Connect with us
Promo

KALEIDO COLOR – svet boja kompanije REHAU

Objavljeno

:

Kaleido boje za PVC prozore

Zahvaljujući širokoj paleti boja i površina kompanije REHAU, PVC prozore moguće je uklopiti u svaki stil i prilagoditi individualnom dizajnu.

Bez obzira da li se radi o modernom uređenju, stilu seoske kuće ili šarmantnom shabby chic-u, naše preferencije u pogledu stila opremanja doma su individualne kao i mi. Prozori i vrata utiču na izgled fasade i svakoj kući i zgradi daju jedinstveni karakter. KALEIDO COLOR kompanije REHAU pruža veliki izbor boja i površina, tako da ne postoji ništa što će ograničavati maštu kada se radi o individualnom dizajnu objekta.

Verodostojan izgled i osećaj pravog drveta

Sa KALEIDO WOODEC, REHAU ima rešenje koje PVC prozoru donosi izgled drveta.

PVC prozor u dekoru drveta

KALEIDO WOODEC, REHAU / Copyright REHAU AG + Co

Mat površine KALEIDO WOODEC ne samo da lepo izgledaju, već na dodir pružaju stvaran osećaj drveta. Iznenadiće vas kako KALEIDO WOODEC otežava razlikovanje PVC od drvenih prozora. Sa svojom laganom, autentičnom strukturom drveta KALEIDO WOODEC je dostupan u četiri verzije boja Sheffield Oak concrete (tamno siva), Sheffield Oak alpine (svetlo siva), Turner Oak toffee (braon) i Turner Oak malt (svetlo braon).

U zavisnosti od zahteva i ukusa, može se koristiti sa spoljašnje, unutrašnje ili obe strane prozora, a možete se poigrati i različitim površinama. Na primer, aluminijumska obloga KALEIDO COVER se može koristiti na spoljašnjoj strani prozora, a KALEIDO WOODEC na unutrašnjoj. Na taj način optimalno ćete iskoristiti prednosti: PVC prozor jednostavan za održavanje uz verodostojan izgled toplog drveta u kombinaciji sa premijum izgledom aluminijuma.

Klasično i otmeno: elegantan izgled aluminijuma

Aluminijumske obloge KALEIDO COVER omogućavaju kombinovanje izgleda aluminijumskih profila sa tehničkim prednostima PVC profila. Odlično se prilagođavaju prostornom obliku prozorskog profila i čvrsto povezuju sa njim. Površina obloge se može lakirati, plastificirati ili eloksirati, istovremeno je robusna i otporna na vremenske uslove, a može se plastificirati u preko 170 RAL nijansi.

REHAU Aluminijumske obloge KALEIDO COVER

Aluminijumske obloge KALEIDO COVER / Copyright REHAU AG + Co

Posebni akcenti sa drvenim, metalik i univerzalnim dekorima

Brušene, zrnaste ili glatke površine, klasične drvene strukture ili moderan aluminijski izgled moguće su uz KALEIDO FOIL. Kaširane dekorativne folije kompanije REHAU doprineće boljem izgledu objekta, a mogu se postaviti na unutrašnju i spoljašnju stranu prozora.

Aluminijumske obloge za PVC prozore KALEIDO COVER

Aluminijumske obloge za PVC prozore KALEIDO COVER / Copyright REHAU AG + Co

Jedinstvena raznolikost boja lakiranjem

Kod KALEIDO PAINT-a prozori se lakiraju bojama u skladu sa željama. Lak koji se nanosi daje prozoru posebnu završnu obradu sa sjajnom ili mat površinom. Paleta boja se stalno širi – na primer, strukturisani premazi, kod kojih su u uobičajeni lak dodate mikročestice da bi se postigli specijalni vizuelni efekti. Zahvaljujući velikom izboru tonova, prozori i vrata mogu se lako uklopiti u boje postojećih elemenata.

Višedecenijsko iskustvo

Kada je u pitanju boja, REHAU ima višedecenijsko iskustvo i stručnost u istraživanju i razvoju. Sve varijante boja su otporne na UV zrake, jednostavne za održavanje, otporne na ogrebotine i posebno otporne na vremenske uslove.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost4 sedmice ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno