosno re┼íenje zahvaljuju─çi novoj generaciji ÔÇ×REHAU Smart Guard-aÔÇŁ.

ÔÇ×Jednostavne prozore spajamo sa pametnim dodacima, pametnim re┼íenjima, digitalnim uslugama i odr┼żivim materijalima i na taj na─Źin na┼íim partnerima stvaramo dodatnu vrednost, ┼íto im zauzvrat omogu─çava da u─Ĺu u nova poslovna podru─ŹjaÔÇŁ, nagla┼íava Karsten Heuer.

REHAU / Smart Shading

foto: REHAU / Smart Shading

Ekskluzivni podaci

REHAU je nedavno lansirao svoj prvi 360 virtuelni sajam kome mo┼żete pristupiti putem slede─çeg linka https://highlights2020.rehau.com/rs/ kako bi kupcima i svim zainteresovanima omogu─çio da detaljnije istra┼że sve navedene inovacije. Pored toga, svi zainteresovani mo─çi ─çe da dobiju ekskluzivne informacije tako ┼íto ─çe zakazati ÔÇ×personalnu turuÔÇŁ sa nekim od ─Źlanova prodajnog tima kompanije.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stra┼żilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com